Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (66)
Raspunsuri - Pagina 5
Lorich spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mi_bebelina Leelo, sanatate multa! Cleo, multumim de sfatul cu coptul dovleacului....Io ieri cred ca nu l-am copt bine si poate de asta nu i-a placut Deliei. Mai am o bucata, o sa incerc sa il tin mai mult. Lorich...pai soacra ta seamana cu a mea....daca-s amandoua de Braila. A ta comparatii nu face? Ca a mea nu mai pridideste. Pe mine ma compara cu fiica-sa si pe Delia cu celalalt nepot. Asta e...bine ca e departe......... Deliutza Broscutza Deliutza micutza |
Hihihi..a mea in gen pe fatza e miere, in emailuri, telefoane catre alte persoane e fiere; noroc ca la mine e tare bine pusa pe ignore.
Poze noi
Lori, mami de Robert din 9.06.2008
socrate spune:
Belleane, La Multi Ani sanatosi, sa te bucuri de bb, cum sa fii mai draga baba? Pai ce atitudine e asta? Tocmai te-ai renascut. Io zic sa declari ca ai 18 ani.
Cadina, ce ai mai patimit si tu. Imi pare tare rau pentru ce vi s-a intamplat. Sa va faceti repede bine.Eu recunosc ca merg pe ideea de a-l feri un pic de cand am observat ca la prima iesire in comunitate prinde muci. Nici eu nu stiu ce sa mai fac.
Multi pupici pentru Cosminel.
Multumim pentru sustinere fetelor. Deci Sebastian calca pe interiorul talpii cum ar veni. Vad ca a fost ok cu atelele, a dormit bine ceea ce m-a bucurat. Nu stiu ce sa zic, mie nu mi se pare asa grav. Din contra cu cat sta mai mult in picioare pare sa isi tina mai bine talpa. Am ajuns la concluzia aseara cu sotul meu ca asteptam sa vedem ce zice kinetoterapeuta care vine luni la noi si o sa mergem si pe la Jianu pentru a doua opinie. Vorba Dariei_Ioana daca as fi ascultat medicul si acum ma durea in gat, sau luam o tona de antibiotice in sarcina pentru o infectie inexistenta. Eu cred ca imi inteleg corpul de-a lungul timpului am intuit destul de bine cand aveam probleme si cand era ceva de suprafata. Asa si cu copilul, pana acum intuitia mea nu m-a inselat.
Sora mea cand avea cateva lunisoare i-au facut un vaccin care s-a transformat in chist, la spital ne-au zis ca nu e mare problema, se taie si gata.Adica de la genunchi pana la coapsa ca altfel nu isi va putea indoi piciorul. I-am facut masaj muult timp. Eram singura pe care o lasa sa ii atinga piciorul. A trecut chistul s-a dizolvat, nu era nevoie de operatie, doar de multa atentie si iubire. Eu cred ca asa va fi si cu Sebastian. Am inceput sa ii fac masaj, am facut aseara, azi dimineata si ii voi face de fiecare data cand il prind mai bine dispus pe parcursul zilei. Ii pun si atelele noaptea daca le suporta asa bine.
Ieri a fost in vizita la mine o prietena cu o viata amoroasa mereu tumultoasa, mi-a facut bine sa nu mai dezbat doar problema pampersilor.
In alta ordine de idei asta micu a invatat sa strige eieieiei cand vrea ceva, gen sa il scot din tzarc. Si are o pasiune pentru sertare. Mi-e sa nu isi prinda degetele.
Daviduc pentru dintzoc. Eu cred ca am incheiat definitiv alaptarea, din motiv de iepurash care incepe suptul printr-o muscatura si nu reusesc sa rezist. Dupa care isi strange dintii si isi trage capul pana iese sfarcul, evident doare ca dracu.
Ma duc sa hranesc pisoiasul ca e ora de cereale. Vai ma uitam ce fata de soricel avea cand s-a nascut. Ce au mai crescut copii astia.
cleo78 spune:
La multi ani Belleane , sa fii iubita, sanatoasa si implinita!
edit: lorich, dovlecelul copt pana intra linguritsa in el ca in crema. Sa se faca crema crema, nici nu blenduresc, asha usor il amestec.
si mai voiam sa zic ceva. despre picior. Mi-am adus aminte in una din noptile nedormite. Cand eram cupil, calcam in interior. Cu un singur picior. Si ce bataie luam de la maica mea, ca stricam incaltsamintea. Ea zicea ca o fac intentionat. Nici acu nu prea pot purta tocuri, ca la fel, calc in interior. Zic ca la fata trebuie bagat in seama talg valg... si masajul e f. important, si recupereaza f. bine.
o soarele din viatsa noastra
mamica natanga de pe 9.05.2008
povestea nashterii
Lorich spune:
Stiam eu ca mai voiam sa zic ceva:
Daria cand am fost noi la dr. Jianu, ne-a spus si ca sa nu ne speriem daca atunci cand va incepe sa faca pasi va tine talpa mai spre exterior, interior sau va avea tendinta sa stea pe varfuri; cica e normal.
Fug la fructe:para +suc mandarine
edit si eu Cleo si cu ce-l amesteci dupa? in ce combinatii i-l dai?
Poze noi
Lori, mami de Robert din 9.06.2008
leeloo2004 spune:
Socrate - vad ca ti-a dat Piggy contactul dr. Jianu - si eu te sfatuiesc sa te duci la el! Citeste si postarea mea despre controlul de ieri - mi se pare ca ca au acelasi lucru!
Belleane - LA MULTI ANI - dar cum baba, mai? Pai eu care anul asta fac 37 ce sa mai zic...
