Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (66)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lilly79 spune:

Buna dimineata.
Sa vad daca reusesc sa scriu un mesaj cu fata care mi se foieste printre picioare si se apropie amenintator de butonul de oprire calculator .

La multi ani! Belleane . Varsta din buletin e doar un numar. Sa fii fericita de ziua ta alaturi de cei dragi.

La multi ani! si bebelusilor care-au implinit ieri si astazi lunite (ieri am fost o uituca).
pentru Cosmin, Maria Alexandra, Patricia, Tudor Andrei, Adam, Andres, Stefana Eduarda, Victoria Isabella, Kevin, Shintaro Daniel. Sa cresteti mari, sa fiti sanatosi si sa ascultati de parinti.

Sa va zic si eu programul fetei.
9 - trezirea
9:30 - 9:40 - laptic de la mami
12 - fructe (mar, para, banana, mango, mandarina, portocala) + branzica calcica cateodata.
15-16:30 (depinde la cat adoarme si cat doarme, asa ca aici nu prea avem o ora aproximativa) - pireu de legume (dovlecel, morcov, patrunjel, pastarnac, brocoli, salata verde, cartof, telina, ardei, ulei masline, ceapa pe care o arunc) + piept pui sau ou. Nu-i dau toate legumele ci variez.
19-20 - iaurt simplu, sau iaurt cu mamaliga sau cereale
22:30-23 - laptic mami
23 - 23:30 - culcarea
noaptea in general 2 treziri (in jur de 3 si 6)
Somnicurile de peste zi depind daca iesim sau nu afara.Lichide nu prea ii dau.La pranz supica in care au fiert legume, dimineata suc mandarine, iar inainte de somnicuri iar tzatza lui mami cu cat lapte o mai fi in ea.

Daria_Ioana eu nu i-am impus nimic fetei.La un moment dat eram si noi cu cel mai haotic stil de viata posibil: unele zile culcat la 1:30, trezit la 11-12, saream peste masa de dimineata, etc.Asa s-a reglat fata dupa 2 luni si ceva de diversificare.
Adriana asa era zborul low cost spre Roma . Am ajuns seara pe la vreo 21, si-am plecat dupa 3 zile dimineata la vreo 5.

iulia copii nostri au zile cand mananca mai putin, zile cand mananca mai mult.Nu sta o ora langa ea cu mancarea.Daca nu a mancat intr-o jumate de ora, gata.Felciitari pt masuratori.

simonacip sa va fie de bine cumparaturile . As vrea sa ies si eu o data la cumparaturi fara copil dupa mine, dar nu am cu cine s-o las si in weekend tati mai bine vine si el cu fata dupa mine decat sa stea cu ea acasa si e stresant asa.Nu pot sa-mi iau nimic ca in maxim 2 ore trebuie sa fim acasa si in timpul asta sa facem si cumparaturi pt casa.

ca_eric felicitari pt mamama.Si a mea a inceput sa zica cand vrea ceva "ma" si dupa vreo 2 sec iar "ma" si tot asa .Nu poate sa nu mai faca pauza aia?

aelita dovleacul pe care-l pun in mancare nu e dinala galben de placinta.E zuchini (sper ca asa se scrie).

Alysh ce tandru e Vladut .

cadina multa sanatate lui Cosmin.

Nu mai pot scrie ca-mi plange fata. Cred ca vrea sa doarma putin inainte de fructe.
O zi frumoasa.

Lilly, mami de Julia (30.05.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Micaela06 spune:

Buna, mamicilor!
La Multi Ani, BELLEANE! Multa sanatate si numai fericire alaturi de comorile tale!

La Multi Ani bebelusilor nascuti intr-o zi de 22!

O admir pe mi_bebelina ca ea ureaza in fiecare zi LMA bebelusilor. Eu uneori nu intru, nu am timp sa scriu si imi pare asa rau ca nu reusesc sa urez si sa felicit mamicile pt lunitele implinite.

Fetelor am vazut ca si voi va plangeti de somnul in picioare, ne primiti si pe noi in club? Uneori e beata de somn, dar ea vrea sus si cade in genuchi si atipeste cateva secunde si apoi inapoi in 2 picioruse, na... daca asta am descoperit... Cand se trezeste e tushti in 2 picioruse, si in intunericul din camera vad 2 ochisori mari care se uita la mine peste marginea patului.

aLegat de ora de somn si mie mi se pare prea devreme 18, ea doarme somnul de dupa-amiaza pe la 4-5. somnul de noapte e in jur de 22,in general, pt ca noi nu avem un program cu: la ora x papa, la ora y somn. Nu cred ca as reusi eu sa ma tin de el, de felul meu sunt mai dezordonata si niciodata nu mi-a placut sa am un orar bine stabilit, imi place sa ma ia viata prin surprindere...

