Gravidute&Mamici de IASI (79)
Raspunsuri - Pagina 4
alice_is spune:
Salutare
Ajutati-ma si pe mine intr-o problema desi sunt off topic: stiti vreun program de traduceri, in afara de googletranslate? Mc anticipat
iulia-stefy spune:
Salutare!
Va ofer o
si ceai fierbinte pentru cine vrea.
Raportez, noapte linistita, fara febra.... sper sa se termine....
Aseara ne-am dragalit, m-a chitait.... m-a tras, m-a intins....
Ani, am asteptat cu nerabdare sa citesc raspunsul tau. Ma bucur ca nu te-ai suparat. 
Dar ce cavaler mare s-a facut Darius... si ce dulde e....
byu, sa va fie de bine iesirea si sa va distrati.
kristinuz, ne
si noi pentru voi sa mai stea cumintel bebe, dar va trebui sa stai si tu cuminte. Mai dureaza un pic... Nastere usoara si bebe sanatos.
Teo, multumim.
Irina, multumim.
Alina, cum mai esti? Cum te mai simti? David inteleg ca e bine si ma bucur.
vacanta la mare
Poze din august-septembrie
Poze din Copou
Lacramioara (08.12.1975) mamica
Stefaniei Iulia (05.12.2006)
Anilansa spune:
buna dimineata
iulia mersi de 
si noi dam cu subsemnatul.... aseara e a doua noapte fara doza de nurofen
... dupa ce a papat biberonul cu laptic a adormit bustean asta pe la 23.00... dar pe la 1 a inceput cu tipete ssi urlete.... bun . am zis FARA NUROFEN... ii dau cu calgel... dupa 10 minute adoarme ... imi zis poate a trecut cu bine durearea si dorm si eu un pic
... la 2.30 iar maraieli... l-am leganat.. iam cantat , ism dat suzeta si a adormit... la 3.30 iar urlete ca la ora 1.... si imi aduc aminte ca am lasat pe frigider gelul gingival de la DElabarre
il dau si a luat somn cand sa linistit si a dormit pina la 7.20
deci acum urmeaza multumirea pt recomandarea gelului
,
noi la temperatura ... stam la 37.7-37.9
Alina mamica lui Darius Gabriel (29/07/2008)
http://community.webshots.com/user/Anilansa
crismary spune:
Buna dimineata si multumiri pt cafea.
E cineva care da bebe-ului Calciu Pharco ? Cum il pacaliti ca eu una nu reusesc deloc. Am incercat si cu lingurita, si cu seringa (cea de la Nurofen). Nu vrea si nu vrea. Cand ii simte gustul isi face greata si-l da afara 
byu spune:
Neataaaaa....e vichend 
Crismary, eu vorbesc cu el ii explic de ce il dau, numar cate gurite ii dau, eu ii mai dau si cu seringa normala dupa aspiratie pt ca eu ii dau calciul la fiola,gluconatul...si ce e important,nu culcat, eu il dau in sezut sau in picioare cum il prind...ii dau asa de la 11 luni.
Stefi...distractie...ne-am dus la prietena asta a mea cand am intrat, mi-a zis: "stai asa nu-l dezbraca pe Casi"......ha?si-mi spune, stii nu putem sta azi la cappucino, tre sa plec la bazar ca mi-a fatat acolo o femela sobolan si mi-a mancat toata marfa, tre sa plec
sorry.Fain, nu? 
Byu
cu
CASIAN ANDREI
Poze
crismary spune:
Byu si eu tot in picioare ii dau. Spre ex cand e in premergator si ne pregatim de papa. Si pot sa-i explic eu de toate ca tot nu vrea. Capricorn manca-l-ar mama....
Anilansa spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui crismary Byu si eu tot in picioare ii dau. Spre ex cand e in premergator si ne pregatim de papa. Si pot sa-i explic eu de toate ca tot nu vrea. Capricorn manca-l-ar mama.... Crismary, mamica Razvanel (09.01.2008) taierea motului |
ai incercat sa ii dai cu lingurita in timp ce mananca... sau sa ii pui mancare si dupa aia sa adaugi calciul ... sa il imparti in mai multe lingurite....si eu ii Dau lui Darius tot calcil la fiola
Alina mamica lui Darius Gabriel (29/07/2008)
http://community.webshots.com/user/Anilansa
byu spune:
Buna, noi am fost la nana, acum facem nani...
Dar vad ca multa lume are treaba se cunoaste ca a inceput vichendul![]()
Byu
cu
CASIAN ANDREI
Poze
alice_is spune:
Salutare, multumim de cafea
| Citat: |
| citat din mesajul lui crismary E cineva care da bebe-ului Calciu Pharco ? |
Poate reusesti sa i-l dai cu un pic de ceai
Noi suntem cu muci si tuse de 7 zile. Curge din nasuc de zici ca are izvor
byu spune:
Alice, daca mai si tuseste eu zic ca nu e bine sa o scoti decat pana la medic si atat.
sa treca raceala.
Byu
cu
CASIAN ANDREI
Poze