Mamici de Ghiocei Martie-Aprilie 2009 (53)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns m_monique spune:

novus mai bine sa vina odihnit si cu forte proaspete ca sa poti sa-l alergi, si sa-l pui la treaba.

eu cum am nascut cu epidurala, multe ore nu m-am putut ridica din pat. a trebuit sa vina sotul sa ma ajute sa ma ridic si sa ma tina sa merg ca sa nu cad. ca doar era odihnit!

28+
si Andrei (16.12.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nikoleta20 spune:

fetelor,este vre-una din voi care sa nasca la Filantropia?eu acolo voi naste si eram curioasa voua cam ce vi s-a spus ca va tre' pt bagajel...il voi intreba si eu p doc' ,dar p 30 am programare si mai e atat de muuult.....sper totusi sa nu uit...
si ink o chestie,voua v-au dat dr vostrii interzis l ???k mie prima dr mi-a zis NU de la 11 sapt k cik era placenta joasa,acum,noul dr.mi-a zis k nu e joasa delok(este undeva in capul pieptului localizata) ,insa de bucurie ca mi-a luat o multime de temeri de pe suflet am uitat sa il intreb de "cotaiala",daca mere sau nu mere...si as vrea sa stiu dk am voie...totusi au trecut mai bn de 20 de sapt...dk mai stau o sa redevin domnisoara...si o sa innebunesc pe toata lumea in jur k o iau razna incet dar sigur.
la burtici

http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=Mommy&year=2009&month=2&day=26&babycount=1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inapreda spune:

Alina, felicitari pt. fetita ta sanatoasa! Sa se faca mare si frumoasa ca sa va umple viata de bucurie si sa va "faliti" cu ea!

In ceea ce priveste cezariana, cred ca ai vrut sa zici saptamana 38.

Pisik, am inteles motivatia doctoritei tale. Cred insa ca ar trebui sa alegi in functie de ceea CE ITI DORESTI TU, in functie de CE CREZI TU CA E MAI BINE PT TINE. Iarta-ma ca-mi dau cu parerea fara sa fi fost intrebata in prealabil.

Gina 29+

Va rog dati-mi sugestii de nume titi pt. bebe mic

Poze

AMR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pisik06 spune:

Pup fetele!

Am fost si noi asta seara la mall, la film si intentionam sa imi iau ceva de la reduceri de imbracat, dar evident am plecat tot cu ceva pt bebe. I-am luat o salopetica de bumbac si o pereche de botosei, super simpatici, desi sunt de 6-9 luni, nu m-am putut abtine. pe unul scrie "50% mummy", pe celalalt "50% daddy" si pe talpite pe amandoi "100% cute" Sunt de fetite, ca sunt roz deschis.

Ina, ai dreptate, voi alege in functie de ce imi doresc eu, ce e mai bine pt mine, problema e ca nu prea stiu acuma ce e mai bine

Sa stiti ca si eu am avut supersitii in privinta cumparaturilor. Noi am zis ca nu luam nimic, dar incet incet l-am convins pe sot, pe mama la fel, desi mai caraie, iar de bunica si socrii ne ascundem. Dar faptul ca toti sunt asa superstitiosi m-a influentat si pe mine si ma cam simt vinovata de fiecare data cand iau ceva si ma apuca gandurile negre. Noroc ca imi trec repede. Incerc sa fiu optimista si sa ma gandesc ca totul va fi bine.

Pupici si noapte buna

31+ Ana Bianca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Maya25 spune:

Pisik06 fii optimista. Musai sa fie bine! Eu nu am vrut sa va influentez negativ cu mesajul meu. Eu nu sunt superstitioasa de felul meu, doar prevazatoare. Daca familia iti zice sa nu cumperi numai asa, din superstitie, atunci nu e cazul sa te impacientezi. Faci asa cum simti tu ca e mai bine pt tine.

Maya 31+
http://bd.lilypie.com/CHzwp1.png

Mergi la inceput

Nikoleta20, citesc aici ca ai placenta fundica. Pai asta e extraordinar de bine. Felicitari!
In legatura cu pisica, era intr-adevar bine sa-ti faci analiza de toxoplasma imediat ce ai ramas gravida si sa eviti cat mai mult contactul cu ea, eu cel putin asa as fi facut. Dar daca nimeni nu ti-a spus, sigur ca nu aveai de unde sa stii. Iar cu toxoplasma la pisica, e adevarat ca se gaseste in fecalele pisicii dar, desi e dezgustator, sa nu uitam ca pisica se linge pe toate partile corpului, inclusiv in zona "X" dupa care se linge pe blana asa ca teoretic isi intinde microbii pe tot corpul. Iar noi cand ii mangaiem blana... nu mai vreau sa ma gandesc.
Nu mi-o luati in nume de rau, imi plac animalele, inclusiv pisicile, dar cand vine vorba de bebe, nimeni si nimic nu e mai presus de el si cateodata mai trebuie sa facem si sacrificii de dragul copiilor nostri, pentru ca lor sa le fie bine.
Oricum, daca ai trait multi ani in compania pisicilor, cu siguranta ca ai contractat infectia mai demult si acum ai anticorpi. Si eu eram innebunita dupa pisici cand eram copil si rezultatul se vede: am avut toxoplasmoza candva (cine stie cand o fi fost) si acum am anticorpi.

Maya 31+

Mergi la inceput

M Monique, dar ce copilasi mari faci! Uau! A fost foarte distractiva faza de la spital cand ti-ai sunat sotul dupa nastere. De altfel, nu l-ai pus sa-si faca decat datoria :)

Maya 31+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shasa spune:

Hei fetelor care aveti program normal de somn (cred ca eu sunt cea mai anormala la capitolul somn); acum am reusit si eu sa intru cat sa va scriu cateva randuri.
Vreau sa ii urez si eu bun venit NIKOLETEI si un bebic sanatos si mancacios!!!
Vorbeati fetelor de IOR. HA! pai subscriu si eu ca stau la 5 minute de parc. Nu imi vine sa cred ce gasca mare de sect 3 avem aici. Dar chiar mi-ar placea sa putem aranja o chestie din asta. Ca o data bebiti veniti nu stiu in ce masura ne vom putea pune de acord cu programul. Dar oricum ar fi taaaare frumos asa.
Am fost si eu ieri la control, totul este bine, bb se dezvolta frumos. Am primit si setul de analize de trim 3, pe care le voi face zilele astea.
Va pup fetele si cred ca ma duc sa ma bag si eu la somn.

Florin 18.05.2002Teodor 01.03.2005BB3 - Codrin - 28+
Poze la albumul dc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shasa spune:

Am uitat sa o felicit pe MAYA pt. placenta care s-a ridicat. Ia sa vezi tu mami ca ai sa ajungi foarte aproape de termen si vei avea o bebica sanatoasa. Vezi....nu au fost in zadar eforturile tale si taria de a face inca un bebe dupa tragedia prin care ai trecut. Ce sa iti spun? Jos palaria in fata ta!!!
Gata! Acum chiar dispar si eu la somn.
Parol!!!

Florin 18.05.2002Teodor 01.03.2005BB3 - Codrin - 28+
Poze la albumul dc

Mergi la inceput

Shasa, ma bucur ca bebe se dezvolta bine.
Somn usor iti doresc!
Cred ca ar fi cazul sa ma culc si eu ca maine la 5 dimineata vin astia sa-mi dea desteptarea cu termometrul lor de dimineata .

Maya 32+

Mergi la inceput