Mamici antistress si licurici de ian-feb 2009(122)
Raspunsuri - Pagina 19
CADIA spune:
Citat: |
citat din mesajul lui lisa79 ultima scoasa de cristi. zic:trebuie sa merg azi pe la agenta mea de asigurare sa imi dea mai multe formulare printre care unul pt a inchiria pompa electrica;el: ce e aia?; eu: pompa electrica de muls,el: pt ce iti trebuie ca doar te pot ajuta eu 39S+sa fii alaturi de noi pana ne nastem sanatoase! AMR 1 sapt pana sa o cunoastem pe Ana Teodora |
Asa a zis si al meu sot, ca ma ajuta el.
38+cu CLARA MARIA
CADIA spune:
citat din mesajul lui alinuk aaa nu stiam io despre ce dezbateti voi acolo cu ...wrap ul si sling ul eu il stiam de mei tai l-am facut singurica dintr-un material cu intaritura pt ca spatele sa stea drept!!! (nu m-a costat mai mult de 30ron) ca astea port bb bb poate fi purtat si in fata si in spate..si in lateral Alinuk, Teo si minunea mica nasterea - una dintre minunile lumii www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4b43ab1fe6e90f0fd2caa0" target="_blank">fericire, implinire..un an de Teo! www.flickr.com/photos/13087113@N06/" target="_blank"> franturi de viata www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2ad52edce530b33f65f3b1&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">spicuiri de botez ................................................... Nimic nu-i intamplator! ................................................... |
pai tu esti priceputa alinuk
eu am 2 maini stangi.
38+cu CLARA MARIA
bebelusi spune:
asa a zis si Mircea
37+ Vlad Mihai
AMR 3 saptamani
"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"
szmonic spune:
fetelor cu licurici, am si eu o intrebare cam tampita
voi ce faceti cu bebe cand e treaz? ca eu sunt cam in pana de idei.
A mea la 2 saptamani sta treaza cate putin si chiar nu stiu sa ma joc cu ea sau ce sa-i povestesc.
Am impresia ca o cam plictisesc, cu nepriceperea mea
Agnes are 18 zile
Ciufik spune:
Am intrat special sa pun o gramada de majorete pentru Roxana noastra, pentru maine.
Rox sa ai o nastere usoara, recuperare rapida si mult laptic pentru papusica ta.
Va asteptam cu poze si maine ne gandim la voi.
Hai Rox!
Andreea si Andrei
cris30 spune:
Andreea, Billy, Lilistroe
Bine ai venit pe lume Andrew-George, sa fii sanatos si cuminte, Anca felicitari, refacere rapida
Roxy si TTenzika maine e ziua cea mare, totul sa mearga bine .
http://b1.lilypie.com/iAvwm5.png
lisa79 spune:
cris30,tu i-ai dus Dariei cerceii la spital?? sau nu i-ai facut inca gauri. de desteapta ce am fost,am uitat ieri sa intreb
39S+sa fii alaturi de noi pana ne nastem sanatoase!
AMR 1 sapt pana sa o cunoastem pe Ana Teodora
cris30 spune:
citat din mesajul lui szmonic fetelor cu licurici, am si eu o intrebare cam tampita voi ce faceti cu bebe cand e treaz? ca eu sunt cam in pana de idei. A mea la 2 saptamani sta treaza cate putin si chiar nu stiu sa ma joc cu ea sau ce sa-i povestesc. Am impresia ca o cam plictisesc, cu nepriceperea mea Agnes are 18 zile |
A mea are o luna, se uita la noi atenta cand vorbim cu ea, ne urmareste cu privirea, daca ii pun muzica sta atenta si asculta.Ieri am stat cu ea la geam sa o bata putin soarele pe fata, as scoate-o afara dar e frig si nu am curajul.Mare lucru la varsta asta nu prea ai ce face, cred ca de la 2 luni incolo incep sa fie mai activi si mai mult timp trezi.
http://b1.lilypie.com/iAvwm5.png
andre_ea spune:
Fetelor, va multumesc pentru urari. N-am reusit sa intru pana acum ca am stat toata ziua cu Ilinca atarnata de san.
Va ofer un sau un , dupa caz. Cat priveste prajitura, asta: e tot ce am putut face.
Carmen, felicitari pentru o nastere usoara si un bb sanatos!
Urez nasteri usoare si bebici sanatosi mamicilor care urmeaza sa nasca!
Michelle, ma bucur ca "te vad". Cum esti? Sper ca in curand sa auzim vesti bune de la tine.
Alina, si eu la fel sunt cu laptele. Necazul e ca am la sanul drept si ceva canal infundat si nu ma pricep sa desfund. Si doare.
Naty, cat ati stat afara?
Roxana, pui cercei? E un subiect la "Parintii" care m-a facut sa ma simt criminala ca i-am pus fetei cercei deja. O nastere cat mai usoara iti doresc!
Andreea, mami de Tudor- 10.08.2005 si Ilinca- 09.01.2009
am tot ce am visat
Delu Prichindelu'
Prichinduta
Porumbita spune:
citat din mesajul lui CADIA Porumbita, multumim pentru site-uri, eu parca as inclina spre sling.Tu ce ti-ai cumparat? 38+cu CLARA MARIA |
am cumparat un wrap pt bb mic de la Adita (de aici de pe forum) si pe de un site englezesc am comandat un sling pt bb nou nascut;