Mamici antistress si licurici de ian-feb 2009(122)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bebelusi spune:

Fetelor m-am iritat la ....., credeam ca am scapat cand va auzeam pe voi, dar se pare ca nu. Cu ce v-ati dat???

37+ Vlad Mihai

AMR 3 saptamani

"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisspy spune:

Citat:
citat din mesajul lui bebelusi
Crisspy sa stii ca nici eu nu am luat carucior inca. Fetelor care le-ati cumparat deja si poate si testat ce ne recomandati (eu vreau cel mai usor carut pentru ca stau la etj 5 si nu am lift)

Da, da si eu vreau un sfat in legatura cu caruciorul, tot usor as vrea si eu sa fie, si sa se stranga usor. Si nu in ultimul rand sa nu dau o avere pe el.

Imi plac cele de la Iglesina, cu landou si scaun de masina, asa si vreau, dar sunt scumpe foc.

Asa ca fetelor, help us please

Crisspy 36+ sapt Razvan Andrei

AMR 4 SAPTAMANI

Mergi la inceput

Da, am vazut caruciorul de la Chicco, e fain dar are de toate si e foarte scump. Eu am scoica de masina, deci nu imi mai trebuie, am nevoie doar de carucior, si daca se poate nu foarte scump

37+ Vlad Mihai

AMR 3 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oxigen spune:

Buna! Ce mai fac mamicile? Cum stati cu oboseala? Ce fac bebelusii? Bebelusa mea de cateva zile e cam maraita, plange si cauta cu gurita sa pape chiar daca a mancat cu o jumatate de ora mai devreme.Mai adoarme putin si iar incepe.Ce credeti sa nu-i mai fie de ajuns laptele meu? Voi le dati si completare, lapte praf?
Si inca ceva...am vazut in unele poze ca bebelusul vostru papa suzeta.Azi i-am dat si eu si vad ca doarme cu ea.Nu e cam devreme pentru suzeta? A mea deja s-a invatat cu ea si cum o scapa din gurita, cum plange.
Voi ce parere aveti?
Ma gandeam ca ar fi mai bine daca ne-am alege o alta tema strict referitoare la bebelusi unde sa ne sfatuim una pe cealalta.Aici e tare greu pentru mamici sa mai tina pasul si sa citeasca atatea pagini.Eu una abia-mi fac putin timp sa intru si sa citesc cate putin. Eheee...si cand eram graviduta si stateam in pat si ma plictiseam...ce vremuri...eram la zi cu tot.

Pupici la mamici , bebici si burtici

Andreea, mami lui Alex 11 ani si Maria Teodora nascuta pe 05.01.2009

POZE CU NOI http://s450.photobucket.com/albums/qq222/oxigenata/

Mergi la inceput

Oxigen reao, cum sa va mutati de la noi din odisee inainte de a naste toate , ne intereseaza si pe noi ce scrieti chiar daca inca nu avem bebelusii in brate, putem invata dinainte. Tu daca nu ai timp sa citesti tot, nu citi...poti sari peste ce nu te intereseaza

37+ Vlad Mihai

AMR 3 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CADIA spune:

daaaa... de ce sa va mutati??
noi citim si invatam de la voi inca de pe acum

38+cu CLARA MARIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leditia spune:

Oxigen,eu ii dau suzeta doar cand merg sa-i fac laptic si sa-l mai pacalesc cu ea sa nu urle(nu-mi iese mereu).In rest n-o prea folosim si el nu-i asa innebunit dupa ea.

POZE CU NOI
de David Christian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oxigen spune:

Nu am vrut sa va supar.Cele doua mergeau in paralel.Ma gandeam ca voi puteti si aveti deocamdata timp mai mult decat noi si puteti sa cititi si acolo.Era doar o propunere.Nu va supi pe mine.

Andreea, mami lui Alex 11 ani si Maria Teodora nascuta pe 05.01.2009

POZE CU NOI http://s450.photobucket.com/albums/qq222/oxigenata/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina1976 spune:

Am vorbit acum cu CARMEN. Era FFF bine!
Pe scurt, i s-a rupt apa dimineata si a ajuns la spital cu dilatatie 2cm. Desi vroia cezariana DR nu a fost de acord ca bebe nu era la termen si a zis ca trebuie sa nasca natural.
Pana pe la dilatatie 4 a zis ca a durut-o ceva insa dupa i-a pus epidurala si a fost parfum! Nu a simtit nici cand a iesit bebe.
Bebe este bine, desi este nascut prematur la 35 sapt. si 3 zile. Iar Carmen, ce sa va zic, entuziasmata si vesela, a zis ca se simte excelent de parca nici nu a nascut si ca recomanda din suflet nasterea naturala.
Bebe a avut dubla circulara de cordon si de aia a luat Apgar 8 insa acum este rozaliu tot si foarte bine desi il tin la incubator. A facut si kaki, respira singur, deci e bine.

Date despre Carmen si bebe STEFAN:
" 21.01/ora 18.30, 2700g, 49cm, Apgar 8, nastere naturala, 35 sapt si 3 zile"

SA VA TRAIASCA BEBE STEFAN si sa fie norocos si sanatos!!

S-a nascut minunea SABINA-MARIA

Mami de printesa ANA
Mami de printesa SABINA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina1976 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Leditia

Oxigen,eu ii dau suzeta doar cand merg sa-i fac laptic si sa-l mai pacalesc cu ea sa nu urle(nu-mi iese mereu).In rest n-o prea folosim si el nu-i asa innebunit dupa ea.

POZE CU NOI
de David Christian

DA, DA si eu fac exact la fel

S-a nascut minunea SABINA-MARIA

Mami de printesa ANA
Mami de printesa SABINA

Mergi la inceput