crema autobronzanta buna?
Raspunsuri - Pagina 2
Carrye spune:
Mi-a placut tare mult ce ai scris, Deus, cu solarul!
Esti constienta de niste chestii si este super ok. Mi-e jena mie sa vad femei la 50 ani cu parul rosu ca focul si pana la fund sau femei la 60 ani cu unghii lungi, cioplite pe la colturi, cu carmin pe cuticule si oja ciclamen.
In tara asta, rar gasesti bun simt si decenta, si putine stiu sa se ingrijeasca si sa isi aprecieze varsta asa cum trebuie.
Sa ne intoarcem la autobronant. Si eu am incercat intr-o iarna Garnier si intr-adevar a fost cel mai bun. Mi se pare o idee foarte buna cu cremele astea care au autobronzant in ele. Eu am de la L'oreal insa iubitul meu nu se mai apropie de mine cand ma dau cu ea...
Cele care le aveti pe celelalte, este vreuna care sa nu miroasa atat de puternic?
Deus spune:
patanie simpatica cu crema auto-bronzanta:
Intr-o seara imi rog sotul sa-mi faca un masaj din cap pana-n picioare! Ma intreaba dragul de el cu ce crema vrei draga? Eu ma gandesc : vai ce frumoasa si bronzata o sa fiu maine asa ca ii spun sa ma faca cu crema x ( el nu stia cu ce ma face- intuneric in camera nici nu vede). Si maseaza dragul de el, si eu uit sa-i spun sa se spele pe maini... A doua zi, pana la coate era saracul portocaliu/maro inchis! toata lumea observa si-l intrebau ce a patit! Cam o saptamana si-a ascuns mainile in buzunare ....:)
Va multumesc mult pentru raspunsuri ! am sa ma dau ca imi place sa am o nuanta sanatoasa. Cunosc si persoane cu pielea alba dar la care nuanta de alb este frumoasa nu cu tenta albastruie ca a mea.
Da, Carrye, soarele si solarul imbatraneste pielea f tare. In tinerete , intre 10-25 de ani am facut plaja multa si nu a fost prea bine. Acuma la soare folosesc factor de protectie 50+ si stau mai mult sub umbrela.
La 20 de ani cine face solar inca nu vede efectele insa dupa 30 de ani se vad: riduri pe piept intre sani, gat imbatranit prematur, riduri pe fata accentuate....
Va doresc culoare frumoasa la toate !
poze familia mea
quod me nutrit me destruit
Deianira spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Deus patanie simpatica cu crema auto-bronzanta: Intr-o seara imi rog sotul sa-mi faca un masaj din cap pana-n picioare! Ma intreaba dragul de el cu ce crema vrei draga? Eu ma gandesc : vai ce frumoasa si bronzata o sa fiu maine asa ca ii spun sa ma faca cu crema x ( el nu stia cu ce ma face- intuneric in camera nici nu vede). Si maseaza dragul de el, si eu uit sa-i spun sa se spele pe maini... A doua zi, pana la coate era saracul portocaliu/maro inchis! toata lumea observa si-l intrebau ce a patit! Cam o saptamana si-a ascuns mainile in buzunare ....:) Va multumesc mult pentru raspunsuri ! am sa ma dau ca imi place sa am o nuanta sanatoasa. Cunosc si persoane cu pielea alba dar la care nuanta de alb este frumoasa nu cu tenta albastruie ca a mea. Da, Carrye, soarele si solarul imbatraneste pielea f tare. In tinerete , intre 10-25 de ani am facut plaja multa si nu a fost prea bine. Acuma la soare folosesc factor de protectie 50+ si stau mai mult sub umbrela. La 20 de ani cine face solar inca nu vede efectele insa dupa 30 de ani se vad: riduri pe piept intre sani, gat imbatranit prematur, riduri pe fata accentuate.... Va doresc culoare frumoasa la toate ! poze familia mea quod me nutrit me destruit |
Inca u motiv sa imi iubesc pielea mea alba. Pacat ca putine femei inteleg asta.
blackpanterro spune:
Nu am gasit pana acum nici o crema autobronzanta care sa nu lase dare pe piele. Am folosit, L'Oreal, Garnier, Estee Lauder, Dove, toate aceleasi dare urate pe piele, plus ca miros destul e nasol si lasa urme si pe palme, desi ma spal pe maini.
