Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 ( 259 )
Raspunsuri - Pagina 4
Yaia spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui papanash Yaia, ce artist ai tu acasa , sa-ti traiasca si sa mai faca frumuseti. |
Multumesc!

==================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007)
Poze
Roxana_G spune:
Maria, 

ma bucur ca ai revenit si mai ales ca sunteti bine acum. Nu stiu ce as putea sa iti spun, e tarziu acum pentru incurajari si umar de sprijin. Dar te felicit pentru tarie si intelepciune si sper ca te uiti in urma razand de gluma proasta a vietii.
In rest, succes la sedinta cu parintii, poate nu o fi musai de rau, si multa intelegere pentru indragostit.
Rox , mamica
Alexandrei Maria (10.02.2004) si a lui Andrei Serban (31.08.2007) Poze cu noi
Roxana_G spune:
Moldoveanca,
starile bune si rele vin si se duc, uite deja te-ai inveselit cand ai povestit de Vlad. Vad ca spune o multime, Bubu e mai sarac la vorba. Iar animale nu stie, nici salbatice si nici domestice. Nu am reusit decat sa scoata ceva ce semana cu "miau" si cam atat. In rest nimic. Dar eu perseverez.
Cumatra, lasa mortii aia cu mortii, nu ii dezgropa ca iese mirosul. Viata merge inainte si de multe ori lucrurile nu sunt intamplatoare. Incercarile ne sunt date sa ne ajute sa alegem calea mai buna si sa mergem mai departe mai puternici.
Legat de mancare nu prea am sfaturi, ca ti le dadeam deja in weekend. Oricum mi se pare ca Mihnea mananca foarte bine.
Rox , mamica
Yaia spune:
| citat din mesajul lui Roxana_G Dar am vazut poze: cu scumpa e Eliza bombonica in costumul roz si cu lucrarile superbe ale delfinasului (despre care aflu ca e motorizat si ma intreb ce s-o fi postat in urma despre asta si iar am ratat). |
Multumim!

De ratat nu stiu zau, dar de picat un extemporal cu intrebari din urma de tot...DEFINITELY!
==================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007)
Poze
Roxana_G spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Yaia
Multumim! ![]() De ratat nu stiu zau, dar de picat un extemporal cu intrebari din urma de tot...DEFINITELY! ================================== Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) Poze |
Stai linistita, nici pretentii de promovare nu aveam!
Macar sa nu pierd lucrurile interesante atunci cand le semnaleaza altii.
Rox , mamica
Roxana_G spune:
Cam atat cu straduintele mele de a va infuza niste optimism (de care nici eu nu debordez de altfel). Ma retrag pe la treburile mele, apoi la baletul fetei. Pe seara va mai iau pulsul, sper sa lasam undeva in urma depresiile astea rasarite brusc precum ciupercile dupa ploaie. O dupa-amiaza minunata! 
Rox , mamica
crishtina spune:
| citat din mesajul lui luy 'Neatza si de la noi, mai asa, la amiaza ! Ne pregatim si noi sa iesim afara, dar am zis sa nu plecam inainte sa apuc si eu sa postez ceva, ca nu se stie daca mai apuc. Si acum profit ca "Me" isi face de lucru cu niste cuburi. Am vazut aseara pozele cu Robert si Crishtina. Stiu ca toata lumea s-a minunat ce mult a crescut Robert si ce talent ai tu la impletit . Si pe buna dreptate ! Eu insa nu am putut sa nu remarc mamica . Si am o intrebare: nu cumva nu ne-ai dezvaluit adevarata identitate ? Nu de alta, dar am o nepoata care ar face orice pt un autograf de la tine Luy, fericita mamica de Maria Teodora ( 25 august 2007 ) |
Trimit autograful imediat...imi dai adresa? Cat despre impletit si crosetat...v'am scris cu ceva timp in urma ca invatatsem ceva putin si mi'a placut tare mult. Si de atunci...adica de vreo doua luni tot fac cate ceva
dar se cam lasa asteptat(a)...asta este...asteptam si speram.Crishtina &
Robert09.09.2007
papanash spune:
am facut spaghete cu carne si sos de rosii, am mancat amandoi cot la cot, unul dintre noi
s-a facut ca un purcelul .
............................................................
Mama de papanas Andreiutz
( 02.10.2007 )
www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi-poze
Ghighi- filme
ajutoarele lui Mos Craciun 
greyeras spune:
Salutare fetelor!
Scriu si fac puzzle cu fata ca nu ma lasa deloc, are un puzzle de 12 piese cu animale domestice de care e foarte incantata si se joaca in fiecare zi cu el. Pt. ciine e interesat l-am luat din Selgros de vreo 2 luni cred, dar are piese mari si e special pt copii mai mici.
Am citit din urma si vad ca depresiile sunt in floare, imi pare rau, eu nu mai zic nimic ca as umple pagini intregi si as ajunge de unde am plecat.
Valentina are dreptate, trebuie sa fim recunoscatoare pt ce avem.
Annisia esti ultima persoana la care m-as fi gandit ca ai asemenea tulburai. Sunt sigua ca vor trece, e doar o perioada mai nasoala.
Maria esti o femeie puternica, eu asta am inteles din ce ai postat, sunt sigura ca totul va reveni pe fagasul normal.
Teo ma bucur sa mai citesc despre voi. sa stii ca nici Adelina nu mai accepta mancarea gatita si ar vrea sa manance singura. O las sa faca ce vrea si mancarea nu io mai pasez si vad ca progresam.
Dimineata mananca si ea foarte bine, preferatele ei sunt cascavalul, branza topita, Almette cu smantana, omleta cu branza, sunca de pui, ou fiert sau crenwusti din piept de pui. Dupa o ora ii dau fructe, un mar sau portocala, pe care i le pun pe o farfuriuta si papa singurica. Dupa ce se trezeste papa mancarica, apoi pe la 17 un iaurt cu painica mai nou, refuza cerealele si seara iar mancarica, de obicei papa cu tati. La culcare lapte cam 160 ml si map apap un bibe pe la 6 dimi tot 160 ml. Asta de cand si-a revenit dupa raceala, ziua nu-i dau deloc lapte.
Mamica de Ana-Adelina
(24.09.2007)
www.flickr.com/photos/21859608@N04/3026513257/" target="_blank">Poze
papanash spune:
intrebare: de unde iau husa de schimb pt. scaunul de masa, e din musama si s-a rupt cam tare ( ghici cine a rupt-o, tragand de ea) .
............................................................
Mama de papanas Andreiutz
( 02.10.2007 )
www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi-poze
Ghighi- filme
ajutoarele lui Mos Craciun 

, sa-ti traiasca si sa mai faca frumuseti.
. Si pe buna dreptate !
Maria Teodora
( 25 august 2007 )