Mamici antistress si licurici de ian-feb 2009(122)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns fil_lily spune:

Se pare ca au inceput nasterile pe banda.Felicitari noilor mamici-Carmen, Anca,Micola,Ileana-cred ca nu am omis pe nimeni.Sa va traiasca bebelasii si sa va bucurati de ei.

Roxana,Ttenzika.

Miere ma bucur ca tu si Aidan sunteti bine si mergeti acasa.

Eu de cateva zile , in fiecare zi am contractii dureroase timp de cateva ore bune, dupa care se opresc.Aseara au inceput de pe la 10 si s-au oprit dimineata. Ma simt epuizata de la ele, ma doare f.tare capul, am senzatie de voma, dar vad ca bebele nu este hotarat sa iasa. Ii place sa ma chinuie. Sunt curioasa ce zice maine doctorul.

Liliana38+ Brianna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariya spune:

ANCA,ILEANA,felicitari!!!!!

TTENZIKA,curaaaaj!!!!

ROXANAAAAAAA

...sper ca esti pregatita...asteptam vesti maine!iti tin pumnii!!!

eu m-am facut zana,numai ca am niste glezne ingrozitoare - nu ma mai incap nici incaltarile!
cand m-a vazut azi cosmeticiana mea s-a socat...nu-i venea sa creada ce burtoi am ca e ditai....
fetelor de-abia astept sa nasc,credeti-ma...sunt fffffffff obosita,nu ma recunosc...hai ca mai vb...

aaaa!MIERE,ma bucur si va pup!!!

Amedeo 11 ani,Annamaria 7ani, 37+Miguel Adriano

AMR 1 SAPTAMANAAAAAAAAA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BillyBilly spune:

Buna seara!

La multi ani Andre_ea!! Sa fii sanatoasa si la punga groasa si sa te bucuri de copilasii tai! Iti eram datoare cu niste pupaturi de asta vara , n-am uitat asa ca uite aici

Intru si eu repejor (ca ne chinuie colicile ca pe hotii de cai) sa va pup si sa va multumesc pt urari si felicitari si pupici! Si multumesc indoit Alinutei ca m-a resuscitat cu un telefon...

Felicit noile mamici si le doresc refacere grabnica si pup toti bebelusii noi veniti pe lume!

Si ca sa salvez situatia cas de cat, va invit la un pahar de sampanie pe ultima suta de metri!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisspy spune:

Mortal, am avut o portie foarte buna de ras in seara asta cu sotul lui Tec

Sunt foarte simpatici baietii astia

Ca si sotul meu, l-am suprins zilele trecute explicandu-i unui prieten de-al nostru ca nu e dom'le ca in filme sa nasti intr-o jum de ora, ca dureaza mai ales la prima nastere. Iar prietenul ala era tare mirat sa afle chestiile astea.

Am ras de m-am prapadit in seara aia

Crisspy 36+ sapt Razvan Andrei

AMR 4 SAPTAMANI

http://picasaweb.google.com/cristina.pereteanu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisspy spune:

TTENZIKA

ROXANA

Hai Lisa au obosit majoretele, da' scoatem tobosarii

Maine ma duc si eu la control, primul pe masa de cand am ramas insarcinata. Sper sa nu doara .

De-abia astept sa-mi vad piticul .

la toate fetele

Crisspy 36+ sapt Razvan Andrei

AMR 4 SAPTAMANI

http://picasaweb.google.com/cristina.pereteanu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IanFeb09 spune:

dragelor va invit la un capitol nou

123

Alinuk, mami de Andu mik si Teo voinik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Naty spune:

Citat:
citat din mesajul lui bebelusi

Naty eu intrebasem de sling , mersi mult de tot.

37+ Vlad Mihai

AMR 3 saptamani

"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"

Scuze, acum am vazut si eu si vroiam sa corectez

Raluca, mamica printeselor Ioana - Alexandra (10.10.2004) si Nadia - Ana (29.12.2008)

NOI

Mergi la inceput