Moldovence aspirante sau gravidutze! (8)
Raspunsuri - Pagina 19
dinora77 spune:
Ce scumpe sunteti toate!!!Atitea sfaturi nici ca ma ashteptam. Merci mult!
sophie76 Ma intrebi de cind am inceput sa lucram...nu am inceput inca. Ne-am protejat permanent. Acum ca ne gindim la BB, credem ca n-ar fi rau sa facem nishte teste pentru a ne asigura ca nu exista oarecare probleme, shi daca exista sa reuhsim sa le tratam inainte de conceptie. Sper shi eu sa ne ajute Doctorul sa facem tot ce e necesar.
taty_ana Asta cred ca facem in primul rind. Spermograma o face orice dorctor urolog sau sunt total fals? Aseara am vb cu sotul shi el mi-a mai povestit inca un caz din familia lui unde barbatii aveau probleme de infertilitate. Plusa ca intr-o carte de-a sotului medicala din copilarie (tot el mi-a povestit) sta scris de un doctor (urolog presupun) ca exista nesiguranta in aptitudinea lui de a avea copii. M-a apucat o frica.
Delphinas merci pentru incurajare. Am sa tin cont de sfaturile tale neaparat.
Unde sa citesc sa aflu mai multe despre voi. Citesc shi nu prea inteleg multe.
Dino
any75 spune:
Dynora in ceea ce priveste spermograma o poti face la un laborator(vezi ca inainte de a face asta sunt cateva instructiuni care trebuiesc urmate, ti le poate spune dr ginecolog) iar eu cred ca trebuie sa faci si spermocultura.de ex sotul meu cand si-a facut prima oara, cu rezultatul ne-a trimis la un medic urolog din Iasi(in oras la mine nu e)iar acesta ia prescris un tratament pt ca avea nu stiu ce stafilococ dar a zis ca asta nu-l impiedica cu nimic sa faca copii(oricum eu sunt problema)
Deci parerea mea este ca in primul rand ar trebui sa-si faca spermograma si spemocultura si apoi sa te investighezi tu dar asa cum au spus si fetele poti face un papanicolau, chlamydia o cultura de col si bineinteles o ecografie pt a vedea ovulatia
mult succes
Delphinas spune:
arina mergi cu mare incredere la dumitrascu. cu siguranta va sti cum sa te ia. si orice intrebare poti sa i-o adresezi. are rabdare si explica bine. stiu din spusele fetelor, care sunt tare multumite de ea. la dr voi merge luni, asta in cazul in care nu vin. pastile nu iau, desi dimineata am zis: gata iau duphaston sa vad ce o fi. dar nu am luat. la ce cabinet vine dr toma?
faza e ca eu am fac acel tratament pt metroanexita cu injectabil si pastile, plus 10 sedinte de laseroterapie si ma gandesc ca poate de la asta intarzie. la dr mea gineco de la vs, ma cam retine ceva sa mai merg. desi e buna si a fost singura care m-a ajutat si m-a luminat cand eram insarcinata cu mazarica. acum am asa un felling fata de ea.
dinora e bine sa faceti analizele inainte. si da, sa faca sotu spermograma si spermocultura. si nu plecati la drum negativisti si cu teama pt antecedentele din familia sotului. si sotul meu a fost operat la 3 luni de hernie si dr i-a zis soacra`mii ca o sa aiba probleme. uite acum l-am operat de varicocel si am toata increderea ca va fi bine. trebuie sa fie bine.
poze, Just Me
Infertilitatea este o boala, Bazar pt Mihaita
ambitioasa
www.pulsmedia.ro/index.php?page=event_vote&url=premiilecaroldavila&articleid=67" target="_blank">Votati Organizatia EMMA la premiile "Carol Davila"
ramayanaa spune:
Fetele, ma scuzati ca ma bag la voi, dar vreau sa-i dau si eu un sfat dinorei: in principu orice urolog face spermograma, dar cel mai bine e sa-l rogi pe ginecologul tau sa-ti recomande unul, pt ca nu toti o fac la fel de detaliat. De exemplu in cazul nostru, din 15 urologi cati sunt in oras, doar 3 fac analizele asa cum trebuie, asa ca medicul m-a trimis exact unde trebuie. Cel mai bine e sa ceri recomandare, plus ca iti da si trimitere si nu trebuie sa mai platiti nimic (doar aveti asigurare banuiesc).
