Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (40)
Raspunsuri - Pagina 3
_giulianna_ spune:
Noapte buna fetelor!
Aaaa Edi adoarme de ceva vreme (vreo 2 saptamani) numai la 21:30 max max 22:00 si se mai trezeste la 8 cu pauza de o masa. Ii dau eu ca mi-e mila de el, se foieste de nu se poate da' n-ar deschide ochii sau sa zica ceva :))
Baia am mutat-o la 21:00.
Laura ceva schimbari in programul Alexiei?
Mami de
www.flickr.com/photos/31848759@N02/sets/" target="_blank">Eduard-Gabriel (17.08.2008)
Filmulete cu bebe Edi
M-am facut mare si-o sa ma mai fac
_irina_ spune:
Babytza noi avem numai 6 suzi, 3 modele diferite si nu folosim nici una.
Voiam sa iau inca un model da' ma gandesc ca nu are rost...
Biberoane avem vre-o 12 din care numai 3 sunt agreate de domnisoara, restul nu ne plac.
In concluzie, fitzoasa a ma'sa 
fericita de
Andreea-Maria
babymom75 spune:
...si mai trag o "dusca" de ceai de fenicul in timp ce va citesc pe voi
...
gaia.nevia da' stiu ca si tu esti o figura!
Cum sa cumperi atatea biberoane pt. un singur copil? Ma gandesc la saraca Lumi, care are 2 deodata, oare ea cate suzi si bibe are?
Mama lui Dragos (04.10.2008) si a lui Victor (12.09.2003)
babytza spune:
Mark de xor 
Mihail de dididi 
Alexandru de Boo 
Eva de Monica c 
Alisa de vdrag 
Sorina de Pretty 
Radu de Gaia nevia 
Le: aseara am omis doi piticuti din lista cu sarbatoritii
Vlad de Freshnana 
Vladimir de amik 
Printesa mea iubita Valentina
Soricelul meu iubit
anamona spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui babymom75 In caruciorul sport poate sta la 45 de grade, ca si in bouncer dealtfel, de pe la 3 luni. "Isi tine capul bine" inseamna ca nu si-l mai balangane fata-spate sau lateral si se poate intoarce cu o oarecare siguranta/precizie, fara sa mai aiba nevoie de sprijinul cefei. Greu de explicat! |
Dar semnele cum ca ar fi pregatita pentru 45 de grade care sunt? Bebelina mea isi tine capul destul de bine zic eu, si-l balangane doar accidental la schimbatul pozitie, dar in scaunul de masina de exemplu isi tine barbita in piept desi folosesc un reductor pentru a ameliora unghiul.
anamona spune:
Si ca tot mi-am plasat-o.....revin cu o intrebare.
Ce exercitii de gimnastica se pot face cu bebe pentru a isi intari muschii gatului?
Recunosc, bebelina mea se plictiseste cam repede in ultimele zile si nu mai stiu cum sa ii diversific activitatile ![]()
si cu asta va spun si noapte buna, mai sporavaim si maine 
babymom75 spune:
anamona sincer nu stiu sa-ti raspund dpdv medical, dar dupa parerea mea poti sa incerci s-o ridici putin in carucior. In fond spatele e sprijinit, nu sta greutatea pe coloana ( dupa cum discutam anterior ). Dar de ce ti-ai dori tu s-o pui mai sus? Nu-i mai place culcata?
gaia.nevia spune:
Ietete... merci babytza
ca-mi adusesi aminte ca fi-miu
tocmai facu 3 luni!!!! 
Doarme puiul mic cu muzicile de la carusel, ma culcusesc si io soon
La multe lunite tuturor! 
Ada, mama de baieti:
Teo (10 aprilie 2007) si
Radu (22 octombrie 2008)
povestea nasterii
my blog
Topic: mama... de mai multe ori!
Topic: nu renunta! Informeaza-te!
babymom75 spune:
Am fugit la culcare 
Noapte buna mamici si puiuti! Dumnezeu sa va ocroteasaca!
anamona spune:
eram curioasa doar cand pot sa imi folosesc caruciorul sport. In prezent am atasat la el, scaunul de masina dar nu stiu cat de ok e pentru ea sa stea 2-3 ore in el. Pe ea am tot transportat-o pana de curand intr-un landou separat (tot donat de sor-mea) iar cum stau la curte, afara am scos-o ori in landou ori in brate (tocmai ce ti-am zis ca nu vrea in wrap
) - ea adoarme afara instant si poate face nani si stand pe loc intr-un loc insorit.