Mamici antistress si licurici de ian-feb 2009(122)
Raspunsuri - Pagina 20
andre_ea spune:
Am uitat sa ma plang ca nu ma incape nici un pantalon. Nici cei care imi erau largi inainte. Doar cei de gravi, dar aia au burta.
Andreea, mami de Tudor- 10.08.2005 si Ilinca- 09.01.2009
am tot ce am visat
Delu Prichindelu'
Prichinduta
cris30 spune:
Lisa si eu desteapta de mine mereu am uitat sa intreb .Nu stiu daca aici iti fac gauri in spital, am impresia ca doar la magazinele de bijuterii.Am zis ca o intreb pe pediatra poate stie ea ceva.Cerceii ii am din Romania ca aici nu am gasit.
http://b1.lilypie.com/iAvwm5.png
lisa79 spune:
si mie tata mi i-a trimis tot din tara. sunt asa de draguti
39S+sa fii alaturi de noi pana ne nastem sanatoase!
AMR 1 sapt pana sa o cunoastem pe Ana Teodora
rein spune:
Miere, ma bucur ca iesiti. Sa va instalati cu bine acasa si sa nu mai aveti probleme! Si, zic eu, sa nu renunti la ideea cu avocatul.
Criss30, adica tu faci bicicleta, dai examene si ai si bb? bravo tie!
Nastere usoara Ttentica si Roxanaz!
cris30 spune:
Rein nu sunt sunt eu aceea, examenele le-am intrerupt pentru un timp si bicicleta nu am .
http://b1.lilypie.com/iAvwm5.png
Alina1976 spune:
Andre_ea, nici eu nu mai incap..dar e prea devreme...mai ai un pic de rabdare.
Roxana, BAFTA MAINE!!!
S-a nascut minunea SABINA-MARIA
Mami de printesa ANA
Mami de printesa SABINA
tec spune:
Buna seara la toti. n-am prea avut timp sa vedem ce s-a mai scris ca deh, a veniti beleaua . tati aici. Ieri dupa-masa am adus-o pe fetita acasa. de la 16 si ceva si pana pe la vreo 12 i-a tot dat san, manca un timp, se oprea, adormea, o puneam in pat, statea putin, 5-10 min, oac-oac. ia-o in brate, mai da-i san, iar se repeta povestea. Pana la urma i-am facut lapte praf bebelac si a mancat ceva din el si dupa am dormit linistiti pana la 4 si un pic dimineata, acolo san, lapte praf si somn pana pe la vreo 7-8 dimineata
dar seara dupa ce a a plecat maica-mea (19-20) si pana la 12 cand am gasit solutia de a o cuminti, imi veneau dracii, ca nu stiam ce sa-i fac, ce sa-i dau ca sa se linisteasca. ma simteam neputincios. am inteles bine sau o perioada de nush cat timp programul este doar mancare si somn?
i-am luat ceai de colici, sa-l avem acasa. azi i-a dat san, putin lapte praf, putin ceai de colici, dar cica nu prea-i place. e mai bine sa-i dau preventiv sau nu?
si-a luat nevasta-mea o pompa pt san, si si-a facut si cica si mai dat drumul la canale sau cum ii zic. banuiesc ca in cateva zile o sa fie fabrica de lapte la capacitate maxima . cum trebuie facut cu pompa, cu alaptatul copilului, in ce ordine, cat timp cu fiecare. pls
Asta seara am avut si eu timp sa intru pe calculator, ca in rest n-am avut nici timp, nici chef. am stat si io cu fetita sa o privesc sa o tin .
cam atat pt acum, noi 3 va dorim nastere usoara, copii sanatosi si parinti cuminti
Alina1976 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui tec Buna seara la toti. n-am prea avut timp sa vedem ce s-a mai scris ca deh, a veniti beleaua . tati aici. Ieri dupa-masa am adus-o pe fetita acasa. de la 16 si ceva si pana pe la vreo 12 i-a tot dat san, manca un timp, se oprea, adormea, o puneam in pat, statea putin, 5-10 min, oac-oac. ia-o in brate, mai da-i san, iar se repeta povestea. Pana la urma i-am facut lapte praf bebelac si a mancat ceva din el si dupa am dormit linistiti pana la 4 si un pic dimineata, acolo san, lapte praf si somn pana pe la vreo 7-8 dimineata dar seara dupa ce a a plecat maica-mea (19-20) si pana la 12 cand am gasit solutia de a o cuminti, imi veneau dracii, ca nu stiam ce sa-i fac, ce sa-i dau ca sa se linisteasca. ma simteam neputincios. am inteles bine sau o perioada de nush cat timp programul este doar mancare si somn? i-am luat ceai de colici, sa-l avem acasa. azi i-a dat san, putin lapte praf, putin ceai de colici, dar cica nu prea-i place. e mai bine sa-i dau preventiv sau nu? si-a luat nevasta-mea o pompa pt san, si si-a facut si cica si mai dat drumul la canale sau cum ii zic. banuiesc ca in cateva zile o sa fie fabrica de lapte la capacitate maxima . cum trebuie facut cu pompa, cu alaptatul copilului, in ce ordine, cat timp cu fiecare. pls Asta seara am avut si eu timp sa intru pe calculator, ca in rest n-am avut nici timp, nici chef. am stat si io cu fetita sa o privesc sa o tin . cam atat pt acum, noi 3 va dorim nastere usoara, copii sanatosi si parinti cuminti Andreea Paula aparuta intr-o zi de 19.01.2009 10:22 APGAR 9, 2900 gr., 48 cm. |
Stai linistit. Te sun eu si vorbim...iti explic ce si cum
S-a nascut minunea SABINA-MARIA
Mami de printesa ANA
Mami de printesa SABINA
bebelusi spune:
Tati de Andreea Paula multumim de postare , nu stiu cum a reusit Tec sa te convinga sa ne scrii dar a facut foarte bine. Multa sanatate si sa va fereasca DD de colicei.
37+ Vlad Mihai
AMR 3 saptamani
"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"
lisa79 spune:
hai ca m-am distrat tare bine cu mesajul dat de sotul lui Tec! simpatici taticii astia!
39S+sa fii alaturi de noi pana ne nastem sanatoase!
AMR 1 sapt pana sa o cunoastem pe Ana Teodora