Ramayanaa, in asteptarea implinirii unui vis...
http://tt.lilypie.com/fsDPp1.png
dinora77 spune:
ramayanaa merci pentru sfat. Cind merg la dorctor ii cer neaparat recomandare. Eu sunt optimista...nu cred ca e nimic rau, dar am "Flugzeuge im Bauch" (avioane in burta) (cum zice Grönemeyer) din cauza asta. Ashteptarea ma omoara.
Delphinas vom face cred shi spermocultura neaparat daca va fi nevoie. Incerc sa fiu pozitiva shi sa nu ma gindesc ca se poate intimpla ceva neasteptat. Cu ajutorul lui Dumnezeu va fi bine!
any75 merci mult pentru sfat. Nu shtiu ce probleme ai tu, dar nu trebuie sa te gindeshti ca ai fi vinovata cu ceva. Sunt sigura ca va fi bine. Atita timp cit luptam, vom stringe shi roade, cu cea mai mare siguranta.
Dino
pogonici1977 spune:
fetelorrr am vb aseara cu dct ONOFRIESCU, si iam spus de durerea mea de sani si de lipsa CM, si mia recomandat sa mai astept pana dum seara, si daca nu vine pana atunci sal sun iar....
eu mam rugat azi la sf cuv Paraschiva ca am fost la iasi si mia spus durerea mea, om vedea ce se mai intampla, simt ca uneori clachez si ma prabusesc psihic, dar ma rog si imi revin repede, ptr doamne doamne nu ma lasa........
te rog doamne si eu
dinora77 spune:
pogonici1977 shi daca vestea cea mare e pe drum? Sper din tot sufletul sa fie asha shi am sa ma rog pentru tine. De cit timp intirzie ciclu? Sinii nu te dor de obicei inainte de ciclu? Eu inainte de ciclu am nishte dureri de sini shi se maresc cu un numar cred. Nu shtiu care ar fi diferenta daca as fi gravi, credeti ca e vreo diferenta?
Dino
arinaa spune:
deliphinas nu stiu sa-ti zic la ce cabinet vine dr.toma pt ca nu stiu cabinetele din vaslui.Dar stiu ca vine pt ca ia zis finei mele ca daca ii vine mai usor sa ajunga la vaslui decat la iasi sa o caute la vaslui.Cate cabinete sunt in vaslui?10-15 ....eu zic sa le iei pe rand sa vezi la ce cabinet vine(nici finei mele nu ia zis la ce cabinet)....deci tb sa faci un pic pe detectivul
Vrem si noi un bebe
http://tt.lilypie.com/z0OAp3.png
pogonici1977 spune:
dinora77..nici vb de sarcina la mine, e o dereglare, ptr am fcaut test si eco endovaginala, si nimic nu era, mie de la tratament mi se trage, desi am luat 7 zile duphaston si tot nui...dar Dezeu va avea grija si de mine, eu am incredere ca va fi bine pana la urma, soarta mea e in mainile domnului, noi pamantenii nu avem prea multa putere sa facem ceva...
daomne ajuta sa fie bine la toata lumea
haideti la cafeluta sau un ceut de napraznic sau cretisoara...mmmm ce bun e
Delphinas spune:
o noua zi fara niciun semn de la urati...asta e
maine voi merge la dr sa vedem ce ne spune...sunt deja 10 zile, ce-i drept nu am luat nimic.
poze, Just Me
Infertilitatea este o boala, Bazar pt Mihaita
ambitioasa
www.pulsmedia.ro/index.php?page=event_vote&url=premiilecaroldavila&articleid=67" target="_blank">Votati Organizatia EMMA la premiile "Carol Davila"