Mamici antistress si licurici de ian-feb 2009(122)
Raspunsuri - Pagina 8
cristi_2003 spune:
si noi am avut o noapte cu colici asa ca l-am luat pe carol intre noi - normal ca nu am mai dormit, el dormea da maraia in somn si se tot strangea. da nu am putut sa-l las in patut cand il doare
acuma vad ca functioneaza sa-i pun o soseta cu sare calda pe burtica. era sa dau foc la bucatarie ca s-a aprins soseta da merita
Cristina, mama fericita de Stefan Carol (29.12.2008)
http://b1.lilypie.com/hQRfp2.png
http://s288.photobucket.com/albums/ll162/cristi_2003/CAROL/
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/t/wJzzMkE/weight.png
jasmi spune:
Michelle
Crisspy, cezariana lui Bee era din cauza dioptriilor, daca-mi amintesc bine ...
Roxana numai putin mai este .. un pic de tot
Jasmi 36+ cu
way to go, BB
CADIA spune:
Doamne, ce bine ar fi daca ar disparea colicile de pe fata pamantului, sa nu ne mai chinuie piticeii.
38+cu CLARA MARIA
Aalina spune:
Billy
Andre_ea
Lilistroe
ttenzika
Roxana o baie, un masaj, un somn bun...Orice iti surade si ce iti va lipsi in urmatoarele luni eu zic ca e binevenit azi
Caci maine...
Crisspy spor la cumparaturi. Asa e cu fixatiile in perioada asta. Eu sunt stresata ca nu am luat cosmeticele inca.
Mamicilor sper sa treceti cat mai repede peste perioada de colici
cu Fabian si Dorian
AMR 6 saptamani
Alina1976 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui cristi_2003 acuma vad ca functioneaza sa-i pun o soseta cu sare calda pe burtica. era sa dau foc la bucatarie ca s-a aprins soseta da merita Cristina, mama fericita de Stefan Carol (29.12.2008) |
S-a nascut minunea SABINA-MARIA
Mami de printesa ANA
Mami de printesa SABINA
CADIA spune:
Alina, te rog poti sa-mi dai si mie ceva amanunte (eventual pe PM) despre lectiile de inot pe care la face Sabina la domiciliu?As vrea sa fac si eu cu pitica acasa.
Cat costa sedinta, de cand se incepe, de cate ori pe saptamana?
Eu vroiam sa merg cu ea la Medlife pentru inot dar daca se poate si acasa, mai bine, mai ales ca afara este frigutz.
Multzam fain
38+cu CLARA MARIA
Alina1976 spune:
'Neata,
Incep prin a ura "LA MULTI ANI" celor 3 sarbatorite de azi.
Billy, Andre_ea, Lilistroe
Apoi vin si eu cu o problemuta...iar..
Se pare ca mi-a scazut lactatia...in sensul ca daca cere la un interval mai mare de 3 ore, lapte este suficient si ea papa 20-30 min si se satura. Dar din pacate in timpul zilei imi cere frecvent la 2 ore si la intervalul asta nu este laptic, si se enerveaza...si plange...si eu ce sa fac?
Iau Galafor si ceai de lactatie...dar degeaba.
Galactogil nu mai iau...e graoznic de dulce.
Alte idei?! PLEASE!!
ROXANA
ANCA[majoreta}
TTENZIKA
LISA
S-a nascut minunea SABINA-MARIA
Mami de printesa ANA
Mami de printesa SABINA
bebelusi spune:
Mamica21 bine ai venit printre noi, sa scrii repejor 10 mesaje ca sa iti ajunga mesajele repejor la noi.
Miere sa stii ca nepotelul meu Stefan a fost la fel, manca mixt, dormea mult, nu prea regurgita, sughita mult....si este ok.Nu iti mai face griji. Plecati acasa azi?
Ttenzika nastere usoare, astept SMS
Roxana nastere usoara.
Billy, Andre_ea "La multi ani"
Bee a trebuit sa faca cezariana din cauza dioptriilor.
Crisspy sa stii ca nici eu nu am luat carucior inca. Fetelor care le-ati cumparat deja si poate si testat ce ne recomandati (eu vreau cel mai usor carut pentru ca stau la etj 5 si nu am lift)
Michelle
37+ Vlad Mihai
AMR 3 saptamani
"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"
veronica75 spune:
Buna fetelor;
La multi ani Catalina ,Andreea,Lilistroe! - petrecere frumoasa, bb-i sanatosi si multaaaa fericire;;
Eu tot 2 in 1, si ceva mai linistita decat ziua de ieri....cred ca o iau pe urmele Lisei, adik elimin din dop cate putin si mai am cate o contractie din cand in cand, da nimik serios.
Ttentika - - curaj - sa dea DD sa fie totul bine si cat mai repede;
- Hai feteleeee -
Lisa
Anca
Roxana - macar tu stii sigur ca e ziua de maine
Michelle- multumim mult Iti doresc numai bine;
Crisspy - neaparat sa scapi de obsesia asta...nu mai amana, deci spor la cumparaturi. Si eu am avut stari din astea...sa vezi ce te linisteste cand le vezi rezolvate:
Ledy - si imi place atitudinea sotului tau
Lisa - hai ca sigurrr nu mai dureaza mult.
Veronica cu Alice
micuta mea A.M.R. 2 SAPTAMANI
BB e pe drum
CADIA spune:
bebelusi, si eu tot dupa asta m-am ghidat la achizitionarea carutului, in pincipipal sa fie cat mai usor.
Cel de la Chicco, Trio Enjoy Evolution este cel mai usor (parca Roxana mi-a vandut pontul)
38+cu CLARA MARIA