Alysh felicitari pt greutate... ma consoleaza gandul ca Daria abia maine face 7 luni, asa ca mai avem pana la 9
si ca paranteza, acum am mai multe kg de cat aveam anu trecut pe vremea asta, la 18 saptamani de sarcina.

Uneori sunt coplesita si ma plang si eu aiurea, dar cand citesc aici in ce situatii sunt unele fete mi se face rusine cat de slaba sunt.
Cadina, saracuta de tine ce greu trebuie sa iti fi fost cu bebe prin spital, bine ca a trecut repede.
Daria Ioanate admir ca te descurci cu 2 copilasi asa mici si cu sotul departe.

Simona si Laura ce frumos ca v-ati dus amandoua la cumparaturi, ce bine e sa ai o sora...
Iar v-ati luat lucruri la fel? Sa nu mai intelrgem noi care/cine e?

Lorich, soacrele astea au invatat undeva fazele astea? Ca si a mea tot la fel e ... cica e rasfatata fata mea ca eu am invatat-o... saracu copil nu are nici 7 luni, cat de rasfatat poate fi?

ma duc, ca maraie sefu...

Mihaela de Daria-Maria (23 iunie 2008)

O comoara, o comoara...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Micaela o fi vreo scoala de profil Sigur a mea se oftica pt ca nu are ea cum sa-l rasfete, ca pe celelalte 2 nepoate le-a rasfatat de i-a disperat pe parinti, in sensul ca nu mai adromeau singure in pat sau nu mai mancau decat dat in gura. So... pan la urma who cares?

Poze noi
Lori, mami de Robert din 9.06.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

si mi-ama dus aminte ce voiams a va zic.

Simonacip, despre alaptat si plecat de acasa. Pai la noi la piept mai sta uneori seara (uneori ii bag lapte praf...daca ii simt goi), peste noapte si dimineatsa uneori si cam atat. Mult mai putin. O sa iau si pompa, dar cred ca nu o sa mai fie ce peste 1 luna. Si fata o sa aiba 9 luni juma, zic ca nu ma mai agit.

despre slabit, 9 luni up, 9 luni down, pai mamicule, fata mea aer 8 luni juma. La mine se pune ca am nascut la 42 sapt?? hai ca sa mai am o shansa. Greutatea nu e mare diferentsa, dar problema e la conditia fizica, muschiuloasa, psihica.....

o soarele din viatsa noastra
mamica natanga de pe 9.05.2008
povestea nashterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simonix spune:

Neatza

Piticul meu nu mai plange cand este la cresa ... ba chiar nu mai vrea sa il luam de acolo Si acum plang io Pai ... chiar asa, a plans o saptamana si atat ??? Of of .. Copil neiubaretz de parinti :p

Daria - eu sunt pro-program pitici fara exagerari, in sensul ca daca nu ii e foame la ora X nu o sa ii bag lingura pe gat. Noi asa functionam de cand era piticanie mica - poate ca la asta a contribuit faptul ca nu i-am dat san direct, ci a trebuit sa fiu f organizata ca sa pot sa trag lapte, sa i-l pregatesc, sa i-l dau, apoi sa ma odihnesc si eu nitel. In orice caz, nu am criticat niciodata mamele care nu reusesc sa faca program bebilor, este alegerea fiecareia dintre noi, depinde si de copil, intr-adevar. Doar ca eu am vazut multe mamici fara program care erau epuizate, care nu se mai intelegeau cu piticii etc Diferenta este ca eu nu am timp sa negociez cu Robert daca are chef sau nu sa doarma, caci lucrez si chiar nu stiu cum as putea face fatza fara un program :) Programul lui Robert chiar mi se pare rezonabil si, dupa cum zic fetele, bebele si-l face singur, noi doar ne tinem de el. Insa de exemplu eu nu imi dau seama daca ii e foame - pt ca el nu da semne, nu plange, nu trage de tzitzi, nu face nimic... deci ii dau eu la orele respective si e totul ok.

Si eu l-am tinut si inca il tin pe Robert in brate fara sa imi fac probleme - chestia e ca el nu vrea in brate Nu a vrut niciodata, eu nu il pot adormi in brate ca nu sta, nu vrea leganat, nu vrea nimic, vrea sa fie lasat in pace sa mearga peste tot; Si nici cand era mic nu ii placea in brate - se agita de zici ca cine stie ce ii faceam. Deci sunt bebi si bebi, al meu e mai independent, sau cel putin asa pare. Ma gandesc uneori ca nici nu o sa ii pese de noi asta este :) el sa fie bine.

