Moldovence aspirante sau gravidutze! (8)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mariadan spune:

Am citi bine? A venit barza la botosani? Gata, m-am hotarat sa intru si eu pe forum. Nu pot rata o asa o intalnire.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dasalina spune:

Fetelor eu iar m-am trezit la 6...... Problema e ca ma culc devreme pe la 9.30 si normal ca nu pot dormi pana la 7 ca ma satur de somn.....Asa o fi la inceput. Si mie imi si place somnul tare.......si acum am si motiv...

Sophie, stai linistita ca daca nu iti aduc la farmacie iti trimit eu 3 fieole sau cat ai nevoie. De ce numai 3? Eu stiu ca se fac cel putin 10 zile.....

Marianad bine ai venit, ai nimerit bine, barza e la noi si nu o mai lasam sa plece pana nu aduce la toate moldovencile cate un bebeu.

Doamne ajuta!+4
www.weddingcountdown.com/ticker/6akzzswdlyn.png" target="_blank">Atat a trecut...!

www.petitieonline.ro" target="_blank">Petitie FIV
Orice tineri care se casatoresc, el si ea, ar trebui sa intre in casatorie cu credinta ca, din toata omenirea, numai urmasii lor sunt destinati sa duca mai departe viata pe pamant. - Lucian Blaga

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stroan spune:

neatza gagici
poftiti la si pentruceai
o zi buna sa aveti

http://tt.lilypie.com/s6O7p2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sophie76 spune:

Buna fetelor,
dasalina ,multumesc din suflet pt sprijinul tau, sper sa ma sune azi de la farmacie si sa fie totul OK.
Eu sunt la a treia tura de stimulare cu gonal, mai am ramase de tura trecuta 4 fiole, din experienta mai mult de 6-7 fiole nu mi trebuie.In prima luna am facut 9 fiole si m am cam hiperstimulat , mi s au marit f tare ovarele, dar si au revenit, de aceea acum incep din ziua 3-4 ,nu din prima zi.Dar din fericire tu nu tb sa ti mai bati capul cu asa ceva, asa ca ai grija de tine si de BB.
Multa sanatate si sa avem parte de multi bebici anul asta aici pe forum!!!

sophie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delphinas spune:

stroan multumimd e
tare buna
alina acum trebuie sa te treci la gravidute
din cate stiam eu in perioada gravidantei ai un somn de mama mama si tu trezesti la 6??? bb o sa fie si el matinal probabil...
la fete

poze, Just Me
ambitioasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns medeea_vs spune:

Dasalina vinde-ne si noua secretul ca sa te urmam.

...cand o vrea Doamne Doamne

http://tt.lilypie.com/qZKvp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariadan spune:

DA, DA. Vrem si noi secretul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dasalina spune:

Secretul meu......nu e nici un secret de fapt, m-am linistit la gandul ca voi incepe tratamentul si voi ramane insarcinata lunile urmatoare. Asa ca nu m-am mai stresat, n-am mai calculat perioada, si nici n-am mai facut sex la comanda ci doar cand am avut chef. S-a intamplat ca fiind in vacanta la munte .....eram linistita si....s-a prins, in timp ce probabil eram pe partia de ski.....Asa ca fetelor lasati sa vina de la sine si lasati-L pe Dumnezeu sa va arate ca face minuni atunci cand te astepti cel mai putin.....
Ma trezesc devreme dar ma si culc devreme....Pe la 20 deja sunt in pat si la 9 30 adorm, probabil e pt ca sunt emotionata pana cand vad la echo ca e bine samburelul si ca a crescut atrat cat trebuie. Ma rog la Dumnezeu sa mi-l lase si sa ne bucuram de el peste 8 luni!

Doamne ajuta!4+
www.weddingcountdown.com/ticker/6akzzswdlyn.png" target="_blank">Atat a trecut...!

www.petitieonline.ro" target="_blank">Petitie FIV
Orice tineri care se casatoresc, el si ea, ar trebui sa intre in casatorie cu credinta ca, din toata omenirea, numai urmasii lor sunt destinati sa duca mai departe viata pe pamant. - Lucian Blaga

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pogonici1977 spune:

fetelor azi sunt 30 zile si nu miau venit rusiii uraaaaa

ma credeti ca imi este frica sa imi fac testul.....mai astept macar vreo 3 zile si daca nici atunci nu vine ma decid sal fac...si stiti de ce..ptr eu niciodata nu am facut test de sarcina.si mie frica de eseccccc.ma credeti sau nu..sincer va zic...ptr tot timpul am stiut ca ceva nui in reg cu mine,si de asta nu am facut si asa si fost potrivit diagonticului de la operatie

azi toata ziua mia bolborosit in burta....si ceva gaze am simtit..oare e ceva acolo ?????????????????? in rest nimic alte simptome...si ma mai doare ici colo prin burta pe la ovare dar ffff putin , rar cei drept

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sophie76 spune:

Pogonici, cred ca Doamne Doamne ti a dat ascultare rugilor, cred ca de data asta testul de sarcina iti va arata ceea ce trebuie!!!te asteptam cu vestea mare aici pe forum!

sophie

Mergi la inceput