America (143)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns CamiM spune:

Meeii am vazut din intamplare vestea la odisee, acuma si voi ma credeti Mata Hari..

Corina fetele sunt bine.. imi scot peri albi dar nu ma supar.. ca sunt delicioase. abia astept sa vedem ce samburel ai si tu in burtica. Banuiesc ca Ralucuta si mai si asteapta sa vada daca e surioara au ba.

Lisa mare minune sa te prinda dimineata tot acasa.. odihneste-te cat mai poti:

Multa sanatate in continuare puilor bolnaviori.

Cami - mami de Sofia Alexandra - mai 2006 si Sabina Adriana - mai 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AB spune:

Cami nu Mata Hari ca nu spionezi pentru dusmani:)). Pupa fetele... doua taurase Io fusei doar una si saraca mama...:))

Ramona si io pazesc si schimb galusca care transpira..ufff. Buna fata Anuta daca o scapat de el. Noi am facut pace cu Colargolul dupa ultimul cateter. Dar imi distruge asternuturile cu petele.Oricum vad ca ne omoram timpul alegand aceleasi chestii la parintii DC

Mergi la inceput

Mihutza in legatura cu certificatul e nastere romanesc pentru copii: noi am facut pentru Sofia acum 3 ani si a costat undeva sub 200$ pentru detalii exacte du-te pe site-ul consulatului romanesc si ai toate actele necesare si taxele aferente. Vezi ca iti trebuie certificatul american cu apostila si copia respectiva nu o mai primesti inapoi. A! si poti sa scoti certificatul la consulat aici si dupa ce implineste copilul 1 an.

Miere abia asteptam vestea mare ca sunteti acasa.Incearca sa alaptezi pe Aidan tinandu-l pe o perna in brate, pe mine ma durea operatia mai putin asa. si daca faci rani vezi daca se prinde bine cu gurita si incearca si cu shield.

Mergi la inceput

Acsor ai dreptate dar alt nume de spioanca nu stiu....
iar cu taurasii.. sunt deja coplesita - am trei in casa: sotzul + fetele( 1, 8 si 15 mai) si eu o biata fecioara nevinovata si critica pana la cer..- asta ca tot se vorbea de defecte..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arminad spune:

Citat:
Arminad, ti-am trimis un pm. Top secret.

Bine ca mi-ai zis ca io intru ,arunc un ochi asa pe diagonala dar nu ma loghez si atunci cica nu-mi arata astia mesajele.
Saru-mina pt ajutor ,adresa e aia din resume.
Io lucrez de sapt trecuta dar e ceva temporar pe perioada sezonului de taxe .E o firma micuta tare ,nu stiu cit or avea ei de lucru dar pina la urma nu e rau asa pt incalzire

Interviurile eu le urasc de-a dreptul.In Ro n-am prea avut parte ca am prins vremurile cind erau anunturi pe 3 coloane de ziar cu "angajam economist" iar dupa ce am prins experienta a fost de ajuns networkingul.
Aici mi-e greu mai ales la interviurile telefonice ca sunt un pic tare de urechi da nu pot sa le zic asta,plus ca ma omoara intrebarile astea gen "ce vreu io de la viata " de ce-mi place aia sau ailalta.Eu nu stiu ce sa zic dar la cite interviuri am fost pina acuma ,mai ales la agentii ,nu chiar asa multe totusi, am vorbit asa de tot felul ,verzi si uscate ,cum si-or da seama astia ca stii sau nu stii sa faci ce vrea angajatorul?
Hilde tu du-te ,mama daca te mai cheama altii si dupa aia ne mai inveti si pe noi.

Ruxij ,esti figura cu arabii tai ,m-am distrat .

Lisa ,nastere usoara!

Acusorule ,sau cum te chiama acuma ,bine ai revenit!