Iulia - pai dupa masuratori (si poze! ) fata ta e super-ok! Eu zic sa o lasi in pace - fiecare copil mai are si perioade cind nu maninca, eu zic ca o sa-si revina!
Cleo - vacanta placuta la Roma! E drept ca nu e orasul meu preferat din Italia (as alege oricind Venetia sau Florenta!), dar sunt multe lucruri frumoase de vazut acolo...
Cadina - vai ce sperietura, eu urasc spitalele...bine ca sunteti ok acum!
Miss - a fost prima oara cind David a varsat? Bine ca nu s-a speriat, noi am trecut de multe ori prin asta...Sanatate multa si tie, vad ca si tu esti, ca si mine, racita - dar la mine si copiii sunt raciti, iti dai seama??
Apropos de programul copiilor sau cum sa-l numesc - eu cred in aceasta disciplina, de fapt cred ca, atunci cind sunt mici, copiii au nevoie de o rutina a lor pe care parintii trebuie sa o respecte - programul nu i-l facem noi, parintii, ci si-l fac ei si noi ne adaptam oarecum la asta (cu mici ajustari ) - un program haotic cred ca nu face bine la copil, de asta incerc sa-i respect orele de masa (care nu sunt fixe pe ceas, dar care sunt cam aceleasi cu o marja de 0.5-1 ora) si orele de somn pe care cumva tot el si le-a facut...De exemplu programul de seara i l-am ajustat noi pentru ca avind doi copii trebuie cumva sa punem putina "ordine" - in timp ce Tudor isi doarme jumatatea de ora de seara, eu il spal pe Stefan si il pregatesc de culcare, abia apoi il spal pe Tudor, ii dau sa manince si il culcam (bine, asta functiona pina acum citeva saptamini, dupa cum va spuneam...) - pb este ca pina nu se culca Tudor nici Stefan si evident nici noi nu ne putem culca...
Gabriela mami de Stefan David (8 Iulie 2004) si Tudor Andrei (21 Mai 2008)
Poze
Povestea nasterii lui Tudorel
Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.
cleo78 spune:
citat din mesajul lui Lorich Stiam eu ca mai voiam sa zic ceva: Daria cand am fost noi la dr. Jianu, ne-a spus si ca sa nu ne speriem daca atunci cand va incepe sa faca pasi va tine talpa mai spre exterior, interior sau va avea tendinta sa stea pe varfuri; cica e normal. Fug la fructe:para +suc mandarine edit si eu Cleo si cu ce-l amesteci dupa? in ce combinatii i-l dai? Poze noi Lori, mami de Robert din 9.06.2008 |
branza, la micu dejun
sau cu lapte si cereale la 18
povestea nashterii
cleo78 spune:
citat din mesajul lui socrate Ieri a fost in vizita la mine o prietena cu o viata amoroasa mereu tumultoasa, mi-a facut bine sa nu mai dezbat doar problema pampersilor. mami de Edvin Sebastian |
bine, mai, bine!!! Inais, ai cetit si tu, da? . Nu mai vorbim de pampers!! vorbim de Huggies, Libero
povestea nashterii
piggy spune:
La multe lunitze bebeilor nascuti inr-o zi de 22 MARIA ALEXANDRA, ADAM, ANDRES, STEFANA, VICTORIA ISABELA, KEVIN, SHINTARO DANIEL !!!
La Multi Ani BELLEANE!!!
Lorich eu i-am dat dovleac simplu pasat si rade tot...In schimb cartoful dulce care mie mi se pare ca are acelasi gust il refuza cu inversunare
Piggy mama de Ilinca (15.06.2008)
socrate spune:
Apropo de dovleac eu i-l dadeam ca atare, fara nimic in el.I-a placut tare mult. Chiar asa, daca mai gasesc in piata ii mai iau.
In ceea ce priveste luatul in brate, sincer asa mi-a zis si mie toata lumea: nu il invata in brate. Nu asa, nu fugi la el cand plange, stai mai intai 5 minute, dupa aia te duci si ii zici ca totul e bine dupa aia il lasi 10 minute si ii zici ca e bine si nu stiu ce. Ma enervau si atunci, iti dai seama unui copil de 2 saptamani ii zic ca totul e ok, il lasi sa planga 10 minute? eventual ii ceri sa isi bage singur suzeta in gura si daca tot e acolo sa isi schimbe pampersul??? Ce prostii. Eu mi-am luat copilul intotdeauna in brate, mai ales in primele luni. Era singurul mod de a-i comunica faza cu "totul e bine". Si acum daca e pus pe plans la modul serios noaptea si clar il doare ceva sau nu poate adormi si e din ce in ce mai obosit il tin in brate si pe burta. Apropo de asta v-am mai zis ca atunci cand eram la spital a intrat o vaca de asistenta in rezerva si mi-l-a smuls de pe piept ca cica o sa se obisnuiasca asa. Alt prieten mi-a zis cand am povestit ca adoarme pe pieptul meu ca asa o sa faca si cand va fi mare. Si cate si mai cate nu am auzit.Si uite ca acum la aproape 9 luni nu e obisnuit in brate.Se joaca frumos pe jos sau in tarc poate tocmai pentru ca stie ca daca vine la mine si ma trage de maneci sa il iau in brate, il iau si dupa aia se cere singur jos. Probabil ca daca nu l-as lua in brate atunci cand vrea ar urla si ar profita de orice ocazie si nu as mai scapa de el.
DEci eu ascult sfaturile, dau din cap si fac ca mine. Nu mai contrazic lumea ca nu are rost.
bratafel spune:
BELLEANE sa ai parte numai de fericire!
tuturor bebeilor nascuti intr-o zi de 22!
7 luni
POZE 5-6 luni !!
http://b1.lilypie.com/6wARp2.png