Mamici de Ghiocei Martie-Aprilie 2009 (53)
Raspunsuri - Pagina 10
Maya25 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui shasa Am uitat sa o felicit pe MAYA pt. placenta care s-a ridicat. Ia sa vezi tu mami ca ai sa ajungi foarte aproape de termen si vei avea o bebica sanatoasa. Vezi....nu au fost in zadar eforturile tale si taria de a face inca un bebe dupa tragedia prin care ai trecut. Ce sa iti spun? Jos palaria in fata ta!!! Gata! Acum chiar dispar si eu la somn. Parol!!! Florin 18.05.2002Teodor 01.03.2005BB3 - Codrin - 28+ Poze la albumul dc |
Acum am vazut si mesajul al doilea. Multumesc shasa. A fost si este un miracol ce se intampla. Inca e tot jos inserata placenta dar nu mai e praevia si dupa mintea mea riscurile trebuie sa fie mult mai mici. Bine ar fi sa ma apropii cat mai mult de termen, of, ce fericita as fi, si sa fie bebe ok.
Maya 32+
http://bd.lilypie.com/CHzwp1.png
ADA1974 spune:
trezirea fetelor ! Daca noaptea nu aveti somn, ziua trageti chiulul de la apel ??
Sahsa, cred ca pe tine te putem depista cel mai usor in IOR: mami cu 3 zmei.
Ana - Maria, am vorbit serios cu manichiura, cred ca cel mai bine intrebi dr inainte. Oricum, e si cel mai sanatos pt bebe (reduci riscul de microbi, sa nu il zgarii - fara sa vrei).
La multi ani Miruna !!!! Mai esti pe la noi?
Azi am fost mai harnicuta, ca o duce sotul pe Gabi la gradi (sa vedem cum se descurca: cand i-am spus ieri lui Gabi ca o sa o duca ati la gradi, a avut o reactie de genul: "ooo"). Oricum am instruit fetisa sa ii arate pe unde sa urce la etaj, sa ii arate dulapiorul ei, etc.
ada 30+ Maria - Sophia si ana-gabriela 3ani + 11 luni
ADA1974 spune:
hai ca ma dau mare, dar dupa greselile facute se pare ca sunt cam adormita
ada 30+ Maria - Sophia si ana-gabriela 3ani + 11 luni
inapreda spune:
Holaaaaaaaaaaaaaaa fetelor!
Bem o cafea??? Sau ceai? Sau un fresh de citrice???
Eu beau cafea fara cofeina zilnic (muuuuuuuulta!) SIti cumva daca si la asta avem restrictie???
Gina 29+
Va rog dati-mi sugestii de nume titi pt. bebe mic
Poze
AMR
danonique spune:
citat din mesajul lui inapreda Holaaaaaaaaaaaaaaa fetelor! Bem o cafea??? Sau ceai? Sau un fresh de citrice??? Eu beau cafea fara cofeina zilnic (muuuuuuuulta!) SIti cumva daca si la asta avem restrictie??? Gina 29+ Va rog dati-mi sugestii de nume titi pt. bebe mic Poze AMR |
Dana mami de Vanessa(08.03.2006)si Albert (20.12.2007)si 29+ http://bd.lilypie.com/3hFFp2.png
poze albert
alina.n spune:
citat din mesajul lui anamariame Curea, la fel patesc si eu cand stau la birou, ma doare sub coaste in dreapta. Inca nu am vb cu dr (abia maine merg), dar am dedus si eu ca e de la bebe caruia ii place sa-mi preseze ficatul Ada, pe mine ma cam sperie ce zici tu legat de manichiura, eu niciodata nu am purtat unghiile scurte si mai tot timpul sunt date cu oja. Bine, cu lac incolor, dar tot aia e, nu? Si chiar nu am de gand sa le retez doar de dragul asistentelor. Sper sa nu mi le taie ele cu forta Pisigri, mananci cas? Eu ma cam feresc, desi mi-e pofta... Ana-Maria 26+ |
Anamaria dar de ce te feresti de cas, nu avem voie in sarcina? Eu chiar vreau sa-mi iau azi branzica proaspata de vaci caci telemeaua e destul de sarata si incerc sa evit pe cat se poate consumul de sare.
27+ cu Maria
Vine barza!
danonique spune:
GINA ti-am admirat pozele si pot spune ca esti foarte frumoasa.V-ati hotarat ce nume ii puneti puiutului?Si noi tot mai cautam.
Dana mami de Vanessa(08.03.2006)si Albert (20.12.2007)si 29+ http://bd.lilypie.com/3hFFp2.png
poze albert
danonique spune:
ALINA mie dr mi-a zis ca am voie sa mananc doar produse lactate pasteurizate.
poze albert
alina.n spune:
Casul nu e pasteurizat?Adica laptele nu se fierbe inainte.Eu nu ma prea pricep.
Sasha bun venit in club, Ada are dreptate te vom recunoaste imediat- mami cu trei zmei blonzi si frumosi
27+ cu Maria
Vine barza!
pisigri spune:
mie nu mi-a zis nimeni nimic de produsele lactate, am citit eu undeva chestia asta cu prod pasteurizate, dar...dupa aceea nu am mai dat importanta. mincam fff mult lapte si iaurt pasteurizat, lapte bem peste un litru/zi, iar iaurt imi cumpara sotul la galeata de-aia de 1 kg; si numai din cele mai grase, ca alea imi plac. in schimb, de muuult timp mincam numai pui, rar vita, iar purcel...la öcazii" (adica din an in Paste) ceafa sau cotlet la gratar, altfel nu.
deci da, mai maninc si cas. nu mai tin minte ce nfectie puteai sa faci de la asta, dar nici nu ma mai agit; sint atitea femei care nici nu se spala pe miini si au copii sanatosi...
=
la capitolul animale, eu am facut invers; am curatat si inchis camera care va fi a lui bebe, in rest pisicile sint libere in toata casa. desi sint vet si am avut pisici toata viata, eu nu sint imunizata anti-toxoplasma; singura masura de precautie pe care mi-am luat-o a fost sa incetez contactul cu alte pisici decit cele cu care oricum am intrat in contact inainte sa ramin insarcinata, adica ale mele, mamei si cele de la bunica.
este ff mult de povestit apropo de cum e cel mai probabil sa contractezi toxoplasmoza; pe scuuuurt, statisticile arata ca aprox 1% dintre cei infectati au contractat-o de la pisici; restul, de pe alimente insuficient spalate sau prelucrate termic. adica daca tai pieptul de pui cu un cutit pe un fund pe care apoi tai salata, poti sa faci toxoplasmoza bine merci- este doar un exemplu. in plus, "ouale" pe care le elimina pisica prin fecale sint inofensive timp de 48 ore; sa fim seriosi, cei care avem pisici acasa nu asteptam 48 ore inainte de a curata litiera...
parul de animale nueste mai periculos pt bebe decit pt noi decit in masura in care prezenta lui este in general asociata cu cea a altor factori potential alergeni; practic, asta e riscul principal, ca bebe sa dezvolte niste alergii in aceasta perioada timpurie a vietii. in rest, ne referim la aceleasi masuri de igiena elementare pe care le aplicam si in cazul nostru...
if you can't say something nice, then don't say it at all
http://pisigri.blogspot.com/