Corina ,cum te simti ?Tu ce inveti acolo?Cum e cu scolile astea on-line, trebuie sa stai zilnic in fata calculatorului sau iti faci temele cind vrea muschii tai?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRISMIR spune:

Citat:
citat din mesajul lui AB

Miere sterge lacrimile. O sa-l vezi toata viata in orice clipa imaginabila si inimaginabila. Mai ales in primii ani. Te crezi linistita in baie? Op se dechide usaa: mamiiiii.... iti inghiteai cafeaua: mamiiiii ... te uitai tandru la tatal cel extenuat... : mamiiii vreau si eu la tine
Iar cu lapticul... cel mai rau lucru pentru lactatie e stresul. In rest toate se rezolva. Cand iesi din spital cumpara/inchiriaza o pompa electrica cu care sa mulgi mesele de completare. Daca tii biberonul la nu mai mult de echivalentul slow flow/doua puncto-gaurici, copilul nu va fi fun biberon in mod normal. Nu lua lucrurile in alb-negru... zic si eu ca baba. Ai trecut prin destule... copilul e o lupta de cursa lunga asa ca ai grija si de tine ca sa poti avea grija de el. Ok?

ACUSORULE,esti minunata!!!

Mirela si puiul scump, Robert Cristian(19 oct.2004)
Pozele noastre: http://community.webshots.com/user/CRISMIR1001
http://community.webshots.com/user/CRISMIR100

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bAly spune:

Arminad si tu tot contabil?

Cum e cu agentiile? Eu ma cam feresc de ele in primul rind pt conditia care ti-o pun de a nu te angaja 6 luni la un fost contractor/partener de al lor pt care ai lucrat fiind plasat de ei acolo.

Pina la urma daca nu apare nimic , nimic voi merge si pe mina lor macar pina mai prind ceva experienta, se pare ca nu-s vremuri de a fi pretentiosi cind vine vorba de a gasi de lucru.

Sanatate la bebei, si noi am avut aproape 5 zile de febra cu Laura. Am fost cu ea la dr dar nu avea nimic decat gitul rosu, dar viral nu a fost nevoie de antibiotic. Acum suntem bine.

Lisa, Nastere usoara si bebelina sanatoasa!

Alina, mamica de 2 fetite, Andreea cea nazdravana si Laura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

neata
mey, ieri abia incepuserati capitolul, azi v-am gasit pe pagina 7.
sanzi, si eu tot chestia cu perfectionismul o folosesc ca defect la interviuri :)
lia, eu zic sa-l lasi in plata Domnului, gaseste pe altcineva.
ramona, ac, lia, ma bucur ca sunt mai bine copiii.
sanzi, chiar o fi mai relaxat montessori asta, ca la fi-miu la gradi ii cam terorizeaza, drept, si daycare in baza militara, ce ma astept?
cami, acu inteleg ce avem in comun, si eu sunt in zodia feciorei.
corina, ma bucur ca te simti bine si-ti doresc ca toata sarcina sa fie asa.
multumesc tuturor de felicitari, imi doresc multa sanatate pt bebe si sa prinda anestezia inainte sa ma taie dr, nu ca la prima sarcina unde am simtit ca pe viu (v-am zis cami iesise iv-ul cu anestezia din mana si simteam de parca imi scoteau aia plamanii afara?).
miere, care-i problema cu colonul?
pup

philip
21weeksbabyboy
mommyandreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRISMIR spune:

ANDREEA,mii de pupicei,te pierdusi la telefon cand ai sunat,ufffffff...eram pe undeva si nu am auzit telefonul...ma bucur ca te-ai distrat cu sotul in weekend...FELICITARI pt baietel!...sarcina usoara in continuare!...faine pozele si cu burtica si de la zoo!

Sanatate copilasilor bolnaviori,ca am avzut ca sunt cativa...cu frigurile astea,e de asteptat!

Mirela si puiul scump, Robert Cristian(19 oct.2004)
Pozele noastre: http://community.webshots.com/user/CRISMIR1001
http://community.webshots.com/user/CRISMIR100

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lisa79 spune:

na ca tot aici sunt! in urma controlului de ieri,am inceput din nou sa elim din dop,se pare ca nu l-am eliminat pe tot. bagajul e demult la usa,asteapta sa fie ridicat. v-am zis faza cu dopul??? si daca am mai zis-o,ma repet,pot (neuron de gravida). vine cristi acasa,intra pe usa(asta sapt trecuta cand pierdui o parte din dop) si zic eu mandra de mine: am pierdut dopul,el foarte uimit: ce dop??? tu cu ce dopuri umblii dupa tine??? si ma tot intreb cateodata cum de mi-a sucit capul

o zi buna sa aveti

39S+sa fii alaturi de noi pana ne nastem sanatoase!
AMR 1 sapt pana sa o cunoastem pe Ana Teodora

Mergi la inceput