Moldovence aspirante sau gravidutze! (8)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dymomo77 spune:

Nici pe mine nu prea ma stresa varsta, ca de cele mai multe ori tb sa ma gandesc in ce an santem ca sa imi dau seama ce varsta am. Eu nu prea simt ca am 32 de ani, ma simt la fel ca la 20... Insa cand imi dau seama ca sansele de bb scad odata cu varsta ma iau toti. Acu invat ca am fost lenesa in sesiune si am lasat 2 examene in restante si tb sa le dau saptamana asta .... mama lui de master.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happymum spune:

dymomo spor la invatat. si eu am, dar nu am nici un chef. recuperez eu maine.

asteptand o minune... stau cuminte... cu sufletul la al meu viitor
Alex, hai la mama!

finutul radu andrei si finuta maria angela
cand sa vie... ? repede sa vie...
Infertilitatea. O boala tratata ca atare in Uniunea Europeana. Nu si in Romania!

Mergi la inceput

Pai atunci mult spor maine. Asa am zis si eu saptamana trecuta ca recuperez dar... asa ca ieri nu m-am prezentat ca eram tufa si la varsta mea e jenant sa ma duc la examene fara nik in cap. Ideea e ca am avut altele mai importante, luni am facut RMN si adenomul meu hipofizar nu raspunde la tratamentasa ca am intrerupt dostinexul. Endocrinologa mea presupune o anomalie anatomica asa ca imi da voie sa fac stimulare. Luna asta stau linistita iar de luna viitoare inapoi la ginecolog pt tratament. toate moldovencele si va urez bafta la teste(de ovulatie sau de sarcina) pozitive.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happymum spune:

dymomo . sa fie cu noroc.

noi mergem la . noapte buna si ne auzim maine.

asteptand o minune... stau cuminte... cu sufletul la al meu viitor
Alex, hai la mama!

finutul radu andrei si finuta maria angela
cand sa vie... ? repede sa vie...
Infertilitatea. O boala tratata ca atare in Uniunea Europeana. Nu si in Romania!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mara80 spune:

succes pogonici la dr.,sa dea doamne doamne sa ai un samburel mic acolo in burtica!
happymum bine ai venit printre moldovence!

http://mt.lilypie.com/8JVQp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pogonici1977 spune:

buna dimineata poftiti ca o cafelutaaaa sau un ceut de napraznic ptr cine doresteeee

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dasalina spune:

Salut fetili!

Am fost ieri la nenea Dr. dar mai mai ca nu vedea sacul ovular....apoi ma rog, l-a vazut si a zis ca e mic.....normal ca doar are abia 2 saptamani si 6 zile.......
Peste 2 saptamani merg din nou si sper sa-i ascult inimioara atunci.
Abia astept sa creasca sa am si eu la ce ma uita!
va pup si va multumesc ca va ganditi la mine!

Doamne ajuta!4+
www.weddingcountdown.com/ticker/6akzzswdlyn.png" target="_blank">Atat a trecut...!

www.petitieonline.ro" target="_blank">Petitie FIV
Orice tineri care se casatoresc, el si ea, ar trebui sa intre in casatorie cu credinta ca, din toata omenirea, numai urmasii lor sunt destinati sa duca mai departe viata pe pamant. - Lucian Blaga

Mergi la inceput

Dasalina sa creasca mare samburelul. Creste el pana la urmatoarea ecografie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pogonici1977 spune:

dasalina sate ajute dzeu sati vezi samburelul peste 2 saptamani si poate sai auzii si inimioara batand

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delphinas spune:

ce de activitate. frumos. la fete.
happymum bun venit la noi. de mult te urmaream si m-am intrebat de ce nu vrei sa vii si la noi.
pogonici asa cum au spus si fetele repejor la dr. nu sta asa.
am observat ca va stresati in privinta varstei. si eu ma stresez. eu vreau sa pana la 30 de ani sa am ambii copii. asa imi doresc eu. acum cum o vrea Dumnezeu.
dymomo stii cum se spune...nu esti student daca nu ai o restanta. le vei lua cu siguranta. stai fara de grija.
alina vorba ta, daca e mic nici nu prea are ce vedea. dar va fi bine peste 2 saptamani. la mamica gravidata
maine voi afla si eu cand va fi programat sotu la operatie. in sfarsis si-a luat inima in dinti si a sunat sa vb cu dr. sper sa fie bine.
o zi cat mai placuta va doresc.

poze, Just Me
ambitioasa

Mergi la inceput