Socrate, sanatate

Trebuie sa fug nitel :) Pupici :)

Simona cu Robertzel baietzel frumos

Cum a venit Robertzel in viata noastra

Poze cu noi toti si Poze cu bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns socrate spune:

Daca vorbim de greutate corporala, mai bine nu vorbim. Nici nu mai vreau sa ma cantaresc. 9 luni iei in 9 luni dai. Pai cu scuzele de rigoare pentru cine e facut studiul asta....pei in cele 4 zile ramase...I don't think so.
I rrrrrrealy don't think so. In fine, se pune ca eu am nascut la 37 de saptamani? Adica practic daca luam cele 40 ca la carte am putea spune ca organismul me nu si=a dat seama ca am nascut mai repede si poate mai am 3 saptamani?
Oricum nu mai mananc mai nimic si aia inainte de pranz, si fara dulciuri. S-a mai retras burta asta e clar, dar fundul???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chinabulina spune:

buna ziua (era sa zic "dimineata") si de la noi!
in primul rand, Belleanne! n-ai de ce sa te simti ca o baba, eu ma simt iar copil de cand am copil (nu mereu, dar...)
in al doilea rand, tuturor copilasilor nascuti intr-o zi de 22!!
eu citesc in paralel capitolele din urma, pe care le-am ratat. nu mai stiu la care sunt, oricum amestec cu capitolul actual, e varza in capul meu. in fine, am vazut poze cu aelita si copilasii ei absolut mi-nu-nati si vroiam sa o intreb de la ce vine "1972" din nick-ul de pe pagina cu poze (adica aelita1972)? e un numar oarecare, cum as alege eu 357? ca daca imi spui ca e anul nasterii tale, ma duc sa ma arunc de pe bloc (si blocul meu are 10 etaje), ca arati de 16 ani
mai vroiam sa zic ceva, dar m-am deprimat total, asa ca ma duc in durerea mea sa citesc din urma...

georgiana, de www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=726fb2d14a759b736a7ddf" target="_blank">gogoasa balerina teodora maria din 15 mai 2008
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=7266c54f6f7a1710f5f758" target="_blank">Povestea noastra
Ia te uita ce mare sunt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns YLARI spune:

Citat:
citat din mesajul lui Adriana_78

Ylari, deci stai pana la urma 8 ore la serviciu? nu au vrut sa te lase cu 6?

Adriana

Nu scumpa, stau 8 ore de luni pana joi, iar vinerea o am libera

O sa incerc sa pun cateva poze mai noi. Va anuntz.

YLARI
http://community.webshots.com/user/YLARI

http://b1.lilypie.com/tFAgp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mi_bebelina spune:

Mda.ultimul mesaj pe ziua de azi ca ii dau fetii papa si plecam afara...nelimitat.
Micaela...nici eu n-am timp de forumeala dar dimineata mai bag pe-aici cate un ochi si mai scriu un mesaj-doua, iar cu ocazia asta urez si bebeilor sarbatoriti LMA, precum si mamicilor.

Simonix, tu in loc sa te bucuri...ce faci? Eu ma gandesc sa stau 2 ani acasa si apoi cand oi incepe munca sa dau fata la cresa sau sa gasesc o bona.........nu stiu ea daca va plange, dar eu parca ma vad ca n-o sa mai fiu om atunci

Laura, Simona..bravos pentru cumparaturi.

Chinabulina, lectura placuta
Nu stiu ce sa mai scriu, asa ca fug sa dau papa si plecam afarica.....

Deliutza Broscutza

Deliutza micutza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns YLARI spune:

Aelita, eu i-am dat avocado cu branzica calcica.

Alysh, pupici multi multi si de la mine catre tine si Vladutz frumushel iubitzel!!!!

Daria_Ioana, si eu ca si fetele, pot sa spun ca Eva si-a creeat singura ritmul acesta, de exemplu pana acum 2 saptamani dormea peste zi de 3 ori cate o ora jumate. Ei bine, la un moment dat n-a mai acceptat sa o culc la ora 2, plangea, facea ca toate alea. Si bineinteles ca am lasat fata in pace treaza, m-am jucat cu ea, si asa am ajuns la 2 somnuri de zi. La fel si cu papalica. Pai cand a avut puseul de la 3 luni daca nu aveam pe bibe gata sa o mufez din trei in trei ore era vai mama mea, urla ca toate alea... Deci singurica singurica si-a creat ritmul acesta. Acum mai nou se trezeste la 5 dimi pentru primul bibe (inainte i-l dadeam la 7) si normal ca ii dau sa pape fetei. Doar i-am mutat la 9 ora pentru fructe. Eu sunt foarte multumita ca a acceptat programul acesta, ba chiar i-a adus imbunatatirile de care a avut ea nevoie. Imi pare rau ca te simti asa, eu sunt sigura ca niciuna dintre noi nu are intentia sa te faca sa te simti rau.

Mai citesc si revin.

YLARI
http://community.webshots.com/user/YLARI

http://b1.lilypie.com/tFAgp3.png

Mergi la inceput