Moldovence aspirante sau gravidutze! (8)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dasalina spune:

Salut moldovenci!

Multumesc ca va ganditi la mine! Noi suntem bine, dormim mult in ultimul timp, acum ne-am trezit si ne rugam la Dumnezeu sa ne ajute sa crestem mari in fiecare zi.....Maine o sa-mi vad samburelul la echo si sunt tare emotionata. Mi-au mai trecut din griji pt ca mi-am spus ca daca Dumnezeu a facut minunea si ni l-a dat tot El va face minunea si ne va lasa sa ne bucuram de el. Eu am mare incredere ca va fi bine.

Pogonici
ti-am urmatit toate mesajele, in fiecare zi, imi pare rau pt nereusita dar ......nu=ti mai fabrica simptime si stai linistita. In burtica ce simteai era efectul tratamentulu cel mai probabil. Te rog sa ai incredere in Dr. si in Dumnezeu si sa incerci sa te linistesti si sa nu te mai gandesti in fiecare zi la ce simptome mai ai si la ce te mai doare si la ce te mai intzeapa.....pt ca nu e bine....Sa te ajute Dumnezeu sa-ti vezi implinit visul!

Va pup pe toate si aveti grija de voi!

Doamne ajuta!4+
www.weddingcountdown.com/ticker/6akzzswdlyn.png" target="_blank">Atat a trecut...!

www.petitieonline.ro" target="_blank">Petitie FIV
Orice tineri care se casatoresc, el si ea, ar trebui sa intre in casatorie cu credinta ca, din toata omenirea, numai urmasii lor sunt destinati sa duca mai departe viata pe pamant. - Lucian Blaga

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stroan spune:

Dasalina asteptam vesti de la tine maine si sunt sigura ca totul va fi bine

http://tt.lilypie.com/s6O7p2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happymum spune:

ma primiti si pe mine?
eu sunt din galati si am 32 de ani.

pogonici, dasalina, anadomnica, laurraa

eu, deocamdata sunt cuminte. asta pana in martie cand trec la treaba serioasa. acum astept sa vina CM, sper sa nu imi faca surprize si sa intarzie.
toate moldovencele.

sa aveti o zi cu mult "bun bun"

viitoare , te DD

finutul radu andrei si finuta maria angela
www.youtube.com/watch?v=gILJFvjweHI" target="_blank">E.M.M.A. pentru ingerasii nostri
cand sa vie... ? repede sa vie...
Infertilitatea. O boala tratata ca atare in Uniunea Europeana. Nu si in Romania!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dymomo77 spune:

Bine ai venit happymum. Suntem de aceeasi varsta . Sa dea domnul sa ti se implineasca cat mai repede visul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pogonici1977 spune:

fetelor aseara ma durut burta cumplit, asa ca niste junghi ma luau in burtica, am vb si cu sotul meu de tot ce vam pov voua, si luni merg la un control la dct, sa ma vada si pe mine la eco, ca nui ceva in regula....gazele din burtica nu sau potolit, aseara pe langa gaze ma durea si burta..ma luau ba ma lasau..si tot asa, azi ma simt mai bine...dar nu se stie pana diseara..cum va spuneam tentativa de ciclu sa term atunci , au fost doar acele pete si atat...burta mie umflata...pai nu mai stiu....

dar cu ajut lui Dzeu vom ttrece peste toate, eu am incredere ca va fi bine si ca nu ma va lasa

Mergi la inceput

buna la toata fetele.
ce faceti azi? la noi este un soare maaaaaaaaare si caldut. e asa frumos afara. de muuuuuult nu l-am mai vazut la ochi. ca a tot plouat, si a tot plouat....
parca se vad ceva nori negri si grosi venind dinspre nord, dar mmmmmhhhh.... sa speram ca doar vor sa ne panicheze.

multumesc dymomo de primire. da? avem aceeasi varsta? off.... nu imi mai aminti... sincer, eu nu am avut pana acum probleme ca trec anii, etc, etc... dar acum cand vad ca nu mai vine BB... parca ma incearca si pe mine criza cu varsta.

hai ca va dulcika si va urez o sambata superba.

sa aveti o zi cu mult "bun bun"

viitoare , te DD

www.youtube.com/watch?v=gILJFvjweHI" target="_blank">E.M.M.A. pentru ingerasii nostri
Infertilitatea. O boala tratata ca atare in Uniunea Europeana. Nu si in Romania!

Mergi la inceput

si eu tot 32 ani implinesc anul acestaaaaa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stroan spune:

salut gagici
happymum bine ai venit
Pogonici neaparat sa mergi la doctor
alina cu a fpst la eco?
va

http://tt.lilypie.com/s6O7p2.png

Mergi la inceput

abia astept sa merg la dct si sa va povestesc...

da doamne o minune..acolo in burticaaa te roggggggggggg...

Mergi la inceput

pogonici. Doamne ajuta sa fie!

asteptand o minune... stau cuminte... cu sufletul la al meu viitor
Alex, hai la mama!

Mergi la inceput