Moldovence aspirante sau gravidutze! (8)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pogonici1977 spune:

azi cand mam trezit credeam ca nu ma mai duc la munca de durere, am avut niste dureri ingrozitoare in burtica, mau tinut crec ca vreo 5 min, dar miau trecut si cum credeti printro minune, mam dat cu ulei sfiintit a sf meu NECTARIE si 2 sec mia trecut, sincer va zic....apoi in timpul zilei ma durut spatele dar nu continuu, ci in reprize, ac de altfel si acum, am uitat de broscute, ca ele nu au plecat din burtica....si pe langa asta uittam sa va zic, parca mia crescut burta..sau sunt imbalonata, caci nu mai stiu ce sa va zic..

abia maine seara pe la 5 merg la dct , abia astept sa vad cemi zice....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns x_ggg spune:

Buna, dragele mele...Ma alatur voua viitoare mamici sau doar aspirante la bebe cu povestea mea. M-am casatorit in iulie 2008. Desi initial am spus ca vom astepta macar inca un an pana vom avea un bebe, iata ca sentimentele materne m-au invins....si ne-am apucat de prestat.... asta de vreo 4 luni. In prima luna, am zis ca hai..nu a iesit pentru ca nu am calculat bine perioada fertila, a doua luna la fel....a treia... ca poate nu s-a prins sau ceva... Oricum de fiecare data cand vin "problemele" sunt foarte dezamagita....ei, luna asta trebuiau sa imi vina pe 1 febr. Azi suntem in 4...stiu ca nu e o intarziere mare, dar pentru mine e o speranta cat casa.... de obicei am un cm foarte regulat, la 28 de zile, de asta am sperante...in schimb nu stiu exact ce simptome as putea avea...de obicei inainte de menstruatie ma dureau sanii ingrozitor...acu ma dor doar sfarcurile....alt simptom nu am... decat ca ma dor gleznele si genunchii, dar cred ca e de la aerobic...oare sa iau o pauza de la sala, pana fac un test?? Ma gandeam sa fac un test pe data de 8... pana atunci daca nu vine menstruatia, ar trebui sa se pozitiveze daca e bebe...nu credeti?? Va pup si sper sa ma primiti si pe mine in randul vostru ...si ca nu v-am plictisit prea mult cu istorioara mea...
Am uitat sa va spun!! Pe 14 februarie e ziua mea!!! Vreau si eu cadou 2 liniute...se poate?? e tot ce imi doresc ....

Si voiam sa intrebi burticile de Botosani...ce medic ginecolog aveti? Imi puteti recomanda pe cineva cu foarte multa rabdare??? As prefera o femeie....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delphinas spune:

bun venit x_qqq si casa de piatra... tineri casatoriti.
eu zic sa iti faci curaj sa faci un test. la 4 zile intarziere eu zic ca iese si iese chiar bine daca e cu ochi. incearca.
bafta.
fetelor eu o sa dispar din peisaj cateva zile...ne vedem cand ma intorc. pana atunci va doresc testatri pozitiva cat mai multe.

poze, Just Me
Infertilitatea este o boala
ambitioasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariadan spune:

din Botosani singura la care as merge este d-na. dr. Puflea Gina. Parerea mea. Are foarte multa rabdare si este intelegatoare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happymum spune:

z_ggg bine ai venit printre noi. sa speram ca sederea va fi scurta aici. si eu zic sa incerci un test azi. si fii curajoasa.

delphinas sa ai grija de tine. noi o sa umplem multe pagini pe aici ca sa ai ce lectura la intoarcere . pup si Dumnezeu sa iti ajute!

asteptand o minune... stau cuminte... cu sufletul la al meu viitor
Alex, hai la mama!

finutul radu andrei si finuta maria angela
cand sa vie... ? repede sa vie...
Infertilitatea. O boala tratata ca atare in Uniunea Europeana. Nu si in Romania!

Mergi la inceput

pogonici iubita iti tin pumnii pentru diseara.

Alex, hai la mama!

Infertilitatea. O boala tratata ca atare in Uniunea Europeana. Nu si in Romania!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pogonici1977 spune:

............fetelor am fost la control...DEREGLARE HORMONALA acesta e diagnosticul meu....nasol de tot..iau utrogestan ptr ami reveni CM..vam zis eu asa a vrut Dzeu....

nu ma simt bine acuma vb maine sau mai tarziu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mara80 spune:

imi pare tare rau pogonici!stai linistita ca o sa fie bine!nu-ti pierde speranta!
luna viitoare va fi cu succes ai sa vezi!
x_ggg eu am mers la dr gina puflea cam 2 ani dupa aceea ea m-a trimis la iasi si acum merg la dr. vantu maria!este super de treaba!nu m-am mai dus la dr puflea ptr ca era super aglomerata si tot timpul trebuia sa astept mult ptr a-mi face o programare!amandoua sunt f bune si cu suflet pentru paciente!

http://mt.lilypie.com/8JVQp2.png

Mergi la inceput

pogonici

Alex, hai la mama!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns x_ggg spune:

Mara, imi poti spune unde are cabinet dr Vantu?? De dr Puflea am auzit si eu ca e f aglomerata... cineva mi-a mai pomenit de dr Ilko sau asa ceva....

Mergi la inceput