Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (40)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cristineescu spune:

Victorieeeee!!! A acceptat suzetaaaa!

Deci e clar, Harri se trezeste de "n" ori noaptea pt orice "partz" si ma folosea pe mine drept sezeta, de asta are acum 7,5 kg la 4 luni jumate.

Sper sa o accepte si noaptea urmatoare mai ales ca dimineata am de gand sa-i cumpar suzete pe marimea lui ca acum la nevoie am folosit de 0-3 luni

Pana acum, la ora 4 m-ar fi supt de 2 ori. E drept ca inca nu am inchis un ochi dar sunt incantata de pasul facut (mic pentru omenire dar mare pt noi).

Pup mamicile mele preferate

Poze Harri Alexandru (10-sept-2008)
http://family.webshots.com/album/567137447KvLEdN

Mergi la inceput

Cine ma lamureste si pe mine pentru ce se foloseste amidon la baie/clatit?

Merci

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 300 spune:

Neata mamici, poftiti la cafea buna si calda!

Noi tot ne-am trezit de multe ori incepand cu 1 azi-noapte, dar a adormit foarte repede aseara.

Acum stau in pat cu un pui bucalat si ganguritor.

Gaia atat de rau imi pare de supararea ta! Mie una mi se pare ca iesirile astea mascheaza dorinta de a se spala pe maini de orice responsabilitati legate de casa sau copil. Te scot pe tine, sotia, vinovata de absolut orice se intampla ca o scuza sa te lase sa te descurci singura.

Aia cu botezul m-a uimit f tare. Sa alerge popa dupa el prin biserica si sa-i incapa doar un picior in cristelnita? Hihi!

Bate-l pe tati sa se trezeasca.

de Anda Teodora din 10.10.2008

puiul meu dulce si mic Anda

pozne in asteptarea Andei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 300 spune:

Ca sa vedeti pana unde se merge cu delegarea responsabilitatii. V-am mai spus ca am multi frati. Ei bine, la fiecare nou frate aparut la orizont, tata ii arunca mamei ca ce ca nu-i al lui si facea bot si scandal.

Bineinteles ca toti semanam intr-o oarecare masura cu el si el in general e atasat de noi pana la obsesie, dar uite-asa reactiona el la inceput, poate intrezarea niste greutati viitoare.

Iarasi, mama era vinovata pt orice stricaciune din casa, cum aparea ceva care da batai de cap la orizont gasea un pretext pt nervi si chipurile el se spala pe maini.

Acum sa nu intelegeti ca era un lenes si un nesuferit, dar l-am vazut reac#355;ionand si asa. Rezultatul e ca daca vreodata prind asa ceva in casa mea o tai din fasa. Insa nu e nici pe departe cazul.

de Anda Teodora din 10.10.2008

puiul meu dulce si mic Anda

pozne in asteptarea Andei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babymom75 spune:

Buna dimineata!

Am alaptat toata noaptea! Sunt cam obo, dar trece.

"M-am transformat intr-o suzeta uriasa"
( citat din cartea "Bebelusul" aparuta in colectia Cotidianul, nu-mi mai amintesc numele autoarei,dare frantuzoaica - s-o cititi, ca-i faina! )

Mama lui Dragos (04.10.2008) si a lui Victor (12.09.2003)

Mergi la inceput

Haideti sa va mai povestesc episodul III din Dermatita Atopica:

Am fost ieri la un alt medic dermatolog, de data asta unul specializat pe copii.

L-a vazut pe bebe cu niste pete rosii pe fata de toata frumusetea si imediat ce a aflat ca e hranit doar la san m-a luat pe mine la intrebari ce mananc. Dupa ce i-am zis ca mananc orice mi-a dat o lista de alimente interzise Asta pentru ca lui ii trece iritatia dar revine, in concluzie reactioneaza la ceea ce pap eu.

M-am gandit ca poate va ajuta si va impartasesc si voua ce am mai aflat la al 3-lea control la dermatolog.

