Mamici antistress si licurici de ian-feb 2009(122)
Raspunsuri - Pagina 7
ttenzika spune:
fetele poop dulce am plecat la spital
1 zi pana la marea intalnire
mandra si fericita posesoare a unei burtici cu ochi Doamne ajuta!
crisspy spune:
Felicitari Carmen
Felicitari Micola
Nu mai tin minte, dar Bee de ce a trebuit sa faca cezariana?
Lisa79 si Anca rabdare ca vin si bebelusii imediat
Roxana bafta multa pt maine
La multi ani pentru sarbatoritele de astazi
Am o problema, se pare psihica: ma obsedeaza caruciorul piticului pe care nu l-am cumparat inca. Fratilor am ajuns sa visez noaptea, ma cert cu lumea ca eu pe care i-l iau.... etc. Cred ca o iau pe carari... Da' in week-end ma mobilizez eu si nu ma las pana nu-l cumpar
Un lucru bun totusi pe ziua de azi: am schimbat semnatura
Crisspy 36+ sapt Razvan Andrei
AMR 4 SAPTAMANI
yashy spune:
Ttenzica, mult curaj!! sa ne dai vesti!
Adina & Luka& bobita din burtica36+
obraznicatura lu' mami
Anuc spune:
Cristi, multumesc. am gasit si discutia despre wrap si am pus intrebarea si acolo. Eu am vazut cateva site-uri cu zeci de modele si nu stiu ce sa comand. Am inteles ca e f important si materialul (tesatura). In unele transpiri de mama focului de ex... Sling-urile sunt mai mici am vazut si mai usor de 'montat', dar mie mi se par mai incomode. Cred ca dau dureri de spate daca le porti mai mult timp. E foarte complicat
Anuc cu Ioana mica si BB Filip din burtica (37S)
Michelle81 spune:
felicitari fetelor care au nascut si nastere usoara celor care urmeaza sa nasca...am fost o colega de-a voastra din pacate numai pana la 19 saptamani..
va mai citesc din cand in cand si m-am bucurat sa vad ca ati nascut copialsi sanatosi dar mi s-a rupt sufletul pentrupusyketa si mvb carora vreau sa doresc multa multa putere...
Mvb,pusyketa-ma gandesc la voi,e groaznic ceea ce vi s-a intamplat,nu am cuvinte.Va rog daca vreti sa vorbiti scrieti-mi pm.Imi pare atat de rau pt voi
cristi_2003 spune:
michelle -
Cristina, mama fericita de Stefan Carol (29.12.2008)
http://b1.lilypie.com/hQRfp2.png
http://s288.photobucket.com/albums/ll162/cristi_2003/CAROL/
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/t/wJzzMkE/weight.png
ariya spune:
Michelle,ce bucurie ca ai intrat!cum te simti?
La multi ani Catalina ,Andreea,Lilistroe!Sa va dea Domnul numai bucurii,sanatate maxima si fericire!
TTenzika
Roxanaaaaaaaaaa
Amedeo 11 ani,Annamaria 7ani, 36+Miguel Adriano
AMR 2 SAPTAMANI
yashy spune:
Michelle, ma bucur ca ai intrat la noi!! Sa mai vii sa ne dai vesti bune!!! Mult noroc in toate!
Adina & Luka& bobita din burtica36+
obraznicatura lu' mami
roxanaz spune:
Michelle ce surpriza placuta draga mea!!! multumim frumos de urari! ce faci?
ttenzika, succes, tinem pumnii stransi si sa nu ai emotii, da?
mie nu imi place deloc asteptarea asta... la Patrick am aflat seara ca a doua zi nasc... deci nu am avut atata timp liber . asa ca acum ma invart prin casa si tot fac cate ceva din lipsa de alte ocupatii....
Leditia spune:
Billy-Catalina
Andre_ea
La multi ani sanatosi si fericiti va doresc.
ttenzika Nastere usoara si un bb sanatos.
Roxana Nastere usoara scumpa.Abia astept s-o vad pe micuta Eva.
Michelle,chiar m-am gandit la tine zilele astea.Ma bucur ca ai intrat pe la noi,as fi vrut s-o faci mai des,dar stiu ca ti-a fost greu si inca iti mai este.Te pup si iti doresc multa sanatate si numai bine.
Eu sunt obosita rupta..de fapt e putin spus..Ieri am stat numai cu el in brate,n-a prea dormit,a fost agitat..apoi am alergat dupa dr..Am dormit si eu de la 10.30 la 1..si de la 1 am tinut-o intr-o "distractie continua"David de la 3 n-a mai dormit pana azi dim la 7 si ceva,8....Nu va zic ca de la oboseala asta acumulata si stres si nervi,imi venea sa-mi bat barbatu ca el a dormit azi noapte(pana la 1 a stat el cu David,sa dorm si eu nitel)..apoi incepusem sa ma iau de el ca de ce nu a vrut sa stea el in cic..ca sa stea cu mine,de ce pleaca si ma lasa singura..o luasem rau pe aratura..Doamne fereste!Noroc ca m-a luat in brate,mi-a zis ca stie ca mi-e greu,dar trece si asta..ca o sa dorm in weekend cand sta el cu David..si mi-a mai trecut.
Va pup ca s-a trezit brotacul..
POZE CU NOI
de David Christian