Moldovence aspirante sau gravidutze! (8)
Raspunsuri - Pagina 10
happymum spune:
delphinas multumesc. nu stiu de ce nu am venit mai devreme la voi. eu de multe ori imi citesc mesajele din contul meu. nu intru direct pe lista de subiecte, si banuiesc ca mi-a scapat. dar acum gata. v-am gasit si nu mai scapati de mine.
dasalina un la burtica mica. creste bebe pana atunci. numai ca nu stiu daca o sa ii auzi si inimioara la numai 4 sapt. cam de la 6, stiu eu. dar poate gresesc. sanatate sa fie si sarcina usoara, fara greturi.
asteptand o minune... stau cuminte... cu sufletul la al meu viitor
Alex, hai la mama!
finutul radu andrei si finuta maria angela
cand sa vie... ? repede sa vie...
Infertilitatea. O boala tratata ca atare in Uniunea Europeana. Nu si in Romania!
pogonici1977 spune:
azi mam simtit bine..nici u simptom..dar asta nu inseamna ca nu mai merg la dct.abia astept
marti voi merge la dct
ca sotul meu se cunoaste cu dct asta de aici din piatra
si nu vreau sa merg pana la is doar ptr un eco..la dct meu care ma are sub obs
cum va vrea domnul fi si in burtica, soarta mea este in mainile domnului, caci noi suntem prea mici ptr a face ceva
happymum spune:
doamne ajuta sa fie bebe!
Alex, hai la mama!
Infertilitatea. O boala tratata ca atare in Uniunea Europeana. Nu si in Romania!
Delphinas spune:
buna dimineata fetiliii.
poftiti la sau ceiuc ce are voi fiecare.
pogonici sa te simti mai bine.
alina la mamica si la bb
poze, Just Me
Infertilitatea este o boala
ambitioasa
happymum spune:
buna dimineata!
multmumesc de .
o zi buna la fete. eu o sa revin mai pe seara ca am un ex la 3 jumate si si apoi merg la dentist.
Alex, hai la mama!
happymum spune:
am uitat, in 3 zile ar trebui sa vina uratii... dar nu am nici un semn ca s-ar apropia. offf.... mi-e asa teama ca iar m-am dereglat. am zis eu ca ar trebui sa iau duphaston. offffff... vad eu ce o fi...
Alex, hai la mama!
pogonici1977 spune:
fetelor abia miercuri merg la control , ce sai faci mai aveti si voi putina rabdare pana miercuri seara, normal ar fi trebuit in seara asta dar nu puteam eu, iar maine nu e dct, deci ramane ptr mierc..
cat despre mine ca sa va mai zic, acum in mom in care va scriu ma doare spatele cumplit..ma luat asa dintro data..abia stau pe scaun sa va scriu,doamne fereste sper sa nu vina uratii ca nui astept ..iar broscutele din burta nu au plecat isi mai fac de cap in continuare mai rar dar sunt...
daca e sa ma gandesc azi sunt 37 zike de la ultimul CM, dar nu am uitat de acele scurgeri maronii de cateva ore.....eu inca mai sper la o minune.....
in rest ma rog la Dzeu s a fie bine si ne daruiasac si noua un bb mic acolo in burtica....
sophie76 spune:
pogonici iti tinem pumnii, cine stie poate e totusi un bebe buclucas acolo!!Multa bafta!!Tinem pumnii!!
sophie
mara80 spune:
abia astept sa te intorci de la medic!sigur va fi un raspuns pozitiv!ai un bebe mic in burtica,sigur!
http://mt.lilypie.com/8JVQp2.png
Delphinas spune:
joi este ziua cea mare. mergem la operatie.
speram sa fie bine.
intrebare: cat se mai da la anestezist??
poze, Just Me
Infertilitatea este o boala
ambitioasa