crema autobronzanta buna?
Buna doamnelor!
Va rog sa-mi spuneti ce crema bronzanta folositi si cum o folositi ca la mine este dezastru!
Oricare marca am folosit , raman mai ales pe glezne, laba piciorului, degete picioare ca unsa cu zeama de nuci verde. sa nu mai vorbim in alte zone unde reusesc sa-mi fac dungi!
Cum o folositi? si cu bluzele, lenjeria alba ce faceti?
poze familia mea
quod me nutrit me destruit
Raspunsuri
CorinaDani spune:
buna...din nou :-)))
eu am folosit o singura data, de la Avon
mi-a placut culoarea obtinuta, dar mi-au ramas palmele portocalii (desi m-am spalat pe maini imediat dupa aplicare)
si dupa vreo 2 zile am avut neplacuta surpriza sa constat ca s-a luat culoarea sub sani, de indata ce am transpirat putin (nu mai zic despre sutien si bluze, s-au patat dar a iesit la spalat)
deja dupa 4 zile si cate 2 dusuri pe zi (ca era si vara, ma-ntelegi...) se cam luase culoarea...si de teama sa nu raman cu dungi, am preferat sa-mi fac o mica exfoliere cu gel de dus cu particule abrazive...
am vazut la tv niste ponturi in legatura cu autobronzantele :
- mai intai iti exfoliezi bine pielea de pe tot corpul, insistand pe zonele aspre sau cu piele mai uscata(coate, genunchi, glezne, etc)
- ca sa nu-ti iasa o culoare prea "turbata", e recomandat sa amesteci lotiunea autobronzanta cu putin din lotiunea ta de corp obisnuita, in acest fel iti hidratezi pielea, se intinde mult mai omogen si nici nu-ti iese o nuanta prea "morcovie" de la inceput
- se pare ca cea mai buna metoda este sa mergi totusi la un salon care foloseste metoda pulverizarii, iese culoarea mult mai naturala si omogena; acu' depinde daca in cluj aveti un astfel de salon si daca esti dispusa sa dai ceva banuti pe operatiune...
dar de curiozitate : ce-ti veni cu autobronzantul in toiul iernii ?
ai rezolvat pana la urma cu samponul pantene pentru par ondulat ? adica ai gasit la distribuitor ?
elyanne spune:
L'oreal Nutribronze Slim
Nu e un autobronzant f. puternic... cat sa nu mai fiu alba ca varul...
Mie nu-mi plac cele care coloreaza f. tare pt. ca imi raman dare, palmele colorate etc. Indiferent de autobronzant... Plus ca la unele am patit atunci cand se duce bronzul sa par nespalata pe alocuri ![]()
Asa ca prefer sa am o culoare mai discreta si fara urme ![]()
Eliana cu Elena (23.10.04) Andrei si Mihai (03.03.07) | Poze mai vechi, mai noi | www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">Elena – iubita noastra | De 3x... mamica
Deianira spune:
Gel Autobronzant de la L'Oreal.
Prima data se face o exfoliere ca lumea, apoi o hidratare intensa si abia apoi urmeaza bronzarea
.
Eu mi-am pus folie de bucatarie pe maini (am infasurat-o
) si m-am dat pe corp, apoi am dat-o jos si m-am dat pe maini. Si apoi evident, am stat dezbracata, cred ca vreo ora - sa ma usuc :-))
A iesit PERFECT
.
ile77 spune:
Iti recomand GARNIER AMBRE SOLAIRE.
http://www.garnier.ro/_ro/_ro/our_products/products_trade.aspx?tpcode=OUR_PRODUCTS^PRD_SUNCARE^SELF_TANNING^SELF_TANNING_BENEFITS
SPRAY-UL este f bun, insa ai grija cum te dai cu el sa nu iesi in dungi![]()
Eu le-am folosit asta vara dupa ce am citit ca au iesit cele mai bune in test.
Multe alte produse mult mai scumpe, gen dior sau lancome erau cu mult sub garnier.
Multi se plingeau de loreal ca dupa citeva ore lasa un miros de acru.
