Moldovence aspirante sau gravidutze! (8)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mara80 spune:

noapte buna!

http://mt.lilypie.com/8JVQp2.png

Mergi la inceput

ma ca toate fetele de pe forum sa fie mamici cat mai curand!

Mergi la inceput

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns medeea_vs spune:

Felicitari Dasalina!!!!!!!!!!!Sa fiti sanatosi amandoi si sa cresteti mari!!!!!!!!!!
Speram sa te urmam cat mai multe!

...cand o vrea Doamne Doamne

http://tt.lilypie.com/qZKvp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dasalina spune:

Multumesc fetelor!
Inca nu ma bucur pe deplin. Astept sa treaca saptamanile critice.....

Doamne ajuta!+4
www.weddingcountdown.com/ticker/6akzzswdlyn.png" target="_blank">Atat a trecut...![/red]

www.petitieonline.ro" target="_blank">Petitie FIV
Orice tineri care se casatoresc, el si ea, ar trebui sa intre in casatorie cu credinta ca, din toata omenirea, numai urmasii lor sunt destinati sa duca mai deoarte viata pe pamant. - Lucian Blaga

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delphinas spune:

alina te felicit si aici. ce veste minunata. asa mai zic si eu inceput de saptamana. sa fii sanatoasa si bb sanatos si la termen. asa cum Dumnezeu a facut minunea de a veni bb inainte de a incepe schema de tratament, tot asa va face o minune si-l va tine pe bb in burtica 9 luni.

poze, Just Me
ambitioasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sophie76 spune:

Citat:
citat din mesajul lui dasalina

Multumesc fetelor!
Inca nu ma bucur pe deplin. Astept sa treaca saptamanile critice.....

Doamne ajuta!+4
www.weddingcountdown.com/ticker/6akzzswdlyn.png" target="_blank">Atat a trecut...!

Orice tineri care se casatoresc, el si ea, ar trebui sa intre in casatorie cu credinta ca, din toata omenirea, numai urmasii lor sunt destinati sa duca mai deoarte viata pe pamant. - Lucian Blaga

Felicitari dasalina[/red]!!!!!
Sa dea Domnul sa ai parte d esarcina usoara si d eun copil sanatos!!
Sper sa te urmam toate cit mai curind!!!!
P.S. din curiozitate cu ce urma sa incepi tratsamentul, cumva cu gonal f? te intreb pt ca eu tb sa incep luna asta tratament cu gonal si am pb in a l gasi momentan, daca ti au ramas ti l pot cumpara eu (3 fiole ).

sophie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dasalina spune:

Da Sophie, ci Gonal F trebuia sa fac tratamentul. Am 10 fiole. M-am hotarat sa le mai pastrez cel putin pana merg la Dr. si-mi zice el ca e bine. Tu cand trebuie sa incepi? Pe ce data? Eu am o prietena la o farma cie din Iasi care mi-a facut rost de ele si mi-a zis ca poate sa mi le ia inapoi daca nu o sa am nevoie .....parca a avut gura aurita......Oricum, daca o sa ai nevoie o sa te servesc!

Doamne ajuta!+4
www.weddingcountdown.com/ticker/6akzzswdlyn.png" target="_blank">Atat a trecut...![/red]

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui dasalina

Da Sophie, ci Gonal F trebuia sa fac tratamentul. Am 10 fiole. M-am hotarat sa le mai pastrez cel putin pana merg la Dr. si-mi zice el ca e bine. Tu cand trebuie sa incepi? Pe ce data? Eu am o prietena la o farma cie din Iasi care mi-a facut rost de ele si mi-a zis ca poate sa mi le ia inapoi daca nu o sa am nevoie .....parca a avut gura aurita......Oricum, daca o sa ai nevoie o sa te servesc!

Doamne ajuta!+4
www.weddingcountdown.com/ticker/6akzzswdlyn.png" target="_blank">Atat a trecut...!

Buna Dasalina[/red],
stai linistita ca BB va fi sigur bine, iti tinem si noi pumnii si ne rugam pt tine si pt BB!!!
Tocmai m am intors de la farmacie, de la Sensi blue, care mi au promis ca mi aduc miine medicamentele , am dat si avans, sper sa fie OK.
Mie azi-miine tb sa mi vina menstruatia si din ziua 3 ma reapuc de tratament, voi incerca o IA luna aceasta la Iasi si sper sa te urmez in curind cu vesti bune aici pe forumSe pare ca barza a ajuns si la Botosani, trimite -o te rog si la o veterana ca mine

sophie

Mergi la inceput

Dasalina, multumesc din suflet pt dorinta de a ma ajuta, daca cei de la farmacie imi trag clapa probabil am sa te rog sa ma ajuti, daca va mai fi valabila oferta ta

sophie

Mergi la inceput