America (143)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Hilde spune:

Lisa, macar tu spune ce extraordinar si nemaipomenit e sa fii insarcinata si sa nasti. Nu incepe si tu!

Ramona, imi place sa caut joburi, sa ma duc la interviu. Interviul nu e nimic. Problema e ca vorbesc o zi cu mine apoi prin casa. Cu voce tare. Imi dau mie raspunsurile corecte.

De data asta nici dupa o saptamana n-o sa reusesc sa inteleg ce a vrut baiatul ala de la mine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lisa79 spune:

mie imi place sa fiu burtica,pe bune! ultimele controale m-au omorat,dar altfel nu am avut nici un fel de probleme,multumesc lui DD!

39S+sa fii alaturi de noi pana ne nastem sanatoase!
AMR 1 sapt pana sa o cunoastem pe Ana Teodora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

Apropo de inerviuri...ce raspundeti la intrebarea "ce defecte ai??" ca pe mine m-a blocat la un interviu...m-am gandit pana s-a plictisit aia..si nu mi-am gasit nici un defect

Copchilul meu...o fi destept...dar mi se pare ca uneori nu are limita de intins coarda...uf...

“One test of the correctness of educational procedure is the happiness of the child.

Sinzi, Radu si David psihologul
:
varsta, poze,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianaloy spune:

Sinzi- nu-ti face griji cu David. Incearca sa-l stimulezi tot timpul si nu-l lasa sa se plictiseasca. Stiu ca sometimes poate fi obositor comentand si avand replici la orice- dar atata timp cat nu devine obraznic sau jignitor- e in regula. Am si eu cam aceeasi problema cu Mihai(8 ani). Mi s-a plans profesoara ca vorbeste mult, neintrebat, cateodata n-o lase sa termine intrebarea ca el zice raspunsul- dar cand vine vorba de IQ- no problem! Are o inclinatie deosebita spre mate. Cam asa am fost si io la varsta lui- si uite unde-am ajuns!

Miere- am admirat pozele cu bebelushul tau superb. Hai ca maine ne dai de veste ca sunteti acasa cu totii. Iti urez productie sporita de lapte ca se pare ca Aidan e mancacios.

Philip- sarcina usoara si felicitari ptr baietelul din burtik. Am vazut pozici frumoase.

Ruxi- eu am avut subalterni pakistanezi, turci si indieni. Fara probleme- baieti f muncitori si sufletisti- saritori. Astia crescusera in US de pe la 8-12 ani. Cred ca depinde de cat de traditionalisti sunt, mi-aduc aminte ca astia nu tineau ca sotia sa poarte "wrap".

Panterro- merci ptr tipul cu jurnalul parolat- pana la urma asta am luat ptr ziua fetitei aleia.

Ramona- sanatate maxima. Incearca lamaie cu zahar(ar trebui sa le placa) sau bomboane Halls- astea stimuleaza salivatia si decongestionarea gatului.

Irina, Mihaela- bine ati venit in "america virtuala". Am facut invitatie/affidafit anul trecut in aug- si le-am notarizat. La ambasada-mi-au zis ai mei ca nu s-a uitat nimeni pe ele/nu le-au cerut.

Lisa- fata draga, eu zic sa-ti pui bagajul la usa, sa-ti incarci camera foto ca maine-poimane nasti. Nastere usoara si bebitza sanatoasa si frumoasa!

Ciuf- m-ai innebunit cu pozele de la sanius. Cred ca dorm bobocii bustean dupa o repriza de asta. Tot imi zic ca ajungem la munte wekendul asta sau urmatorul si tot asa din Decembrie incoace.
Imi pare rau de prietenul tau.

Si noi am avut un coleg- v-am zis eu ca se ruga sa mai traiasca pana la petrecerea companiei, apoi pana la Craciun...pe 31Dec a trecut dincolo. Azi, prietena lui, foarte emotionata a venit sa ne arate intr-o caseta de bijuterii o urna in forma de inima plina cu cenusa lui. Trist, dar viata merge mai departe.

Acsor- ma bucur ca ti-ai recastigat identitatea, imi place mult cum scrii- cred ca esti o tipa desteapta si haioasa! Melcisorii tai sunt f. draguti.

Pumba- a zis bine cine-a zis ca petul e al 3-lea copil. Aceleasi probleme: cu cine ramane cainele, nu-l putem lua in concediu, ca sa nu mai amintesc de costuri...vaccine, mancare. Noi am avut in Rom un cocker spaniel- dar acum nu-mi mai trebuie. Sotu' si copilul se angajasera sa aibe grija lui- dar crede-ma ca tot pe mine picau toate. Nu vorbesc de primul an de "ascutit dintii" si "potty training".
Acum, avem un catel din vecini care vine in vizita (a sapat tunel pe sub gard) se joaca copiii cu el pana se plictisesc- si toata lumea-i fericita!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

Hilde, baiatul ala a vrut sa stai la jobul tau sa-ti iei GC. In rest te inteleg cu vorbitul cu tine, mi se intimpla...
Repet si eu ca-i minunat sa fii gravida. Cel putin cu Alexandru m-am simtit minunat, n-as mai fi vrut sa nasc!

Lisa, esti in drum spre spital? Scoatem pompoanele?

Sinzi, of course ca n-ai defecte!

Adrianaloy, ciine din ala care vine prin tunel as vrea si eu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxij spune:

Lisa, cred ca nasti maine-adica curand.:) Nastere usoara!

I-am scris unei prietene din Liban si ea zice ca asa e, barbatii arabi au in general probleme cu femeile sefi (cei nascuti/crescuti aici cred ca sunt diferiti-ma refer la cei veniti de la mama lor), desigur nu toti, dar cica nu o sa imi zica "yes maa'm ca indienii" Ori dc. nu zice "yes maa'm" sau "cum ordonati", mie nu imi trebe, sa se duca la altcineva, ca am destule dureri de cap si fara el

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxij spune:

Sanzi, nu stiu ce sa zic, e istet foc David si cred ca si stilul americanesc de educatie il face sa fie neinhibat. Deci nu e vina lui. Ia sa fi zbierat invatatoarea din Ro la el, sa vezi saracul cum se facea mic. Mai bine asa.
Nici al meu nu sta bine cu ascultatul de profesori. Are mereu "minus" la "listening". Si d'aia nu mai pot eu, ca oricum nu am ce sa ii fac, asa ca ma resemnez.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

As zbiera eu la el...dar nu ma lasa inima... de asta platesc antrenorii de sport...nu sa faca glume cu el si sa se lase mani****ti.
Oare il primesc la armata?

Acu...serios...
Ce trebuie sa raspunzi la interviu de job la intrebarea cu defectele...ca io nu imi revin nici acu!!!!

“One test of the correctness of educational procedure is the happiness of the child.

Sinzi, Radu si David psihologul
:
varsta, poze,

Mergi la inceput

Sinzi, spune-i ca "you work too hard".

Mergi la inceput

Ruxij, acum ca zici de asta mi-am amintit ca un palestinian din Iordania nu-si lasa prietena sa intre in camin de baieti.
Dar pe bune ca asta era exceptia si imi imaginez ca acum o fi pe la Guantanamo Bay.
Restul pe care i-am cunoscut erau ca si non-arabi. Vezi din ce tara e baiatul asta. Cei care au probleme cu femeile sint in general din UAE, Saudi Arabia etc.

Mergi la inceput