Moldovence aspirante sau gravidutze! (8)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sophie76 spune:

x_ggg bine ai venit printre noi si sa speram ca vei trece repede la gravidute.Iti doresc sa primesti cel mai frumos cadou de ziua ta, un test de sarcina pozitiv.Oricum ar fi e prea devreme sa ai simptome de sarcina, oricum fiecare organism se manifesta diferit.Eu nu am fost niciodata insarcinata dar am simtit toate simptomele, mi le am fabricat singura, asa ca cel mai graitor s testul de sarcina.
Ti o recomand si eu cu caldura pe d-na Maria Vintu, este un bun profesionist si o persona f calda si comunicativa.
te asteptam cu vestile bune aici pe forum!!!

sophie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sophie76 spune:

pogonici imi pare tare rau sa aud asta.Un de la mine si mult curaj si incredere in viitor.

sophie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happymum spune:

buna ziua.
va pup si va doresc o zi buna.
la mine nu a venit CM. vom vedea....
oricum, am modificat si tickerul.

asteptand o minune... stau cuminte... cu sufletul la al meu viitor
Alex, hai la mama!

finutul radu andrei si finuta maria angela
cand sa vie... ? repede sa vie...
Infertilitatea. O boala tratata ca atare in Uniunea Europeana. Nu si in Romania!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns any75 spune:

salutare fetelor!
Pogonici imi pare sincer rau dar nu dispera si cu credinta vei reusi
tuturor fetelor va doresc teste pozitive

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariadan spune:

pogonici imi pare rau. dar trebuie sa fii curajoasa si sa mergi inainte.
x_qqq - dr. Vintu are cabinet la Ecomed (langa magazinul Romarta), dar nu stiu exact ce program are, iar la dr.Puflea se fac programari de la o saptamana la alta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pogonici1977 spune:

din cauza acestei DEREGLARari HORMONALA..
mia dat utrogestan sami vina CM, si sa iau nospa ptr durerile mele si niste antiinflamatoare ptr ovare..
si cu Dzeu inainte
imi las o perioada organismul sasi revian du[pa atatea pastile si dupa vom mai vedea...nu am simt prea bine, si mai rau am inceput sa am probleme cu coloana..piatar la rinichi nu am ca ama facut in seara asta eco..uffffffffffff..cand vine una vin toate fetelor..
ma rog la Dzeu sa le pot duce pe toate

capul la pamant si multa rugaciune..ca va fi cand av avrea doamne doamne

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hera01 spune:

buna dimineata moldovence frumoase

Nu am mai intrat de mult pe la voi rusinica mare dar sa stiti ca m-am gandit la voi.
Am vazut ca s-au mai adugat cateva nume pe listuta de gravi dar din pacate cealalta lista parca numai s-a mai lungit?
Sper sa va de-a Dzeu cat mai curand ceia ce va doriti cel mai mult.

18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns x_ggg spune:

L-am facut...e negativ...
nu ma simt prea bine acum..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pogonici1977 spune:

fetelor nu stiu ce sa mai spun...sunt prea pacatoasa ca bolile se tin lant dupa mine

sa va povestesc..luni seara am facut o criza de rinichi, am crezut ac e de la tratamentul ce lam fcaut si e una din simptome, e o durere localizata in partea dreapta intrun singur loc....am stat in pat miam revenit pana la urma, marti seara iar am simtit ca ceva nui in regula, dar stiti cum mi se intampla, dupa amiaza cand ieseam de la munca mergand pe jos, iar cand aj acasa plangeam de durere in pat....
mierc seara la control la eco, din nou criza in acelasi loc...sarcina nefiind, mia zis dct sa iau nospa ca ar fi de la tratamnet..de unde, mia stat durerea dar de fapt eram amortita..
aseara criza iar in acelasi loc, patesc mergand pe jos venind spre casa....am aj in cele din urma acasa, si mam asezat in pat de durere, vine si sotul si fuga la dct la un eco crezand ca am piatra la rinichi...de unde nici asta nui...rinichii meu sunt ok...
am luat asaeara iar nospa ca sami revin, mia stat durerea, azi cand am plecat de la munca, din nou durere....nu stiu ce sa ma fac

acum stau in pat de durere.MEREU IN ACEALASI LOC, SI IMI APARE ACEASTA DURERE IMEDIAT CE MERG PE JOS INDIFERENT DE DISTANTA..imi trece doar cu nospa atata,

luni merg sami iau analiza la sange si la urina, si de acolo vom incepe ceva investigatii la rinichi si coloana....uitam sa va zic, obosesc fff repede..

in ac mom am niste dureri de parca ma batut cineva in partea dreapta la spate.....

poate ca sunt prea pacatoasa, nu ma rog indeajuns si Dzeu ma incearca

am atata treaba de facut dar nu pot, sunt o neputincioasa..stau in pat de durere

doamne ajutama ca nu mai pot duce atatea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delphinas spune:

slaba activitate...asta e.
noi ne-am intors ieri de la buzau. operatie e bine, evolueaza bine. din pacate a ramas cu niste dureri groaznice de cap si spate de la anestezie. si el a fost super incapatanat voia sa se dea jos sa mearga la buda.
sunt mai mult decat multumita de dr. si cred ca e singurul spital prin cate am fost si am umblat in care a vazut asistente super de treaba, care isi faceau meseria cu placere, care nu asteptau sa le indesi in buzunare dreptul ca iti faca un calmant ceva. e un spital curat.
acum tb sa se refaca. vineri va veni dr la vaslui si ii va scoate firele. va face un tratament cu laser si mai nu stiu ce a zis si apoi liber la bb. poate vom avea si noi noroc.
pogonici si eu mai am dureri din astea intr-un singur loc si dureri groaznice. o sa ti se para ciudat, dar eu ma intind pe partea unde ma doare la maxim, zic ca ma rup in secunda doi si ma lasa. sanatate maxima.

poze, Just Me
Infertilitatea este o boala
ambitioasa

Mergi la inceput