Moldovence aspirante sau gravidutze! (8)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dasalina spune:

Multumesc!
Nu stiu daca erau simptome sau mi le fabricam eu ca in fiecare luna din anul trecut. Eu tot anul mi-am facut teste cam in perioada asta a ciclului. Acum singurul simptom pe care-l avem era ca nu ma dureau sanii...........si pe mine inainte de ciclu ma dureau tare, da acuma nimic, nici tari, nici durere.....in schimb eram balonata, aveam gaze, obosita si saptamana trecuta am dormit in fiecare zi dupa-amiza. Acum nu mai am somn. De la 6 m-am trezit si nu mai pot adormi.
Cred ca sunt emotionata. Astept sa treaca zilele astea 3-4 sa pot merge la echo.
Oricum ......secretul este urmatorul luna asta nu mi-am mai urmarit ovulatia, n-am mai facut teste......mi=am cumparat tratamentul pe care trebuia sa-l incep de saptamana viitoare si m-am linistit la gandul ca o sa raman daca fac tratament. N-am mai facut .....la comanda ci am facut doar de 3 ori toata luna si nici n-am mai stat cu picioarele pe pereti.......deci.....linistiti-va si o sa vina.

Doamne ajuta!
www.weddingcountdown.com/ticker/6akzzswdlyn.png" target="_blank">Atat a trecut...!

www.petitieonline.ro" target="_blank">Petitie FIV
Orice tineri care se casatoresc, el si ea, ar trebui sa intre in casatorie cu credinta ca, din toata omenirea, numai urmasii lor sunt destinati sa duca mai deoarte viata pe pamant. - Lucian Blaga

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dymomo77 spune:

Nu mai conteaza simptomele. Important e ca bebe e acolo. Sa creasca mare minunea si sa va bucurati de ea. Pana la urma tot stesul e responsabil de toate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monna3 spune:

dasalina felicitari!!! sa dea DD sa ai o sarcina usoara, la termen si un bebe sanatos

Monica, sper in curand

mami si tati te asteapta
www.weddingcountdown.com/ticker/kzemg47.png" target="_blank"> nunta noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stroan spune:

in sfarsit o veste buna
Dasalina sarcina usoara si un bebe frumos si sanatos

http://tt.lilypie.com/s6O7p2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pogonici1977 spune:

felicitari dasalina si cu ajut lui Dzeu sa iti vezi marea intalnire peste 9 luni

eu ce sa va zic azi sunt 28 zile de la CM , nu am nici un simptom...dar nimic nimic...inbalonayta ru am fost dar acum nu mai sunt,,,la mine au fost div reactii de la tratament..eu ma rog in continuare sa numi vina CM timp de 9 luni si ca samburelul sa se prins si sa ramana acolo...

doamne ajuta si sa auzim numai de bine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dymomo77 spune:

Pai atunci asteptam vesti Pogonici. Nu tb neaparat sa ai simptome. Poate e un bb mic acolo.

Mergi la inceput

Multumesc!
Pogonicica sa stai linistita, daca ai cel putin 2 zile de la data posibila a conceptiei poti sa-ti faci test. Eu mi-am facut joi si era negativ ca lacrima si sambata era pozitiv, adevarat, a doua linie paliduta dar astept si ziua de maine sa vad daca se inroseste mai tare pt ca asta inseamna ca a crescut concentratia de hcg.
Stati linistita pt ca eu de regula unde ma duc trag multa lume dupa mine,,,,asa ca o sa ramaneti si voi foarte curand. Stiu sigur!

Doamne ajuta!
www.weddingcountdown.com/ticker/6akzzswdlyn.png" target="_blank">Atat a trecut...!

Orice tineri care se casatoresc, el si ea, ar trebui sa intre in casatorie cu credinta ca, din toata omenirea, numai urmasii lor sunt destinati sa duca mai deoarte viata pe pamant. - Lucian Blaga

Mergi la inceput

Am vrut sa zic 12 zile de la data conceptiei......se cunoaste ca sunt foarte obosita. Azi mi-a fost asa de rauuuuuu ........durere de cap si greata dar am auzit ca greata e semn bun asa ca suport eroic toate simptomele...

Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pogonici1977 spune:

test nu vreau sami fac ..ok..ma simt bine...nici simtome nu am..astept semne poate se indura Dzeu sami dea si mie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mara80 spune:

buna,fetele!n-am mai intrat de ceva timp!
felicitari dasalina in primul rand!sa fii sanatoasa si sa ai o sarcina usoara!
in rest ....mi-a venit cm-ul!sunt in ziua 3,deci e prima luna ratata dupa laparoscopie!dar nu-i nimic o sa fie bebe poate luna asta!trebuie sa fim increzatoare:intr-o zi va fi bucurie si la noi!
va pup si poate mai vb maine seara!

Mergi la inceput