America (143)
Raspunsuri - Pagina 6
lisa79 spune:
noapte buna! sper sa pot dormi un pic!
39S+sa fii alaturi de noi pana ne nastem sanatoase!
AMR 1 sapt pana sa o cunoastem pe Ana Teodora
Hilde spune:
Sanziana,
Ce fac eu:
1.poti sa gasesti ceva usor, superficial daca crezi ca merge.( perfectionista, prea pasionata, nu poti sa spui "nu", de ex) Eu nu ma simt confortabil sa dau raspunsul asta.
sau mai general:
2. Poti sa raspunzi cu o gluma mai serioasa: " my inabiliy to fully show my potential in a job interview, like this one" si zambesti.
La unii merge.
Sau
3."I do not see myself as a perfect person. I am sure I have my shortcomings, but I always try to overcome them, and to learn from my experience".
~
AB spune:
Lisa Yuppie si eu votez cu nascutul. Durerile celea de spate is tipice. Daca te apuca si trebaluit-ul prin casa apai nu treci noaptea II zice nesting instinct Da zau daca pricepui daca efortul fizic determina nasterea sau nasterea apropiata ma nelinistea.
Ramona pupa fatuca si odihneste-te si tu. A mea e relativ ok. Nu respira prea bine. Colargolul romanesc sa traiasca si ajutoarele mele intru ale adusului din tara
Adriana si Sanzi si io imi inscriu vorbareataaaaaaa... Oiii nu-i tace gura. Vorbeste si pentru altiii si pentru profi. Ha, nu o are cu matematica. E visatoare, poeta, ii plac dinozaurii si piesele Lego.
Noi nu posedam catel...Unul prin gard ar fi IDEAL. Ii sap eu tunelul Avem doi hamsteri
Hilde ce fain sa te amuze interviurile. Mie nu-mi plac. Le vad ca pe un rau necesar.
Ruxij io cu arabi am lucrat in Franta si ca sefi si ca subalterni si studenti. Nu palestinieni. Tunisieni, algerieni, marocani traditionalisti, au ba. Ce sa zic unii sunt cum le zic eu vanzatori de covoare. Eu una, ei doua. Iar altii sunt super motivati. Procentaj jumi-juma. N-au spiritul de furnicutza chinezeasca.
Parerea mea ca daca-ti iei doctorand roman baiat mai tinerel sau palestinian tot un drac. Daca-l iei la postdoc e mai copt la minte si femeile estice inspira spaima Or fi vazut filme rusesti
Acum daca vrea in US sau apari la stiri ca martor sau e om cu scaun la cap
Ramona J spune:
Citat: |
citat din mesajul lui AB [b] Acum daca vrea in US sau apari la stiri ca martor sau e om cu scaun la cap |
LOL!
As vrea eu sa dorm, dar tot stau cu urechea ciulita si mai intru si in camera sa ma asigur, sa-i schimb pozitia... de-astea.
Sper sa fie spre bine si la voi.
E bun Colargolul, cred ca a prins Ana momentul si l-a aruncat. Ca nu-l mai gasesc. Face tare urit la el, dar acum mi-ar fi fost de ajutor.
musetto spune:
Lisa, nastere usoara! Iti dau un sfat de care multe fete uita cand se apropie marele eveniment: relaxeaza-te si odihneste-te cat poti de mult acum, ca sa ai energie suficienta cand ajungi in punctul critic. Vorba reclamei: "energy is more than force, it's power" (sper ca nu esti fiziciana ).
Sanziana, am vazut intrebarea ta. Mi s-a pus si mie la un interviu. Eu am evitat un raspuns glumet, dar sa stii ca daca interlocutorul are sau i se pare ca are simtul umorului si iti da cateva indicii in sensul asta, atunci poti folosi si varianta umoristica. Eu am ales sa dau ca exemplu un weakness neimportant pt job si care poate fi usor "reparat". Deci depinde si la ce fel de job aplici, ce e important pt ei si ce nu. In cazul meu, eram inca in scoala (pe terminate) si am raspuns ca intrand direct din scoala in job, ma va face la inceput sa par neexperimentata in fatza colegilor, dar ... si aici am bagat rezolvarea, sunt o persoana flexibila si sociabila si quick learner, bla-bla, asa ca in timp foarte scurt ma voi adapta la stilul nou de lucru. Chestia e ca am primit jobul, asa ca banuiesc ca a fost ok raspunsul meu.
Mult succes si tie si lui Hilde!
Ramona, deci ai vecini noi :) Pt vecin nu te invidiez, pt vecina insa da, mi-a placut tare mult de madam Bush. Singurul lucru pe care i-l reprosez e ca s-a maritat cu George W. A, si inca unul: ca l-a lasat sa candideze .
Ramona J spune:
Citat: |
citat din mesajul lui musetto [br A, si inca unul: ca l-a lasat sa candideze . |
De doua ori!
musetto spune:
Sorry, acuma am vazut ca sunt cam multi bolnaviori prin zona. Multa, multa sanatate la toti!
mihutza11 spune:
multumesc de raspunsuri!
Sanziana mi-au placut variantele de raspuns..
eu am emotii pt cand ma voi angaja.. pt ca am venit aici si nu am lucrat deloc de cand am venit.. o sa vad eu la momentul potrivit cum o sa fie..
Mihaela, mamik fericit de Andra - 29 martie 2008
Pozici
Creste gargaritza
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5211d37ef93faf418fe040&source=category&category_id=all" target="_blank">Povestioara