Moldovence aspirante sau gravidutze! (8)
Raspunsuri - Pagina 20
taty_ana spune:
Delphinas si la mine e la fel..sunt 11 zile de intarziere si nimic...tot astept...maine il sun si eu pe dr sa vad ce spune...off nici n-am inceput fiv-ul si am piedici
Delphinas spune:
am stat eu si m-am gandit ca daca merg la dr de fam nu ma poate ajuta cu cine stie ce. mai bine ma duc la gineco. poate fac un eco ceva sa vedem ce si cum e pe acolo.o buna prietena imi zicea azi daca imi spune la eco ca sunt ce fac? dau firmele de teste de sarcina in judecata ca m-au amagit. cu 3 teste negative eu sa fiu de fapt gravida. glumesc.
oricum nu cred ca sunt...ar fi cumlea...
poze, Just Me
Infertilitatea este o boala, Bazar pt Mihaita
ambitioasa
www.pulsmedia.ro/index.php?page=event_vote&url=premiilecaroldavila&articleid=67" target="_blank">Votati Organizatia EMMA la premiile "Carol Davila"
ramayanaa spune:
Delphina, prietena mea a facut vreo 5 teste si i-au iesit negative, a fost la eco si i-a zis ca nu e sarcina si abia in saptamana 6 i s-a pozitivat primul test. Cand s-a dus la eco si i-a zis ca nu e nimic, a intrebat-o medicul daca vrea sa-i dea ceva sa-i vina rusii si a avut inspiratia sa spuna nu. Baietelul are acum 6 luni. :) Asa ca...ar fi culmea...dar nu imposibil
Ramayanaa, in asteptarea implinirii unui vis...
http://tt.lilypie.com/fsDPp1.png
Delphinas spune:
ramayana tu ma faci sa-mi fac sperante???
mai ar fi prea frumos sa fie asa. chiar vb cu sotu aseara ca m-a intrebat si el de soarta rusilor si i-am zis ca nimic deocamdata. si mi-a zis si el ca ar fi frumos sa fiu
oricum diseara voi afla ce si cum e.
la fetele frumoase.
poze, Just Me
ambitioasa
www.pulsmedia.ro/index.php?page=event_vote&url=premiilecaroldavila&articleid=67" target="_blank">Votati Organizatia EMMA la premiile "Carol Davila"
ramayanaa spune:
Puiule, nu vreau sa-ti faci sperante, doar te incurajez si iti dau exemple concrete.
Ramayanaa, in asteptarea implinirii unui vis...
http://tt.lilypie.com/fsDPp1.png
Delphinas spune:
ramayana pt incurajare
poze, Just Me
ambitioasa
Delphinas spune:
POFTITI LA UN NOU CAPITOL PLIND DE OPTIMISM SI VESTI BUNE
poze, Just Me
ambitioasa