Moldovence aspirante sau gravidutze! (8)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pogonici1977 spune:

pai eu am term duphastonul de luat duminica seara...si azi e mierc, iar bolboroseli am tot avut ultima saptamana, ma simt si imbalonata........

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stroan spune:

neatza gagici
am facut
Pogonici ai facut testul?
am plecat la
o zi buna

http://tt.lilypie.com/s6O7p2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dasalina spune:

Neata fetelor!

Pogonici sper ca ai facut testul pt ca daca e cu ochisori trebuie sa incepi imediat tratamentul de sustinere!
Iti tin pumnii!

Doamne ajuta!4+
www.weddingcountdown.com/ticker/6akzzswdlyn.png" target="_blank">Atat a trecut...!

www.petitieonline.ro" target="_blank">Petitie FIV
Orice tineri care se casatoresc, el si ea, ar trebui sa intre in casatorie cu credinta ca, din toata omenirea, numai urmasii lor sunt destinati sa duca mai departe viata pe pamant. - Lucian Blaga

Mergi la inceput

Pogonici1977 ai facut testul?

Mergi la inceput

fetelor am facut testul....trist dar adevarat..doar o linie....
am o durere in suflet..a fost primul test din viata mea si acel a fost negativ..of doamne ca grae e suferinta si durerea
ce sai faci astai viata

poate asa a vrut Dzeu..eu sper ca intro zi vor fi si doua liniute...

Mergi la inceput

Pogonici ca sa nu fi trista si paote luna viitoare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delphinas spune:

buna dimineatza.
pogonici sa treaca supararile....poate luna viitoare.
alina ce mai face ?? cum te mai simti?

poze, Just Me
ambitioasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sophie76 spune:

pogonici un si de la mine! Inteleg perfect prin ce treci, eu mi am facut atitea teste care au iesit toate negative incit am ajuns sa cred ca simplul fapt ca imi cumpar test atrage dupa sine venirea menstrei, nu are sens sa ti spun prin cite clipe de dezamagire si disperare am trecut, dar nu avem alternativa tb sa fim curajoase si sa continuam pt. ca intr o zi va iesi soarele si pe strada noastra.
Curaj, Doamne Doamne stie el cind sa ne dea curs rugilor!
Dasalina ce mai faci? cind mergi la eco? iti tinem pumnii si ne rugam ca tu si BB sa fiti bine!!

sophie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns any75 spune:

buna fetelor
Pogonici imi pare tare rau k testul a iesit negativ dar nu te descuraja si mergi mai departe cu tratamentele indicate de dr si intr-o zi se va intampla minunea
Dasalina iti doresc din inima o sarcina usoara si un bebe sanatos si la termen
va doresc la toate numai bine, sa vi se implineasca visul

Mergi la inceput

fetelor nu stiu ce sa mai zic...asa zisul meu ciclu sa oprit..a fost o tentativa de cateva ore adunate pertotal.....si nu doar atat mai e si culoarea , care ma pus pe ganduri....testul a iesit negativ..deci nu stiu ce sa mai zic

stiti in sufletul meu ma bucuram parca si chiar am zis asata e nu a fost ca asa a vrut DZEU, dar va fi data viitoare..au venit rusiii..om vedea dupa..dar de unde..tot ce mi sa intamplat aceste zile si uracioasa asta de CM ma pus pe ganduri rau de tot....

sfatul vostru e sa merg la un control????? si sa aflu de ce sau ce a fost????

atunci care e explicatia, ca broscute in burta inca mai am , nu multe dar am....

stiti ce miam propus eu luna asta, sa ma las pe in voia domnului si sa ma rog mai mult......si as dori sa fac niste controale, sa vad perioada de ovulatie fara tratamente, etc....

oare de la tratament mi sa dat CM peste cap??? a mai patit careva dintre voi asa???

Mergi la inceput