Gravidute&Mamici de IASI (79)
Raspunsuri - Pagina 3
moldoveanca spune:
Lacramioara multumim de cafea,cum mai e printesa?Sanatate multa ii dorim
Noi ne pregatim de piscina imi place tare mult joia ca dupa innot doarme cate 3 ore si jum si eu imi fac de cap pe net![]()
Mare prostie cu indemnizatia asta
din ce naiba sa traiesti daca nu dau bani timp de 3 luni?Off fetili sper sa fie taticii pregatiti cu banuti la saltea

mami fericita de Vladut Dominic
kristinuz spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui moldoveanca Kristinuz si eu am eliminat dopul cam tot asa pe la aproape 37 de sapt dar am mai dus-o pana la 39 sapt si 2 zile asa ca stai linistita ![]() ![]() mami fericita de Vladut Dominic |
Doamne ajuta sa fie si la mine la fel:)
36+ bebe Alexandru
Anilansa spune:
am pus pozici la semnaTURA... ma duc sa ii fac pa-pa strunfului... dupa care la plimbare
o zi buna va dorim
revenim mai tarziu
Alina mamica lui Darius Gabriel (29/07/2008)
http://community.webshots.com/user/Anilansa
tuscut spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui mariussimiuc
Vad ca ai ramas blocata dupa canapea.Ai nevoie de ajutor? Vreau sa nu mai fiu diferit De la lume adunate si-napoi la lume date...Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama... ![]() |
Nu mey...verificam si eu sa vad daca ma vede cineva

Irina,
de Maria Iustina- 12.10.2007
tuscut spune:
| citat din mesajul lui alynta27 Salutare! Mai fetelor chiar asa?! Sa nu iei nici un ban 3 luni, de la depunerea dosarului pentru 85%?! Nasol.... Byu uimitor cazul chinezoaicei! Sa inteleg ca fatul nu era viabil,nu?! Alina-Mirela cu DAVID (27.06.2007) si [ 24+] cu MateiConcediu la mare 2008 www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David David Cum a aparut Printul! |
Ei nici chiar asa...Iei in continuare 600+200 RON pana se recalculeaza indemnizatiile si apoi se aduna diferenta, retroactiv de la 1 ian.

Irina,
tuscut spune:
| citat din mesajul lui Anilansa in ceeea ce priveste dosarele pt 85% nu se mai primesc la Directie, deoare nu a venit foia cum se calculeaza ... ori pt 9 luni ori pt 12 luni.... cine depune dosarul e pe legea veche.. adica 600. a fost sotul ieri. ![]() ![]() ![]() |
N-am inteles cum vine asta...

Irina,
tuscut spune:
Lacramioara, multa sanatate 
Kristinutz, nastere usoara!
Cat despre mancare...ca s-a tot discutat in ultimul timp...eu am o mare problema cu laptele si fructele la Iustina. Laptele nu-l ia decat combinat cu cereale sau biscuiti, si asta in special seara. Rar se intampla sa manance lapte dimineata. Iar fructe mananca mere dupa-amiaza, cateodata banane si cam atat. Cat as fi incercat sa-i dau altceva n-a vrut. Suc de portocale nu bea asa ca ii mai "ascund" in mere cate o portocala sau mandarina. In schimb manaca de rupe carne, branza, iaurt, castraveti murati (face o galagie daca vede pe masa si nu-i dau...) si in general mancare "de oameni mari".
Hai ca m-am intins destul...![]()
Irina,
Anilansa spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui tuscut
N-am inteles cum vine asta... ![]() Irina, de Maria Iustina- 12.10.2007 |
da... si eu am ramas surprinsa... si nici la bucuresti nu se mai primesc dosare. asa ia zis sotului ieri, si azi la fel nasului
Alina mamica lui Darius Gabriel (29/07/2008)
http://community.webshots.com/user/Anilansa
alynta27 spune:
| citat din mesajul lui kristinuz Neata fetelor!!! De vreo 2 zile am inceput sa elimin dopul gelatinos...si sper ca bebe meu sa mai stea macar o saptamana ...ca sa intram si noi in 9 luni..Va doresc o zi linistita !!! ![]() 36+ bebe Alexandru |
Fii pe pace! Nu e absolut nici o problema! Stiu mamici care au nascut la 8luni si 1 saptamana si bebele e perfect sanatos! Nastere usoara! Curaj!

Alina-Mirela cu
DAVID (27.06.2007) si
[ 24+] cu
MateiConcediu la mare 2008
www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
David
Cum a aparut Printul!
alynta27 spune:
Noi suntem in vizita la bunicii lui David, la Targu- Frumos. Sambata vine si tati! Se joaca cu varul, care e un bursucel cu falcute si chiscute!![]()
Alina-Mirela cu
DAVID (27.06.2007) si
[ 24+] cu
Matei
Concediu la mare 2008
www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
David
Cum a aparut Printul!

De la lume adunate si-napoi la lume date...
...ca sa intram si noi in 9 luni..