DR care incearca nastere naturala dupa cezariana?
Raspunsuri - Pagina 3
Madanic spune:
Si eu as vrea ca a doua nastere sa fie naturala. Prima a fost cezariana de necesitate, copilul era prea mare pentru mine 4.100kg cu circumferinta capului mare asa ca dupa un travaliu de 36 de ore am ajuns la cutit. Taietura este joasa si orizontala si este singura cezariana pana acum asa ca as putea sa incerc. Am vorbit cu medicul de aceasta posibilitate si a zis ca sa ajungem noi acolo, si apoi discutam. Parea deschis la optiunea asta asa ca inca am sperante.
Madalina
mami de Isabella Andreea
http://www.picasaweb.com/bogdanmabo
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=124758
"Dumnezeu are numai 2 maini, de aceea a creat mamicile"
OanaRusu spune:
Va invit sa cititi aici povestea nasterii fetitzei mele - am nascut natural dupa cezariana, cu 8 zile inainte de a se implini 2 ani de la cezariana.
Mai adaug si faptul ca la ambele nasteri aveam cativa ani peste 35
Paul s-a nascut cu cezariana pt ca era pelvian-transversal si marisor - 3850gr/55cm, si cam "capos", adica capusor destul de mare, nu-mi amintesc circumferinta.
Ana a avut 3350gr/54cm - capusorul numai bun de naturala
Am nascut in Tg Mures, in spitalul judetean cu dl doctor Turos Janos .
Edit: pe exterior, cicatricea mea e verticala, am avut cu 7 ani in urma un accident de masina si m-au taiat de urgenta de sub coaste pana sub buric, deci nu m-a putut taia orizontal.
Pe uter insa am inteles ca e orizontala - cezariana.
Oana, mami de Ana Maria (13 iunie 2008) si Paul-Victor (21 iunie 2006) noi4
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=19" target="_blank">Clipe de viata 2008
1 martie 2009
Priveste partea buna a lucrurilor
OanaRusu spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Maya25 Pentru nastere normala dupa cezariana trebuie bine evaluata starea cicatricii de pe uter, trebuie sa gasesti un dr curajos (intr-adevar in Ro nu se practica asa ceva) plus ca trebuie sa te documentezi f bine cu privire la riscuri. Si eu am nascut prima data cu cezariana si mi-as fi dorit sa incerc acum natural. Aici in Ungaria se practica dar dupa o atenta evaluare beneficiu-risc. Deocamdata nu se pune problema pt ca pana nu demult aveam placenta praevia, acum e doar jos inserata plus ca bebe sta pelvian, deci exclus nastere normala. Mi s-a mai spus aici ca pt a naste normal dupa o cezariana trebuie sa ai singura contractii f bune, ei nu au voie sa-ti dea nici un medicament pt stimularea contractiilor cum se cam da in cazul uterelor necicatriceale pt ca la uterul taiat exista un mare risc de ruptura uterina, ceea ce e f grav. Deci exista sanse dar e cam complicat si nu stiu unde in Ro vei gasi un medic dispus sa faca asta. Maya 31+ http://bd.lilypie.com/CHzwp1.png |
In Tg Mures, unde am nascut eu, nu e chiar asa neobisnuit
Oana, mami de Ana Maria (13 iunie 2008) si Paul-Victor (21 iunie 2006) noi4
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=19" target="_blank">Clipe de viata 2008
1 martie 2009
OanaRusu spune:
Citat: |
citat din mesajul lui paulush OanaRusu, Felicitari pentru nastere, mi-a placut enorm povestea nasterii Anei! |
Multumesc
Oana, mami de
Ana Maria (intr-o zi de 13... 13 iunie 2008)
si Paul-Victor (ziua cea mai lunga: 21 iunie 2006)