Moldovence aspirante sau gravidutze! (8)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pogonici1977 spune:

xgg felicitari ptr cele 2 liniute si sa ai o sarcina usoara

mie nimic, nici vb de CM , dar sanii ma dor in continuare of doamne oare ce ma mai asteapta?????????

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns taty_ana spune:

xgg felicitari si sarcina usoara...sa creasca bebelusul mare si frumos acolo in burticuta......
pogonici n-ai luat nimic pt venirea ciclului? ca si eu il astept de o sapt si nimic....nu stiu ce sa fac...sa iau ceva sa nu iau...sa stau s-astept...nu mai am rabdare ca tb sa ma duc la chisinau in a cincea zi...si nu mai vineeee
toate fetele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happymum spune:

aiaiaiaiaiaiiiiiiiiiiii.......... ce bucurie......
incao graviduta....

bravo xggg!!!!!

asteptam vesti noi...
cand ai avut ultimul cm?
sarcina usoara!

asteptand o minune... stau cuminte... cu sufletul la al meu viitor
Alex, hai la mama!
cand sa vie... ? repede sa vie...
Infertilitatea. O boala tratata ca atare in Uniunea Europeana. Nu si in Romania!
www.premiilecaroldavila.ro/" target="_blank">***Votati Organizatia EMMA la Premiile Carol Davila***
1)intra aici www.premiilecaroldavila.ro
2)intra in dreapta pe "Voteaza"
3)cauta "Premiul Campania filantropica "
4)bifeaza Mame de ingeri - Fundatia EMMA
5)apoi cauta mai jos Premiul "Cel mai bun program de responsabilitate sociala"
6)la fel bifeaza Mame de ingeri - Fundatia EMMA
7)apoi du-te pana jos si scrie-ti adresa de mail in casuta galbena si da clik pe TRIMITE
8)acum asteapta sa primesti un mesaj de confirmare. Si o sa-ti ceara sa validezi votul
amintirea cea mai draga mie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delphinas spune:

Citat:
citat din mesajul lui taty_ana
pogonici n-ai luat nimic pt venirea ciclului? ca si eu il astept de o sapt si nimic....nu stiu ce sa fac...sa iau ceva sa nu iau...sa stau s-astept...nu mai am rabdare ca tb sa ma duc la chisinau in a cincea zi...si nu mai vineeee

si eu sunt in aceeasi situatie ca si tine...stau cu duphastonu in geanta si nu stiu daca sa iau sau nu sa ii fac sa vina. dar voi suna dr si voi intreba cel mai sigur.

poze, Just Me
Infertilitatea este o boala
ambitioasa
www.pulsmedia.ro/index.php?page=event_vote&url=premiilecaroldavila&articleid=67" target="_blank">Votati Organizatia EMMA la premiile "Carol Davila"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns any75 spune:

fetelor la care intarzie sa apara cm Delphinas,Tatyana,Pogonici cine stie..... poate pana la urma patiti ca X_GGG ,
da doamne cat mai multe gravidutze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delphinas spune:

cand am facut cele 2 teste, ce au iesit clar negative, nici macar cu ochii mintii nu vedeam ce-a de-a doua liniuta roz. deci eram un om normal. vedeam una singura si gata. acum ca tot se incapatzaneaza uratii sa nu vina...am inceput a-mi fabrica fel si fel de simptome de gen dureri de , stari de ...deci incetu cu incetu ma transform intr-un om nebun.

poze, Just Me
Infertilitatea este o boala
ambitioasa
www.pulsmedia.ro/index.php?page=event_vote&url=premiilecaroldavila&articleid=67" target="_blank">Votati Organizatia EMMA la premiile "Carol Davila"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns x_ggg spune:

Gata fetelor...e oficial!!! Voi fi mamica!!! azi la dr mi-a spus ca am 4-5 saptamani, urmeaza sa mai fac o ecografie peste 10 zile ca sa vedem daca a inceput sa creasca si sa estimeze data nasterii.. mi-a spus insa ca am uterul cam mic, mi-a dat tratament de sustinere utrogestan si acid folic...
In continuare nici un simptom major...
inca nu mi-am revenit din soc...dar suntem fff fericiti... Va pup pe toate si va multumesc pentru incurajari si felicitari... Sa fie cu pentru toata lumea!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happymum spune:

fetelor, abia ce am venit de la doctor.
si sunt speriata.... abia ma abtin sa plang...
va rog mult de tot, macar un sfat ceva. mi-a zis maine dim sa merg sa ma interneze si sa imi faca chiuretaj. mi-a zis ca am o mare cantitate de sange in uter, si ca exista o pata, care seamana cu un sac gestational. nu are cum sa fie sarcina caci nu am prestat deloc. maine vrea sa ma chiureteze si apoi sa faca o biopsie la ce o gasi acolo.
va pun ce a scris:
uter in AVF, 52/37mm. miometru ecogenitate omogena. endometru hiperecogen grosimea 17mm (13 zile amenoree). intracavitar imagine onecogena 6mm. canal cervical cu lungime 30mm. ovarul drept 39/30mmm - aspect ecografic normal. ovarul stang 30/26mm - aspect ecografic normal. fara lichid in douglas.
la diagnostic scrie asa: menometroragie, atat inteleg.
va rog tare mult, ce credeti? ce poate fi?
o iau razna.

asteptand o minune... stau cuminte... cu sufletul la al meu viitor
Alex, hai la mama!
cand sa vie... ? repede sa vie...
Infertilitatea. O boala tratata ca atare in Uniunea Europeana. Nu si in Romania!
www.premiilecaroldavila.ro/" target="_blank">***Votati Organizatia EMMA la Premiile Carol Davila***
1)intra aici www.premiilecaroldavila.ro
2)intra in dreapta pe "Voteaza"
3)cauta "Premiul Campania filantropica "
4)bifeaza Mame de ingeri - Fundatia EMMA
5)apoi cauta mai jos Premiul "Cel mai bun program de responsabilitate sociala"
6)la fel bifeaza Mame de ingeri - Fundatia EMMA
7)apoi du-te pana jos si scrie-ti adresa de mail in casuta galbena si da clik pe TRIMITE
8)acum asteapta sa primesti un mesaj de confirmare. Si o sa-ti ceara sa validezi votul
amintirea cea mai draga mie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pogonici1977 spune:

sunt atat de necajita, ptr vineri merg la iasi cu sotul cu probl diverse, si nu pot aj la dct ONOFRIESCU ptr e plecat din tara, ufff ce suparata sunt, asa imi doream sa vb cu el si sai spun durerile mele.....
nu stiu dar ma dor sanii de duminica, ca niciodata, nu am mai trecut niciodata prin asa ceva, nu suport nimic, nici sutien...mam saturat de luat si duphaston si nimic, maine am deja 7 zile decand iau

doamne ai grija de mine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns taty_ana spune:

happymum.....tare as vrea sa te ajut cu un raspuns dar din pacate nu pot ca nu stiu ...nu mai fi suparata si nu te mai stresa gandeste pozitiv ca nu-i nimic grav...stiu ca-i imposibil dar incearca...si eu cand m-am dus la dr si mi-a gasit polip endometrial si mi-a zis ca tb scos chirurgical prin histero eram suparata si ma intrebam de ce de ce toate mi se-ntampla numai mie...
uite...un sa-ti treaca supararea...
any...la mine cu intarzierea ce sa zic....nu mi-am facut test ca ma enervez degeaba...adica sunt constienta ca 99.9% e imposibil sa raman gravi si oricum n-am simptome de nici un fel totusi maine imi voi lua un test ca ma bate la cap prietena mea
pupici la fete

Mergi la inceput