Concluzia, am renuntat. Daca pot sa stau la soare bine, daca nu, iarasi bine.
Adriana si Aidan Alexander(27.06.2005)
A ticket to hell has never been funnier
"You know your god is man-made when he hates all the same people you do."
elyanne spune:
Mie cremele autobronzante zilnice (lapte de corp) nu mi-au lasat urme... Am incercat: Garnier, Nivea si L'oreal...
La Garnier ramneau f. putin dare la calcaie, dar puteam sa ma imbrac imediat... Nivea imi colora si hainele (la cele albe se obs. ce la mi mult) ... cu L'oreal n-am patit nici la calcaie, nici cu hainele... mirosul e cam puternic, dar nu miroase urata... dulceag (cel putin la varianta slim, cea obisnuita n-am incercat-o)
Si ma dau deobicei o zi da una nu, pt. ca nu-mi place sa ma crem.u.i.esc
... dar pt. ca vreau sa ma colorez putin, o fac si pe asta... de peeling nici vorba... abia imi intind crema dupa dus... dar sa mai stau si inainte sa ma frec cu diverse ![]()
Eliana cu Elena (23.10.04) Andrei si Mihai (03.03.07) | Poze mai vechi, mai noi | www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">Elena – iubita noastra | De 3x... mamica
J G spune:
Deus
dar de bona mea ce zici ca intr-o zi n-a gasit Cutadenul Carlei si "am dat-o cu crema de la tine" "de care?" de care crezi?? 
cu Nivea autobronzant...
J si Carla (05.02.2006)
MadameBovary spune:
Am revenit sa va zic de prietena cu DHA. Intr-o prima faza a fost ok... cu toate ca prima data cand am vazut-o, imediat dupa ce s-a facut, m-am speriat un pic de ea de cat de inchisa era la fatza fata de restul corpului
. A fost plecata un weekend si cand s-a intors ramasese ok bronzul pe picioare si in partea de jos a corpului, dar pe fatza se dusese mult (si a ramas patata pe frunte pana se ia de tot) si pe maini se vedea urat. Nu cred sa se mai faca iarasi prea curand
.
Acum m-ati starnit si pe mine, vreau si eu o nuanta draguta de vara... eu ma dadeam cu Nivea si nu prea am observat urme ... decat pe picioare un pic, pe gambe. In rest, culoarea era ok ... ma dadeam in fiecare zi sau o data la doua zile timp de cateva zile si s-a colorat destul de dragut. Cu hainele nu am avut probleme daca am asteptat un pic dupa ce am aplicat-o ca sa se usuce. Dar parca as vrea sa merg la sigur cu o alta crema...
XIO spune:
Eu am incercat Nivea si garnier , am ramas la prima , ca Garnier-ul mi s-a parut ffffffffff prost.
Cu NIvea ma dau 2 zile la rand si dupa aceea doar crema de corp , ca ma innegresc prea tare :P
Stiu ca in vara m-am dat 3 zile la rand si zici ca venisem de la mare.
Am ramas insa dezamagita ca nu am gasit o crema de genul acesta si pt. fata , am luat Dove dar tare urat se comporta , nu se vede nimic bronzat , doar cateva pete daca nu intinzi bine.
"Mult mai grava ar fi etichetarea nedreapta a unei persoane pe care nu o cunosc deloc "
***Fur is for petting**
http://www.youtube.com/watch?v=GewaLNZ1100
http://www.flickr.com/photos/greecky/
tomecica spune:
buna. chiar daca subiectul este cam vechi , m-am gandit ca n-ar fi rau sa mai mntionez si de crema de la elmiplant. am avut placuta surpriza sa constat ca bronzul obtinut dupa aplicarea ei este mai mult decat ok.incercati-o.
ADRIANA STEFANIA-05-11-1998
ALEXIA-MARIA-24-10-2004