Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (40)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Didididi spune:

In legatura cu ce s a discutat:

-vigantol 3 pic/zi, direct in gurita, dimineata la schimbatul primului scutec;
-biberoanele le sterilizez in apa; cu solutie nu i a placut mirosul si am renuntat; am 3 buc si cred ca o sa le sterilizez mult timp;nu sterilizez insa linguritele sau castronelele de papica; iar suzetele cam o data pe saptamana;
-apa de baie nu am fiert-o decat in prima luna (am facut ceai;
-hainutele spalate singure cu detergent obisnuit.

Didi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luminita2008 spune:

fetele, tot vroiam sa va intreb... e ok daca bbii stau in scoica... multisor? adicatelea intre 6-8 h / zi... evident, nu incontinuu, cu pauze, dar.... cel mai mult stau cam 2.5h cand au o partida buna de somn. ziua numai acolo vor sa doarma, langa mami si laptopurile ei, pe muzica de la U tv... chiar daca reusesc sa ii adorm in alta locatie sau sa ii mut din scoica dupa ce adorm, nu tine.... se trezesc, plang, si nu se linistesc decat in scoica... e grav rau?

Luminita
de Eduard Mihai si Robert Gabriel - 26 septembrie 2008

Am facut mereu doar dupa capul meu si mi-e teama de ziua in care n-am sa mai fiu eu…

CLIP DE CLIP poze cu gemenei dulci povestea noastra
GHIDUL MAMEI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Didididi spune:

Legat de diversificare cred ca suntem pe drumul cel bun: este a 3 a zi cind nu ne mai murdarim: mama, bb si hainute. Mancam si toate legumele care ni le prepara mama. So, va tb sa faca mama mai mult piureut.
Pana la urma ne a folosit la ceva toate medicamentele care le am luat cu lingurita.

Repet intrebarea: cum il conving sa bea apa/ceai?Multumim anticipat.

Didi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelynna82 spune:

A mea nu accepta suzi deloc, o scuipa cum o simte in gurita, in schimb pumnul il mananca la greu

Didi cred ca trebuie sa incerci sa ii dai mai mult timp apa/ceiut...Crina a baut si ea ceai un timp, acum nu mai vrea deloc...ia gurita de ceai dar o scuipa

Luminita nu stiu ce sa iti zic despre scoica dar atata timp cat nu pare deranjat sau nu se fataie in somn inseamna ca ii place, sper

fericita de Crina Alexandra
Crinul Meu
Eco
Crina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luminita2008 spune:

Citat:
citat din mesajul lui angelynna82
Luminita nu stiu ce sa iti zic despre scoica dar atata timp cat nu pare deranjat sau nu se fataie in somn inseamna ca ii place, sper

Crinul Meu
Eco
Crina

nu sunt deranjati deloc, nu se fataie... le place sigur. problema mea era de pozitie, de coloana... desi nu se sprijina in fund, e un unghi de 45, nush ce sa zic....

Luminita
de Eduard Mihai si Robert Gabriel - 26 septembrie 2008

Am facut mereu doar dupa capul meu si mi-e teama de ziua in care n-am sa mai fiu eu…

CLIP DE CLIP poze cu gemenei dulci povestea noastra
GHIDUL MAMEI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy.p spune:

Eu am impresia ca nu mai apuc sa fac nimic ,abia am apucat sa mananc

Luminita si Alexia sta in balansoar si daca adoarme o las acolo,nu sta in fund ci asa aproape culcat..ca se ridica singuar in fund asta e partea adoua

angelina acuma te vaziuma bucur ca ai reaparut

Didi cand Alexia era micutza ii dadeam ceiuc de chimen sau musetel..apoi nu i-am mai dat,ieri am incercat sa-i dau un pic si n-avrut neam,pana la urma i-am dat un pic cu seringa de nurofen.Apa bea daca ii dau da nu prea ii dauTre sa tot incerci pana accepta...si of course sa-i placa gustul

Dya sper ca esti mai bine..ia da tu o fuga la Oradea sa vezi ce ture de oras bagam

