Moldovence aspirante sau gravidutze! (8)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns happymum spune:

zggg felicitarile mele. sarcina usoara. burtica.
tatyana, Doamne ajuta! poate poate e +.

asteptand o minune... stau cuminte... cu sufletul la al meu viitor
Alex, hai la mama!
cand sa vie... ? repede sa vie...
Infertilitatea. O boala tratata ca atare in Uniunea Europeana. Nu si in Romania!
www.premiilecaroldavila.ro/" target="_blank">***Votati Organizatia EMMA la Premiile Carol Davila***
1)intra aici www.premiilecaroldavila.ro
2)intra in dreapta pe "Voteaza"
3)cauta "Premiul Campania filantropica "
4)bifeaza Mame de ingeri - Fundatia EMMA
5)apoi cauta mai jos Premiul "Cel mai bun program de responsabilitate sociala"
6)la fel bifeaza Mame de ingeri - Fundatia EMMA
7)apoi du-te pana jos si scrie-ti adresa de mail in casuta galbena si da clik pe TRIMITE
8)acum asteapta sa primesti un mesaj de confirmare. Si o sa-ti ceara sa validezi votul
amintirea cea mai draga mie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delphinas spune:

happymum sa fie bine. e tare curios ce ai scris tu.

poze, Just Me
Infertilitatea este o boala
ambitioasa
www.pulsmedia.ro/index.php?page=event_vote&url=premiilecaroldavila&articleid=67" target="_blank">Votati Organizatia EMMA la premiile "Carol Davila"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dinora77 spune:

Buna Fetelor...

Ne gindim cu sotul in ultimul timp tot mai des ca n-ar fi rau sa vina shi la noi in casa o frumusete mica de pitic. Ar cam fi timpul, am 27 de ani. Problema e ca nu am facut nici un fel de analize pina acum (gen fertilitate, etc.) nici eu shi nici sotul. Sincera sa fiu nu prea am habar de unde sa incep shi ce ar fi relevant shi ce nu sa facem pentru o planificare sigura shi sanatoasa.

Pe 19 martie am termin la dr. ginecolog. Vreau sa vb cu el despre asta. Credeti ca e suficient sa-i povestesc despre intentia noastra vis-a-vis de bb shi sa-i cer oarecare recomandari de teste, sau tre sa merg pregatita la el stiind exact ce fel de teste vreau sa-mi faca. Mi-e cam frica ca n-am putea reushi. La sotul meu in familie exista un caz de infertilitate...

Sper sa ma puteti ajuta. Eu oricum sunt alaturi de voi shi va citesc.

cu drag,

Dino

Mergi la inceput

dinora si felicitari pt gandul bun. un copil e o minune la casa omului.
sincer ti-as recomanda un papa-nicolau, analize pt infectioase: toxoplasmoza, chlamydia, herpes, listeria, rubella, cmv. oricum cred ca si dr te va ajuta mult. sa il intrebi orice fara jena.
bafta multa in initiativa voastra.

poze, Just Me
ambitioasa
www.pulsmedia.ro/index.php?page=event_vote&url=premiilecaroldavila&articleid=67" target="_blank">Votati Organizatia EMMA la premiile "Carol Davila"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sophie76 spune:

Dinora77, bine ai venit printre noi!!!!
nu are de ce sa ti fie frica, esti foarte tinara si probabil in curind ne vei anunta aici pe site ca ai comoara dorita.De cind ati inceput sa lucrati la proiectul bebe?orice doctor iti va spune ca un cuplu normal sanatos reuseste cam intr un an sa obtina o sarcina,daca nu a trecut inca un an nu prea ai de ce sa te ingrijorezi.Cu siguranta ca medicul tau iti va spune asta si probabil it va da recomanda niste analize : in primul rind spermograma pentru sot iar pentru tine verificarea permeabilitatii trompelor, o ecografie endovaginala; pentru a vedea daca ai ovulatie in mod normal iti poti face niste teste de ovulatie sau sau cel mai sigur poti face o monitorizare ecografica a ovulatiei.
Analize care se pot face sunt f multe, doctorul va hotari daca si ce analize sa faci, oricum parerea mea personala este sa nu te impacientezi, sa fii cit mai relaxata si sa te bucuri viata si bebe sigur va veni (daca as putea s ami ascult sfaturile tare bine ar fi
)

sophie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns taty_ana spune:

dinora bine ai venit....parerea mea este ca in primul si in primul rand sotul sa-si faca o spermograma sa-ti iei de o grija...iar de analize o sa-ti recomande dr...oricum e bine sa-ti faci analizele premergatoare unei sarcini...normal asa se face nu dupa ce ai ramas si te trezesti cu surpriza ca ai nu stiu ce si tb sa iei medicamente....bafta multa si bebei sanatosi
...happymun mi-am facut testul...negativ...stiam n-a fost surpriza da ma stresez rau ca nu-mi mai vine...ca vreau sa incep fiv-ul off

Mergi la inceput

tatyana eu am 3 teste negative la activ...si tot nu mi-au venit. nu stiu ce sa mai cred. nici pastile de-aiurea nu vreau sa iau, iar azi am uitat sa sun dr.

poze, Just Me
ambitioasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns taty_ana spune:

Delphinas eu cred ca nu ne vine ca ne stresam noi prea mult...de luat ceva nu iau ca nu vreau sa ma imbuib cu hormoni inainte de fiv si ma gandesc ca-mi ies si analizele aiurea dupa-aia....astept tb sa vie doar n-a venit menopauza peste noi...doamne fereste...glumesc desigur...pupici

Mergi la inceput

tatyana singurul lucru care ma ingrijoreaza este aceasta inatrieze. au mai intarziat, dar asa mult nu.

poze, Just Me
Infertilitatea este o boala, Bazar pt Mihaita
ambitioasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arinaa spune:

deplhinas eu zic sa te duci fugutza la dr sa vezi ce iti recomanda.Am auzit ca la Vaslui vine dr.Toma din Iasi ,e o dragutza(fina mea e pacienta ei),nu are rost sa te indopi tu cu pastile...cred ca la un moment dat nici astea nu isi vor mia face efectul.Mai mult decat atat eu zic ca de luna asta sa incepi si monitorizarile(ca tin minte ca si tu ai ceva probleme) ....ca doar perioada covalescentei se apropie de sfarsit:).
de mine ce sa va zic marti plec la iasi la dr.Dumitrascu Irina...am niste "emotii"(adica o stare de nerabdare amestecata cu frica).E prima oara cand ma duc la ea(am mai fost la prof.Dragomir care mi s-a parut superficial...sa fie acum un an si jumatate) si nu cunosc pe nimeni care sa-i fi fost pacienta.Dar din recomandarile de pe net am citit ca e super ....acum ca om sa vedem (eu sunt o fire emotiva....deci tb sa stie sa ma ia)

Vrem si noi un bebe
http://tt.lilypie.com/z0OAp3.png

Mergi la inceput