Muzica sufletului meu, Iris

Muzica sufletului meu, Iris | Autor: Malinka

Link direct la acest mesaj

Buna...
Iubitori de Iris, va invit aici, sa ne cunoastem si sa discutam despre formatia noastra favorita...sa impartasim pareri, idei, noutati legate de Iris...In primul rand, de ce iubiti Iris???

Si...ca sa raspund eu prima...ii iubesc pentru ca intotdeauna piesele lor ma fac sa vibrez, imi ajung pana in adancul sufletului, vocea lui Cristi Minculescu imi alina sufletul in momente grele si imi completeaza fericirea in momentele frumoase...multumesc, Iris !

Mami Loredana si Marc Alexis, o minune de copil...
Povestea minunii mele

Aici vedeti poze cu noi www.youtube.com/user/ilrdn" target="_blank">, iar aici filmulete

Intre noi, baimarencele

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Morgano spune:

Ia vezi tu cum o cheama pe mezina mea :))

Ripley, mami de Ana(10.11.2005) si Iris(10.10.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Malinka spune:

Bravo... amandoua numele sunt frumoase dar...Iris e...special ! Sa iti traiasca fetitele si sa creasca mari, frumoase si sanatoase...
Sa inteleg ca esti o iubitoare de Iris, da? Si...printeselor tale, le place Iris?

Povestea minunii mele

Aici vedeti poze cu noi www.youtube.com/user/ilrdn" target="_blank">, iar aici filmulete

Intre noi, baimarencele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Morgano spune:

Celei mari tare ii placea acum vreo 2 ani, celei mici.... nu stiu dc a apucat sa asculte de cea mare... la noi acuma sunt la moda cutiutele muzicale, teddy, trenuletele muzicale.... dar uite ca m-ai trezit la realitate si nu le-ar strica putina educatie adevarata

Ripley, mami de Ana(10.11.2005) si Iris(10.10.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nona_denis spune:

Imi place muzica lor ( nu sunt fan inrait), am crescut cu ea. Am impresia ca-i stiu de-o viata si imi merg direct la inimioara.

Da lu` fimiu nu stiu daca i-ar place. O tot canta p-aia cu " am bani de dat, am datorii la stat"

Mami de Denisache

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariana tache spune:

iris - muzica sufletului meu! perfect adevarat; si vorba lui nora-denis, am crescut cu ei; de la 9 ani am inceput sa merg la concertele lor; muzica lor, vocea lui cristi ma imbraca; si mai presus de tot, gasesc respectul pe care cristi - iris il arata fata de fani, fata de muzica, fata de calitate, respect/dragoste ce se emana din fiecare gest in timpul concertelor.

si copiii mei cresc cu iris ; pe stefan, la 4 ani l-am dus la primul lui concert cu iris; si ii place f mult; imi spune: mami, te rog sa-mi pui sa ascult iris; si cand il aud cum canta prin casa "iris eterna", ma topesc toata.

multumesc, iris!

Mariana, Stefan (20.04.04), Simon (30.08.05)
poze cu noi: 1 , 2 , 3 si 4
Nasterea lui Stefan
Nasterea lui Simon

Sanatate Maxima!!!

Mergi la inceput

mariana... pentru tine si piticul iubitor de iris...sa creasca copii mari si sanatosi si sa-i duci la concertul de 40 de ani de iris...

voi stiti ceva despre dvd-ul pe care vor sa-l scoata? la aniversarea de 30 de ani ziceau ca vor scoate un dvd care va cuprinde concertul respectiv si un fel de best of al pieselor...eu il astept cu nerabdare...

Povestea minunii mele

Intre noi, baimarencele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danat spune:

Si mie imi plac tare mult, de cand eram prin scoala generala-liceu i-am descoperit, si imi place evolutia lor. Acum au putin alt stil, mai matur, mai adinc si imi place parca si mai mult.
Sper sa il tina Dumnezeu cat mai mult pe Cristi Minculescu printre noi, ca am auzit ca ar fi bolnav destul de serios.
Ii doresc din tot sufletu lsanatate si putere sa ne mai incante!

Apropos, stiti cumva cand mai au concerte in Bucuresti? ... ca poate ma nimeresc prin tara atunci, sau fac cumva sa ii vad din nou. Ca pe aici nu cred ca avem mari sanse sa ajunga curand.

Dana mama lu'Radu Stefan(Fecioras de 2003)

"Prietenii sunt aceia care te iubesc chiar si atunci cand te cunosc"

Hai la plimbare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Iris Super trupa Am fost la primul concert in 1982, atunci am vazut pt prima oara cum se tipa in sala si se aclama numele lui Cristi, atunci am auzit cantecul Valul care este cantecul meu preferat si mai este unul care nu il gasesc deloc pe nicaieri...nu stiu cum se numeste, cred Calea ta....versurile sant asa: te-as ruga, nu plecaaa, speranta-i doar in calea taaaa, calea ta, e doar o steaaaa, ce intr-o zi ea va cadeaaaaaa....dar eu stiu ca vei veniii, in ceasurile tarziii, cu zambet ca si ganduri iarasi mi si miiiii...visul tau cel nooou, e poate un ecou...si-as vrea sa il gasesc in calea meaaa...focul dintre noi se stingeeee.....restul nu mai retin dar este bestial cantecul!Muult mai frumoase sant melodiile din anii 80 ai trupei

Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5

Mergi la inceput

Trooper - Speranta
Te-as ruga, nu pleca, speranta-i doar in calea ta
Calea ta e doar o stea dar intr-o zi ea va cadea.
Dar eu stiu ca vei veni, in ceasurile tarzii
Cu-n zambet cald si ganduri iarasi mii si mii.
Visul tau cel nou e poate un ecou
Si-as vrea sa il gasesc in calea mea.

Focul dintre noi se stinge,
Cu flacari mari ce mor in jar.
Crezi ca nu-l mai poti atinge
Viata noastra este amintire, asadar.

Ma simt pierdut iar prin multime
Si-am sa te caut fara rost.
Tot ce-i intre noi, tu stii bine.
Gandul tau cel nou e poate un ecou
Si-as vrea sa il gasesc in calea mea.

maraki...am cautat eu versuri pe care le-ai scris, am gasit ceea ce e mai sus...un cantec al formatiei trooper...s-ar putea sa te fi incurcat tu...sau, poate, chiar sa fi apartinut Iris-ilor piesa...ce stiu eu e ca un membru al trupei trooper e fiul lui nelu dumitrescu...o avea o legatura sau nu, asta nu stiu...

mie-mi plac multe piese...foarte multe...acum imi vine in minte Vis pierdut...superbbbb...

Povestea minunii mele

Intre noi, baimarencele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Malinka Nu m-am incurcat pt ca am avut o caseta Iris cand eram in liceu prin 1984 si iti dai seama ca o puneam in fiecare zi Era Iris in concert dar sa stii ca la Iris 15 ani nu l-au cantat( asta a fost prin 1993 parca )

Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5

Mergi la inceput