Gravidute&Mamici de IASI (79)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Salutare!
Ne simtim bine in deplasare! David amancat bine, se joaca frumos cu Andrey!
Lacra eu sunt bine, multumesc! Am un burtoi de mai mare frumusetea! Azi la magazin o vanzatoare, care ma stie din vedere, m-a intrebat mai pe departe daca trebuie sa nasc!

Alina-Mirela cu DAVID (27.06.2007) si [ 24+] cuMatei
Concediu la mare 2008

www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David

David
Cum a aparut Printul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca0234 spune:

salutare
am prins si eu un moment de respiro si am reusit sa intru si s citesc ce ati mai scris.
teo, nu inteleg de ce ai senzatia ca sar asa usor la medicamente; poate m-am facut eu prost inteleasa. nu iau usor hotararea sa ii dau panadol lui dragos sau orice alt medicament; pun mai intai in balanta cat ii face bine si cat ii face rau. i-am dat panadol de 4 ori pana acu: de 2 ori pt ca mi-a facut febra peste 38 si de doua ori pt ca mi se trezea din jumatate in jumatate de ora si imi molfaia umarul. poate pare o prostie din partea mea dar nu suport sa imi vad copilul plangand cand stiu ca pot face ceva sa ii alin suferinta. stiu ca am trecut toti prin asta si ca parintii nostri nu au putut face nimic pt noi, dar nu cred ca trebuie sa ne lasam si noi copii sa sufere, in conditiile in care exista metode sa le mai alinam suferinta. si bunicile noastre nasteau pe camp si nu mai pateau nimic, dar asta nu inseamna ca vre-o una din noi e dispusa sa treaca prin asa ceva. se spune ca cele mai mari dureri pe care le indura un om sunt cand ne nastem si cand ne ies dintii; nu i-am putut alina durerea de la nastere dar macar pe asta pot sa o mai diminuez. stiu toate efectele adverse pe care le au analgezicele dar mai stiu si ca ele apar mai ales in consumul excesiv.

anca lui Dragos-Andrei (08.07.2008)
http://community.webshots.com/photo/2533244300104507541UWLZBq

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moldoveanca spune:

Anca tu daca i-ai dat puiutului de 4 ori citeste mai bine ce spunea Ani ca in fiecare seara inainte de somn ii dadea 2,5 ml de nurofen.Asta eu o numesc exces si daca citesti din nou ce ti-am scris tie e ca esti medic rezident si stii tu mai bine.Nu am sarit la gatul tau dar pur si simplu cred ca Ani exagera cu administrarea medicamentelor.Si cum am spus de foarte multe ori fiecare face ce crede cu copiii lor,aici ne dam cu parerea si alegem ce e mai bun(asa fac eu cel putin)

mami fericita de Vladut Dominic

Mergi la inceput

Haide lasa supararea si pune poze mai recente cu Dragos ca vream sa vedem cum a crescutA stat la lampa in spital ca pare bronzat in primele poze.Si al meu a stat ziceai ca e la plaja

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anilansa spune:

buna dimineta mamici
e gata, am si laptic ... deci va astept

Darius a dormit mai bine aseara, dar diz de dimineata a inceput cu mofturi.... eu deja am pus trebuie sa ma apuc si de: si papita dar toate astea dupa o cafeluta
o zi buna va doresc si un weend tot la fel

Alina mamica lui Darius Gabriel (29/07/2008)
http://community.webshots.com/user/Anilansa

Mergi la inceput

netza. mersi de cafea ani
teo dar nu is suparata. ma cam aprind uneori ce e drept, mai ales in chestii de medicina, dar imi trece repede. nici eu nu sunt de acord cu administratul preventiv al medicamentelor pt ca este posibil sa ii bombardezi ficatul fara sa fie nevoie, dar nici cealalta extrema nu imi place; cred ca cea mai buna cale e cea de mijloc. si ai dreptate, suntem aici sa ne consultam ca doar nu ne-am nascut nici una mamici.
poze cu dragosel pun imediat ce ma harnicesc si le descarc in calculator.
dragos nu a stat la lampa. asa era pielea lui de bebelus. s-a mai albit intre timp. eu nu am avut probleme cu el; nu tu icter nu tu colici, nimic. am fost o norocoasa. e un papacios si jumatate, papa tot ce ii dau(in afara de ciorba de legume, nu imi mananca decat ciorba cu carne) nu imi plange fara motiv; mai are mofturi cate o data dar nu pot sa ma plang. am prietene cu copilasi cu 2 luni mai mici ca dragos. de cate ori ma duc in vizita ii multumesc lui dumnezeu ca mi-a dat asa un copil dulce si vesel.

Mergi la inceput

ani, lui darius i-au iesit dintisorii?
apropo, am fost in sellgros sa caut scaunel; batea vantul prin raionul pt copii, si nu e prima oara cand se intampla. de cate ori ii cumpar lui dragos ceva trec si pe acolo sa vad oferta. nu stiu cum faci tu de gasesti dar eu nu am vazut nimic sa imi placa niciodata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kriss79 spune:

Salutare!
Eu abia acum servesc cafeluta, caci mai inainte am culcat fata si suntem singurele pana mai dupa amiaza.Vad ca e slaba miscarea, sunteti la hora unirii?
Pacat ca e ploios afara ca frig nu e.
teo, au ajuns pe la voi mexicanii?
Miha, ma uit cand am timp la bunataturile pe care le faci si inghit in sec. de ce toate bunataturile ingrasa?
De Simo, Crissintibun mai stiti ceva?
Sau ne cititi din umbra?
Tuscut, ma apelasei intr-o zi pe mess..dar cand sa raspund mi s-a resetat calc si nu am mai revenit..

www.totsites.com/tot/alessiastefana" target="_blank"> my page

Cristina si Alessia Stefana
Craciun 2008
Ianuarie 2009
Hainute pe comanda

Shopping pt.copii

Mergi la inceput

Kriss maine dimineata ajung si imi imaginez ca sunt negri negriDar lasa ca vine si vreamea noastra

Mergi la inceput

Anca ma faci sa radExact asa ma minunam si eu ce copil cuminte aveam linistit si zambitor aoleu si cand a inceput sa mearga si sa descopere ca poate face el unele lucruri singurel a fost si este vai de capu nostruIeri am fost la cumparaturi erau lucruri super ieftine dar eram cu teroristul dupa noi si abia am apucat sa cumparam niste adidasi pt el
Bucura-te acum de liniste si plaimbati-va cat mai puteti,vin zile greleGlumesc si eu in acelasi timp sunt niste zile tare frumoase umplute cu multa dragoste si gesturi minunate din partea lui.

Mergi la inceput