America (143)
Raspunsuri - Pagina 8
corinadana spune:
Lisa ha ha pierduse i dopul si sotul nu stia care dop!!! pai te apropii bine de tot de nastere. BAFTA MULTA!
Armina eu de conta iau cursuri si invat cum vreau eu numai ca la teste am termene limita. De regula sunt 2 pe saptamana.
Andreea am citit ca samburelul tau e baietel, perfect ptr voi.Faci baieti frumosi Sa ai o sarcina usoara in continuare.
Cami Raluca vrea cu disperare fetita.Asa frumusica ca si ea , e totala cu cate probleme si face. Tu inconjurata de 3 taurasi da' tati de trei fete?!
Sanatate multa la puii bolnaviori!
Don't throw with stones if you live in a glass house.
corina mama Ralucai
http://community.webshots.com/user/corinaraluca
sinzi_ana spune:
Lisa, pai dopu ca dopu, asteptam dilatatia acu si pozele cu minunea mica!!! Incepem cu galeria???
Philip, si voi tot la montessori? As vrea io o scoala militara pt David....cred ca i s-ar potrivi, ori si-ar da demisia toti in masa, ori s-ar apuca de scris poezii
Felicitari pentru baietel!!! Deci e 100% baiat?? Nu de alta, dar se mai schimba pana pe la 38 de sapt
Corinadana, deci vrei nu vrei trebie sa fie fetita!!!! Cred ca e grozav sa ai un asa ajutor din partea Ralucai!!! O sa fie o sora minunata!!!!
Arminad, si eu sunt tare de urechi!!! hihi...nu pot nimic sa trancanesc la telefon, si intreb de multe ori "sorry??" de parca sunt retarded!!! Nu stiu de ce...parca imi fuge mintea si uit ca vb cu cineva
Cami, sa inteleg ca il planifici pe bb3?? Daca-i tot fata, trimite-o la mine ca eu am o lipsa de curaj in ceea ce priveste gravizenia, dar sufar ca nu am o fata. Eh...daca fetele fac nazdravanii deja, inseamna ca se simt excelent!!!
Musetto, si eu bag cu "fast learner" pe unde merg...ma amuza tare expresia asta. Adevarul este ca este o caracteristica a romanilor....adaptabili la orice mediu de munca si fast learner-i...
Hilde, io sunt glumeatza de fel...si cu greu ma abtin la interviuri (am fost si io la 2 pana acu, doar ca sa imi fac experienta...ca joburile erau ff departe de mine). Dar nu ma asteptam sa te intrebe de defecte...pai ce tu esti tamp sa le enumeri??? Ca nu ma duc la control la cap
Adrianaloy, deci nu devin mai tacuti cu varsta? Eu asa speram. Pai daca baiatul e asa...daca mai fac o fata cum o sa fie????
Buna treaba cu sapatul unui tunel spre curtea vecinului sa te bucuri de cainele lui...din nefericire singurul lucru de care pot sa ma bucur de la vecin, ar fi chiar el in persoana...asa ca mai bine astup tunelurile in devenire!!!!
Ruxij, io ma ingrozesc de clasa 1, ca aici poate sa se exprime cum vrea, cand vrea...nu se supara nimeni, ba chiar ii incurajeaza...Acu daca il mutam...va fi greu pt el...si sper sa se acomodeze...De ce oare tre sa luam decizii din astea in ceea ce ii priveste pe copiii nostrii??? Sa nu stii exact ce tre sa faci sa ii fie mai bine????
Ramona, cum a dormit Ana??? A mai tusit??? Da...da...asta o sa spun "i work too hard and I tend to stay long hours"...
Acsor, si noi suntem mari pasionati de lego...adica David..ca eu in momentul in care incepe sa se desfaca constructia si se amesteca cu celelalte piese, ma apuca crizele ca nu mai stiu care merge unde!!!!!
“One test of the correctness of educational procedure is the happiness of the child.
Sinzi, Radu si David psihologul
: varsta, poze,
Ramona J spune:
Noaptea a fost mai de cosmar. Acum vad c-a atipit pe canapea , sper ca-i semn bun.
Sinzi, asa sa le zici la interviu.
Lisa, cit dop ai mama de tot elimini la el?
Acsor, sper ca-i mai bine si la voi.
Corinadana, esti norocoasa cu asa sarcina, cu Raluca dornica de bebe nou. Sper sa nu fie prea dezamagita in caz c-o fi baiat.
Crisspoliss tu mai ai dop?
Ma duc sa-mi numar caloriile si mai trec eu pe la voi.
Hilde spune:
Citat: |
citat din mesajul lui bAly Arminad si tu tot contabil? Cum e cu agentiile? Eu ma cam feresc de ele in primul rind pt conditia care ti-o pun de a nu te angaja 6 luni la un fost contractor/partener de al lor pt care ai lucrat fiind plasat de ei acolo. |
Eu am lucrat in primul meu job in Canada cu o agentie.