NU
- lapte gras, unt, margarina, smantana, frisca, branza topita, cascaval, iaurt fructe
- mezeluri, concerve, mici, carnati
- produse patiserie, cofetarie, fast-food
- bauturi racoritoare colorate sau necolorate
- pufuleti, napolitane, eugenia, snacks, chips, pizza, etc
- zeama carne
- piele carne pasare
- cereale, mai putine fainoase, paine mai moderat

DA

- super/ciorbe legume-zarzavaturi
- cane de vita, pasare, peste, ficat de pasare si vitel
- lapte degresat, branza proaspata de vaca-oaie (nu f grasa si nu f sarata)
- iaurt, kefir, sana
- legume, zarzavaturi fierte
- ou

Pentru baita:
- se pune in cada Sampon dermatologic baby de la firma SEBA MED
- se spala pe cap si pe corp cu apa aceasta
- se clateste cu ceai de galbenele si pelin
- se creia o pauzaste dupa baie cu crema LIPIKAR (care se mai da inca o data si dimineata)

Lenjeria si hainutele care vin in contact cu pielea se spala la mana cu sapun de marsilia (se gaseste la Mega Image).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby_boy spune:

neata mamici

Ramo vreau si eu cafea

Babytza multumesc mult

Ada imi pare rau pentru suparare..offf barbatii astia

Noi am adormit aseara la 7 tragand din tzitzi si ne treziram la 7
cu papica la 12,3 si 6. La noi norisorii negrii se manifesta prin faptul ca doarme mai putin ziua - ieri 2 ore afara si o jumatate de ora in casa..in rest joaca. Secretul nostru ca sa adoarma la tzitzi este sa-l obosesc bine inainte.

Eu am ajuns la concluzia ca am un copil cuminte daca sunt atenta la cererile lui, desi mai sunt si zile mai grele. Iar cand stau si citesc de tragediile mamicilor de ian-febr sau decembrie, ii multumesc Domnului ca am un copil sanatos si nu stiu ce inseamna sa stai prin spitale

De vreo 2 zile sunt foarte optimista si Zen asa.. si parca la fel e si Raducu meu. Va pup si va doresc la fel.

CRISTINA , mamica lui Raducu (7.10.2008)

in asteptarea lui Radu

Radu Gabriel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cocutica spune:

Buna dimineata!

Noi am avut o noapte mai ciudata...Maria a dormit pe o parte cu capul dat pe spate si cu nasul in aparatoare. Se foia cam mult si m-am gandit sa o intorc pe spate...Nici n-am apucat bine ca iar si-a laut pozitia intr-o parte si cu nasul in aparatoare. Si uite asa am sta sa o pazesc pana cand n-am mai putut, apoi am zis sa ma culc, dar s-a trezit ea, i-am dat laptic, a adormit, dar la mine n-a mai venit somnul neam...

Problema mea la ochi parca s-a mai diminuat, sunt in continuare pe tratament. Mi-a mai credcut moralul si cred ca voi rezolva problema. Oricum surpriza cea mare a fost cand m-a vazut Maria cu ochiul acoperit de compresa a inceput sa rada in hohote

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cocutica spune:

Va rog frumos sa imi trimiteti si mie parola de la contul comun pe PM. Multumesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nerantula spune:

Citat:
citat din mesajul lui danadumitru

Nerantula sunteti bine cu iritatia de la gat ?
noua ne-a trecut dupa ce am utilizat pimafucort, dupa care iar a mai aparut , si apoi iar i-am dat.... si sper sa nu mai apara.

Dana si Riana Maria (05.10.2008)

http://community.webshots.com/user/dana78ddd

Dana, si noi am folosit, de 3 ori, o mixtura cu hidrocortizon (acelasi cortizon din pimafucort), a trecut frumos pe moment, apoi a revenit in forta, pe suprafata mai mare si in mai multe locuri! Eram DISPERATA! Cortizonul asta, printre alte belele, scade imunitatea si da dependenta, deci ma si vedeam abonata la borcanele cu mixturi sa tinem in frau bestia . Insa, cand speram mai putin ca o crema dermo-cosmetica minune sa mai aiba efect (dupa ce am incercat pe rand Atoderm, Trixera, Stelatopia, Diadra, Cicaplast, am zis ca mai incerc una singura, la recomandarea unei prietena a carei fetita avea rani pe fata de la dermatita asta nebuna; si a functionat! Este vorba de Exomega, de la A-derma, crema de fata si corp. Azi este a treia zi de cand dam cu ea si iritatia s-a diminuat vizibil, este de un roz pal, nici vorba de supurare sau sangerare. Nu stiu daca a contat, insa cam de o saptamana fierbem apa de baie si punem in ea ceai de galbenele sau musetel. De asemeni, il sterg la gatut, inainte de a da cu crema, cu ceai amestecat cu bicarbonat. Sper sa o tinem in frau asa.

www.flickr.com/photos/30462666@N03/sets/" target="_blank">Gruia - soricel iubit 16.09.2008

... once upon a time ...

Mergi la inceput