Laureta suntem bine,ne-am facut toti analizele,Alexiei nu ia iesit nimic multa sanatate/

khristin

laura, andy (07.04.2002) &alexia(14.09.2008)
Alexia
Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelynna82 spune:

Laura si noi.

scriu cu stanga ca in drapta-i fimea si ma urmareste cum tastez

Crinul Meu
Eco
Crina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamidestefan spune:

Desi poate cam tirziu ...ii raspund si eu Dyanirei...eu zic sa iei niste ulei de somon (capsule) ... eu asa fac ...cind simt ca nu mai rezist nervos ..mai "bag" o capsula ...si chiar ma ajuta ..
ca la 3-4 treziri pe noapte ..si alaptat "la greu"...te cam "subrezesti" ..oricita vointa ai avea..

am avut o perioada cind luat aproape zilnic...apoi le-am oprit...iar acum ..iau numai la nevoie...
In ianuarie am avut vreo eu 2 "caderi" similare destul de urite ..amindoua dupa reprize de plins ..una cu Stefan ..una cu Izabella ..nu isi au rost detaliile ..cert e ca am folosit "reteta magica"..si am mai completat cu un pic de somn...si am luat-o de la capat .,..
Ce sa-i faci copii nu te intreaba daca mai poti ...ei pur si simplu au nevoie de tine ..

fug ca ma "cheama datoria"

LIDIA de Izabella-Cleopatra (20.09.2008) si Stefan-Eduard (21.08.2006)

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2badf071b77356f846bd48" target="_blank">Voinicelul meu de la nastere pina la 1 an
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=6ca8c6ea1e4392fcb4bee7&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Aniversare Stefan - 2 anisori!
www.flickr.com/photos/7342832@N03/sets/72157607916419749/" target="_blank">Pozici cu printzesa mea -Izabella

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kllemi spune:

Citat:
citat din mesajul lui andy.p

Eu am impresia ca nu mai apuc sa fac nimic ,abia am apucat sa mananc

Luminita si Alexia sta in balansoar si daca adoarme o las acolo,nu sta in fund ci asa aproape culcat..ca se ridica singuar in fund asta e partea adoua

angelina acuma te vaziuma bucur ca ai reaparut

Didi cand Alexia era micutza ii dadeam ceiuc de chimen sau musetel..apoi nu i-am mai dat,ieri am incercat sa-i dau un pic si n-avrut neam,pana la urma i-am dat un pic cu seringa de nurofen.Apa bea daca ii dau da nu prea ii dauTre sa tot incerci pana accepta...si of course sa-i placa gustul

Dya sper ca esti mai bine..ia da tu o fuga la Oradea sa vezi ce ture de oras bagam

Laureta suntem bine,ne-am facut toti analizele,Alexiei nu ia iesit nimic multa sanatate/

khristin

laura, andy (07.04.2002) &alexia(14.09.2008)
Alexia
Andrei

sunt de acord cu tine, si mie mi se pare acelasi lucru, "ca nu mai am timp nici sa mananc" dar ce putem sa facem???? asta este....

mami super fericita de AMALIA-ANDREEA......12.10.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicic76 spune:

angelynna: bine ati revenit!
Bebeii nostrii sunt apropiati ca varsta, al meu mai mic cu o saptamana, spune-mi, te rog, de ce ai inceput diversificarea? La recomandarea doctorului sau asa ai vrut tu?
Noi suntem doar cu formula de la 2 luni, mananca in jur de 1000ml-1200 ml de lapte pe zi, dar eu tot sunt hotarata sa mai atept pana la 4 luni cu diversificarea (vad si eu ca nevoile lui sunt mai mari, dar doarme de la 8,30 seara la 8,30 dim dupa un bibe de 210-240 ml)
Ce cereale ii dai? am vazut in comert numai de la 4 luni la fel si biscuitii
Si acum, astept roshiile, eu ii voi da borcanele din comert in prima faza, sa vad eu ce mananca si de-abia apoi ma apuc de facut in casa
scuze ca am tabarat asa dar as vrea sa stiu motivul diversificarii voastre

Mamica de VLAD 19.10.2008

falcone
Povestea lui Falkone zis si Ventuza
D'ale gravideniei

Mergi la inceput