Am lucrat cred ca trei luni la compania aia prin agentie si apoi compania m-a "rascumparat" de la ei. Le-a platit un comision ca sa ma lase sa lucrez direct cu ei. Seful nu mi-a dat nici un detaliu de cat au platit la vremea respectiva. M-a intrebat doar daca prefer sa lucrez direct cu ei. ( ma imprietenisem cu ei si ma plangeam mai direct, mai indirect ca nu ma platesc chiar excelent. Agentia primea 40$/ora si mie imi dadeau 15$/ora.)
Daca iti place compania si ei te plac pe tine, se gasesc solutii ca sa lucrezi pentru ei.
Hilde spune:
Pentru interviu, cel mai util website e asta:
http://bhuvans.wordpress.com/2006/08/19/50-common-interview-qa/
Va faceti o lista a voastra cu toate eventualele intrebari care ar putea sa vina, va scrieti raspunsurile voastre. Cautati eventual cu google intrebarea pe net si vedeti ce raspunsuri mai gasiti. Asa n-o sa va mai prinda pe picior gresit.
Cititi si comentariile din subsolul paginii, sunt excelente.
Si mai ascultati ce zice si Monty Python
http://www.youtube.com/watch?v=1dWMIuipn_c
ciuf spune:
Ramona, chiar vroiam sa te intreb cum mai stai cu numaratul caloriilor. mai poti? Se cunoaste ceva? Sanatate multa Anutei!
Sanzi, si pe mine m-a lovit in palarie intrebarea cu defectele. Am balmajit ceva ca imi place sa fac treaba imediat, nu suport sa aman si ca am in cap tot timpul ca un lucru ce iese din mana mea sa fie perfect, nu bunicel. Mai bine de atat nu am putut sa raspund . Cred ca se incadra la fel de bine si la enumerarea calitatilor .
Andreea, felicitari pentru baietel. Eu nu am mai rezistat ieri si am citit la Odisee.
Ieri am inceput scoala. Semestrul asta mi-am luat numai 4 credite ca imi astept randul sa incep partea practica. Si ma uitam in sala, unde suntem vreo 290 de studenti, Doamne, numai copiii. Ma vedeam a mai baba de pe acolo. Nasol sentiment .
Fetelor, ce este Cargol?
Eva mi-a vomitat aseara la sala. Azi-noapte a facut febra si tocmai ce m-a sunat mama sa imi spuna ca fata are vreo 100 temperatura. Nu stiu ce naiba o fi. Ieri am avut peste 20 de grade C, frumos, a iesit in rochita cu maneca scurta. Ma gandesc ca o fi racit? Nu stiu ce sa cred.
Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
Camera lui Luca/Finding Nemo si Camera Evei-Gradina cu flori vesele
www.onetruemedia.com/my_shared?z=15dde712e107702b2ad340&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Binecuvantarea
corinadana spune:
Sanzi Ramona am pus o daca nu i fetita !
Sanziana sa stii ca si Raluca era un fel de Gica contra si dreptatea absoluta o detinea si mi a fost f greu. Totusi norocul meu a fost ca ea comenta cu noi doar cu ceilalti deloc. Dar nu am lasat o asa! I am explicat si tot explicat ca nu intotdeauna are dreptate ca atunci cand nu are sa recunoasca, ca nu intotdeauna este prima, sa nu mai contrazica asa ca or sa fuga copiii de ea si abia acum pot zice am iesit la un liman, mai are puseuri dar rare.
Pe mine ma obosea tare mult chestia asta...
Ma gandeam ca daca copil fiind face asa ce ne om face cand este teenager??? inebunim de tot.
corina mama Ralucai
lisa79 spune:
ciuf,vezi ca eu stiu ca este epidemie de stomach flu,asta am inteles ca se manifesta prin varsaturi. sper sa fie bine Eva in curand
de nesting ce sa zic...spal haine azi,ieri am facut curat,deci ...ramane de vazut!
39S+sa fii alaturi de noi pana ne nastem sanatoase!
AMR 1 sapt pana sa o cunoastem pe Ana Teodora
corinadana spune:
Lisa dopul s a dus ar lichidul a inceput sa curga?
Ciuf pai o doare gatul? doar de la gat faci asa de repede si mult febra! Chiar vroiam sa te intreb americanii cum ii pronunta numele fetitei tale? Eva? sau apare vreun i pe acolo?
corina mama Ralucai
ciuf spune:
Corina, numele Evei e pronuntat si Eva si Iva.
Ma simt ca leul in cusca. Nu putui sa imi iau liber azi ca am foarte mult de munca la serviciu si o innebunesc pe biata mama cu telefoanele sa vad ce face micuta.
Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
Camera lui Luca/Finding Nemo si Camera Evei-Gradina cu flori vesele
www.onetruemedia.com/my_shared?z=15dde712e107702b2ad340&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Binecuvantarea