Ile, mami de Vivian (07.03.2006) si
11+
http://good-times.webshots.com/album/568512292eJLims
MadameBovary spune:
Eu am auzit de o varianta intre creme si solar: www.beautyone.ro/Produse/Bronzare-cu-DHA/" target="_blank">bronzarea cu DHA. O prietena mi-a zis ca vrea sa o incerce saptamana asta la un salon din Bucuresti unde costa 50 de lei procedeul si 70 cu tot cu peeling inainte. Mai multe puteti citi www.beautyone.ro/Ce-este-Bronzarea-cu-DHA/" target="_blank">aici.
Si pe mine m-ar tenta, dar efectul dureaza cam putin... daca va intereseaza, va zic cum i-a iesit prietenei mele.
I never fake ... sarcasm
danamiha spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Deianira Eu mi-am pus folie de bucatarie pe maini (am infasurat-o A iesit PERFECT .Good things happen to good people. |
Eu folosesc manusi
Lo_li_Ta spune:
Eu zic sa incerci cu lotiunile care contin si autobronzant, care bronzeaza treptat. Te dai o data la 2 zile dupa dus cum te dai cu o crema normala si cand ajungi la tonul dorit,te opresti, cand se estompeaza te mai dai o data si tot asa. Nu raman urme pe lenjerie,in 10 minute intra in piele, nu apari peste noapte neagra si este f usor de aplicat.La noi am vazut Johnson's, Dove si Nivea, eu m-am impacat cel mai bine cu Nivea. Chiar era f comod.
S-a facut o prietena cu DHA. Tine maxim 4 zile, timp in care curge culoarea siroaie dupa dus.
madau spune:
Piz Buin..de departe cele mai bune din cate am incercat
Madau si
Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, PARTY 3 ANISORI , www.flickr.com/photos/madau/sets/72157606362146432/" target="_blank">de la 2 la 3 ani
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar 
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
MadameBovary spune:
| citat din mesajul lui Lo_li_Ta S-a facut o prietena cu DHA. Tine maxim 4 zile, timp in care curge culoarea siroaie dupa dus. |
Da? E asa de ... perisabil ca sa zic asa?
I never fake ... sarcasm
Deus spune:
| citat din mesajul lui CorinaDani buna...din nou :-))) eu am folosit o singura data, de la Avon mi-a placut culoarea obtinuta, dar mi-au ramas palmele portocalii (desi m-am spalat pe maini imediat dupa aplicare) si dupa vreo 2 zile am avut neplacuta surpriza sa constat ca s-a luat culoarea sub sani, de indata ce am transpirat putin (nu mai zic despre sutien si bluze, s-au patat dar a iesit la spalat) deja dupa 4 zile si cate 2 dusuri pe zi (ca era si vara, ma-ntelegi...) se cam luase culoarea...si de teama sa nu raman cu dungi, am preferat sa-mi fac o mica exfoliere cu gel de dus cu particule abrazive... am vazut la tv niste ponturi in legatura cu autobronzantele : - mai intai iti exfoliezi bine pielea de pe tot corpul, insistand pe zonele aspre sau cu piele mai uscata(coate, genunchi, glezne, etc) - ca sa nu-ti iasa o culoare prea "turbata", e recomandat sa amesteci lotiunea autobronzanta cu putin din lotiunea ta de corp obisnuita, in acest fel iti hidratezi pielea, se intinde mult mai omogen si nici nu-ti iese o nuanta prea "morcovie" de la inceput - se pare ca cea mai buna metoda este sa mergi totusi la un salon care foloseste metoda pulverizarii, iese culoarea mult mai naturala si omogena; acu' depinde daca in cluj aveti un astfel de salon si daca esti dispusa sa dai ceva banuti pe operatiune... dar de curiozitate : ce-ti veni cu autobronzantul in toiul iernii ? ai rezolvat pana la urma cu samponul pantene pentru par ondulat ? adica ai gasit la distribuitor ? |
Draga mea, am rezolvat cu samponul si balsamul pt par cret - pachet din SUA. Am scris la distribuitorii pantene si mi-au spus ca nu mai livreaza produse pt par cret in RO! Asa ca in 10 zile mi-a trimis sora mea din SUA niste sticle uriase! Multumesc oricum ai fost tare draguta!
Iarna am o culoare la piele de parca-s bolnava! alba / albastruie! si m-am gandit ca solarul imi usuca pielea si o o imbatraneste si eu am deja 34 de ani asa ca sa ma feresc...Vreau o culoare placuta!
poze familia mea
quod me nutrit me destruit