Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (40)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns angelynna82 spune:

Citat:
citat din mesajul lui tzitziri

Aparem si noi la ore de seara....s-a stricat laptopul si ca atare o sa intru putin mai rar.
Nu am apucat sa citesc tot din urma, decat pe diagonala, dar am retinut ca a aparut Angelynna....Angelynna,ai PM...te astept de cateva luni cred

in rest am observat ca Dyanira e suparici....Dya, Davidut e cuminte sa stii, dar si eu simt ca ma urc pe pereti uneori. Eu stau mereu cu el, s-a mai oferit soacra, dar prefer sa stau eu cu el indiferent ce si cum.....plus tati sta ce sta, dar daca incepe sa planga mai zgomotos ma cheama pe mine ca sigur ii e foame...ceea ce nu e mereu adevarat!
Dar am constatat ca singura mea evadare cu adevarat e o cada cu apa fierbinte si cu spuma.Ma bag acolo cu totul, ma fac ca nu aud daca striga tati si vegetez vreo juma de ora....ies de acolo fresh.E singura mea metoda de evadare (altele nu prea au mers), dar la mine merge...poti incerca....

Anamona, asa cum am mai zis si la noi se potrivesc perfect perioadele cu norisori

Oana,mamica implinita de David Paul (17.09.2008)

Oana si trimis mesaj inapoi

La mine nu se ofera soacra sa stea cu bblina, sta cu ea cateva minute maxim jumate de ora, daca vreau sa plec undeva atunci sta (cu retineri totusi)

fericita de Crina Alexandra
Crinul Meu
Eco
Crina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicic76 spune:

Citat:
citat din mesajul lui angelynna82

Citat:
citat din mesajul lui felicic76

angelynna: bine ati revenit!
Bebeii nostrii sunt apropiati ca varsta, al meu mai mic cu o saptamana, spune-mi, te rog, de ce ai inceput diversificarea? La recomandarea doctorului sau asa ai vrut tu?
Noi suntem doar cu formula de la 2 luni, mananca in jur de 1000ml-1200 ml de lapte pe zi, dar eu tot sunt hotarata sa mai atept pana la 4 luni cu diversificarea (vad si eu ca nevoile lui sunt mai mari, dar doarme de la 8,30 seara la 8,30 dim dupa un bibe de 210-240 ml)
Ce cereale ii dai? am vazut in comert numai de la 4 luni la fel si biscuitii
Si acum, astept roshiile, eu ii voi da borcanele din comert in prima faza, sa vad eu ce mananca si de-abia apoi ma apuc de facut in casa
scuze ca am tabarat asa dar as vrea sa stiu motivul diversificarii voastre

Mamica de VLAD 19.10.2008

falcone
Povestea lui Falkone zis si Ventuza
D'ale gravideniei

Feli

Diversificarea am inceput-o printr-o intamplare nefericita, fata mea de Craciun a facut bronsiolita, am fost internate in spital...dupa cateva zile am ajuns acasa si am facut tratament cu antibiotic, de la el facea caca moale chiar apos, de aici iam dat fetei morcov fiert cu orez cateva zile...si am continuat pana am dat in diversificare. Important de retinut ca noi mai mult fortat am ajuns la asa ceva. Reactineaza bine la mancarica chiar ii place
Cereale ii dau Nestle cu orez fara lapte si gluten.

Multi

Crinul Meu
Eco
Crina

of, imi pare rau de problemele avute

acum am inteles, dar insist, de ce te grabesti cu banana si biscuitii? o cereala, un morcovel, o leguma, mai inteleg, dar voi mancati cam de toate la 3 luni si un pic.
Scuze, nu vreau sa par bagaciaosa, la urma urmei, daca micuta este bine, nici nu mai conteaza

falcone
D'ale gravideniei

Mergi la inceput

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui angelynna82

Citat:

angelynna: bine ati revenit!
Bebeii nostrii sunt apropiati ca varsta, al meu mai mic cu o saptamana, spune-mi, te rog, de ce ai inceput diversificarea? La recomandarea doctorului sau asa ai vrut tu?
Noi suntem doar cu formula de la 2 luni, mananca in jur de 1000ml-1200 ml de lapte pe zi, dar eu tot sunt hotarata sa mai atept pana la 4 luni cu diversificarea (vad si eu ca nevoile lui sunt mai mari, dar doarme de la 8,30 seara la 8,30 dim dupa un bibe de 210-240 ml)
Ce cereale ii dai? am vazut in comert numai de la 4 luni la fel si biscuitii
Si acum, astept roshiile, eu ii voi da borcanele din comert in prima faza, sa vad eu ce mananca si de-abia apoi ma apuc de facut in casa
scuze ca am tabarat asa dar as vrea sa stiu motivul diversificarii voastre

falcone
D'ale gravideniei

Feli

Diversificarea am inceput-o printr-o intamplare nefericita, fata mea de Craciun a facut bronsiolita, am fost internate in spital...dupa cateva zile am ajuns acasa si am facut tratament cu antibiotic, de la el facea caca moale chiar apos, de aici iam dat fetei morcov fiert cu orez cateva zile...si am continuat pana am dat in diversificare. Important de retinut ca noi mai mult fortat am ajuns la asa ceva. Reactineaza bine la mancarica chiar ii place
Cereale ii dau Nestle cu orez fara lapte si gluten.

Multi

Crinul Meu
Eco
Crina

of, imi pare rau de problemele avute

acum am inteles, dar insist, de ce te grabesti cu banana si biscuitii? o cereala, un morcovel, o leguma, mai inteleg, dar voi mancati cam de toate la 3 luni si un pic.
Scuze, nu vreau sa par bagaciaosa, la urma urmei, daca micuta este bine, nici nu mai conteaza

falcone
D'ale gravideniei

Banana ii dau de ieri foarte putin...iar biscuitii ii amestec cu merele, nu stiam ce sa pun dar am facut rost de o carticica pt diversificare iar acolo arata ca putem folosi biscuiti sau cereale. Bblinei ii este foarte bine, nu e constipata, rupe mainile si imi lasa numai bale

Crinul Meu
Eco
Crina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babymom75 spune:

Salutare tuturor! Da' ati azi nu gluma!

Noi am avut o zi tare "plangacioasa", bebe n-a dormit decat vreo 30 min. in doua reprize; nu statea nici in pat, nici in bouncer, nici in scoica, nici in brate. S-a calmat, dar pt. o perioada f. scurta in wrap si apoi am luat-o de la capat - pat, brate, etc...

gaia. nevia electoencefalograma e perfec safe. Nu exista nici un risc. Probabil inainte o sa-i administreze lui bebe Radu un sedativ, ca sa stea linistit, dar daca doarme spontan nu va fi cazul. I se pun niste electozi pe capsor ( sa nu te sperii chiar daca arata freaky ) si se inregistreaza activitatea creierului.

Mama lui Dragos (04.10.2008) si a lui Victor (12.09.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babymom75 spune:

dya la noi lucrurile au intrat intr-o relativa stare de normalitate dupa aprox. 4 luni, dar nu ca s-a cumintit/linistit bebe, ci prin faptul ca am reusit eu sa accept ca asta e... trebuie sa ma adaptez eu la nevoile lui. Am reusit sa gasesc tot felul de metode sa-l linistesc singura (pt. ca ajutor nu aveam la cine sa cer ):
-Cand gateam il luam cu mine in bucatarie si ii vorbeam continuu sau ii cantam - il tineam sau in bouncer sau in marsupiu.

-Tot cu el in marsupiu spalam vasele, calcam, dadeam cu aspiratorul, faceam si sport ( asta m-a ajutat mult si fizic si psihic ).

-Cand faceam dus il puneam cu mine in baie, pe jos in scoica, si din nou cantam.

Treptat lucrurile s-au mai potolit si a fost si mai usor dupa 6 luni. Deci mai ai putina rabdare cu bebe si intelegere pt. tine. Sigur vei depasi momentul.
Ce n-am incercat cu primul dar a functionat f. bine cu al 2-lea a fost zgomotul uscatorului de par - il calmeaza instantaneu. Poate n-ar fi rau sa-l incerci si tu.

multi ( si sa stii ca mai am retete de astea desucheate )

Mama lui Dragos (04.10.2008) si a lui Victor (12.09.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iriss_04 spune:

hello vorbaretelor,

la multi ani tuturor sarbatoritilor de azi

raspund si eu la ce s-a discutat azi:

-vigantol 1 pic/zi, direct in gurita, seara la baie
-biberoanele le sterilizez la greu inclusiv jucarele,lingurite tot
-apa - dorna fiarta 30 de minute
-suzete - 2 bucati - biberoane vreo 15 avent,nuk,nip,,,tot ce se poate dar neaprat cu tetina tesita ca altfel nu ne place
-apa de baie nu am fiert-o niciodata
-lotiune de baie/corp, Nivea Nutri Sensitive si Sanosan,,,pentru fundulet crema de galbenele de la Melkfett care e super,,,nu s-a iritat niciodata
-servetele - Pampers dar nu mai suport mirosul, am vb cu o prietena care face sotul ei Germania sa-mi aduca sa vedem cum sunt
-hainutele spalate singure, cu teobebe si fara balsam
-si acum ce imi place la nebuniecalcatul:calc absolut tot inclusiv finetul pt masa de infasat sau cu care-l sterg la gurita
dya- rabdare multa mamico,,am trecut printr-o situatie similara zilele trecute,,,dar am un sot si o familie super care m-au ajutat mult si astazi chiar am realizat de ce plange piticul meu:plangea de oboseala,,,asa ca incearca sa-l adormi cand plange si subscriu si eu la ce ti-au spus fetele relaxare muullta la mine merge cel ,mai bine cu o programare la cosmetica si vin ca nouacu bateriile incarcate100%
angelynna82:ici si bine ai revenit,,,chiar imi ersa dor de tine,,,sunteti bine?
feli-si Andrei manca mult la 3 luni,,,si ma gandeam sa incep diversificatrea dar am zis ca nimik in afara de lapte nu-i dau pana la 4 luni ,,,ai sa vezi ca pe la 4 luni o sa pape mai putin
Anamona,-si la noi per cu norisori se potrivesc perfectttt

''bimbirica'' mic si frumos
andu

mami de andrei (15/09/2008)

Mergi la inceput

Iris te si noi, suntem bine acum, stam in picioare si ne uitam la tastatura dupa un somnic de juma de ora, o tinem pe mami de maini

Andrei e un scump

Crinul Meu
Eco
Crina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_dicut spune:

Hello

POZNICI CU NOI

Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte

Mamica de INGERAS in ceruri
Minunea din burtica
6+ Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi
Uite asa cresc eu la mami in burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicic76 spune:

imbaiat, hranit, culcat bebe mic

acum pazesc o fripturica cu cartofi ptr bebe mare (eu am mancat telemea de oi cu ceapa de apa si am baut si o berica)

july, vecinico,: mi-era dor de voi! ce papacioasa ai tu acolo sa stii ca nu ma dau lovita cu intalnirile, al meu copil este toata ziua prin parc, cu bona, io-s la munci
si cu ocazia asta ii spun dyei: tu stii cum este sa stai cu bebele doar 3-4 ore pe zi si in we? eu asa am ajuns: vin acasa la 17, mai am trei ore in care ne jucam, cantam, facem baie, papam, iar de la 8,30-9 doarme pana a doua zi dimineata. Uneori apuc sa-i fac eu toaleta de dimineatza si sa-i dau sa pape, alteori nu. Asa ca, asta este, mai exista si reversul medaliei la cate cineva

sa va povestesc faza din we care a trecut. Eu , cu rushii la bord, am patat salteaua de pat Curat, usuc cu peria(nu am foehn, am o perie rotativa de la Braun, ii scot maciulia si pe acolo iese jet de aer cald), dupa ce s-a uscat, il chem pe tati: hai sa intorcem salteaua El: De ce? Eu: nu mai intreba ca ma apuca nervii O intoarcem. Peste doua ore il iau pe bebe in pat, sa se aeriseasca pe la barbatzii, uit de aleza, pun doar o paturica, ma duc sa-i fac un bibe, ma intorc, totul fleashca Iarasi, schimb asternut, curat, usuc, iar la tati: Eu: Hai sa intoarcem salteaua
El: Daca-i vedeati fatza....
Credea ca este la cronici paranormale cu ziua care se repeta

falcone
D'ale gravideniei

Mergi la inceput

Moni sarcina usoara si mult noroc.

Feli absolut

Fetele imi trimiteti si mie va rog parola de pe webshots

Bblina papat un bibe de lapte cu cereale si acum nani