Mamici de Ghiocei Martie-Aprilie 2009 (53)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns m_monique spune:

nu va mai stresati cu greutatea copilului. ca si ecograful are marja lui de eroare.
imi amintesc la ca morfologia de trim 3, cam la 35 de saptamani, mi s-a spus ca andrei are 2.5 kg. iar cand l-am nascut la 40 de sapt, avea 4.2 kg.

28+
si Andrei (16.12.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Maya25 spune:

Despre cumparaturi pt bebe, stati linistite, eu nu am luat absolut nimic si nici nu o sa iau pana dupa nastere daca o sa ne ajute DD sa fie bine. Si asa ma simt vinovata ca am cedat presiunilor familiei si i-am lasat sa comande kit-ul pt celule stem. In rest, oricum, nu iau si nu primesc nimic pt bebe. Si nu din superstitie, din pacate din experienta mea trista. Este timp dupa nastere sa tot cumparati tot ce va trebuie, fiti sigure!
Sper ca nu v-am suparat cu postarea mea, daca da, va rog sa ma iertati

Maya 31+
http://bd.lilypie.com/CHzwp1.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgiana310 spune:

Fetelor care ma incurajeaza ca fie-mea nu e fotomodel anorexic le multumesc! Si-asa ma streseaza lumea ca am burtica mica... Pai ce sa fac daca atata e?!

In alta ordine, stiti ca v-am zis ca am fost azi la dr. si l-am intrebat despre bagajul de maternitate. Si mi-a zis asa:
- buletin
- trusa de toaleta pt mama
- hainutele de externare ale fetitei!

ATAT!!! Nici macar camasa de noapte, halat, papuci, scutece, pompa, etc!!! NIMIC!!! Totul asigura clinica! Daca nu imi place camasa lor de noapte, sigur ca o pot aduce pe a mea... Dar mi se pare interesant, nu?!

28+ Brisees

gia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ciresica5 spune:

Monique, din pacate asa este... ecograful are marja lui de eroare... ceea ce nu este foarte bine, caci in cazul in care vreau o nastere normala si copilul este mult mai mare decat se constata la ecograf, s-ar putea sa nu pot naste si sa fie nevoie de cezariana. Acum depinde de la caz la caz...

31+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamariame spune:

Curea, la fel patesc si eu cand stau la birou, ma doare sub coaste in dreapta. Inca nu am vb cu dr (abia maine merg), dar am dedus si eu ca e de la bebe caruia ii place sa-mi preseze ficatul Ada, pe mine ma cam sperie ce zici tu legat de manichiura, eu niciodata nu am purtat unghiile scurte si mai tot timpul sunt date cu oja. Bine, cu lac incolor, dar tot aia e, nu? Si chiar nu am de gand sa le retez doar de dragul asistentelor. Sper sa nu mi le taie ele cu forta Pisigri, mananci cas? Eu ma cam feresc, desi mi-e pofta...Ana-Maria 26+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns m_monique spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ciresica5

Monique, din pacate asa este... ecograful are marja lui de eroare... ceea ce nu este foarte bine, caci in cazul in care vreau o nastere normala si copilul este mult mai mare decat se constata la ecograf, s-ar putea sa nu pot naste si sa fie nevoie de cezariana. Acum depinde de la caz la caz...

31+ cu

cum ti-o fi norocul!
eu am nascut ditamai zmeul natural, si a fost ok. cand l-am nascut pe andrei aveam 31 de ani. si am 158 cm si 60 kg in mod normal.

pt. bb2 medicul prevede ca va avea intre 3.8 kg si 4.5. tipul de nastere il va hotari medicul.

28+
si Andrei (16.12.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

[quote]citat din mesajul lui Nikoleta20

Moonvas si Novus voi unde veti naste k vad k avem DPN apropiat,desi Novus are o si se poate sa ne-a ia inainte cu pupatul bbikului.

Nikoleta , eu voi naste la Deva sau cel putin asa stiu pana acum ,sper sa nu fie cazul sa nasc in alta parte !!!!

Aris, Moonvas,Ciresica,Nikoleta, multumesc pt lamuririle cu streptococul, merg la control sapt viitoare (sapt 35) si probabil imi recolteaza atunci, altceva se mai recolteaza acum ???
Analizele mi le-am facut (colesterol urias 374 sper sa-si revina dupa nastere!!)

33+ cu Alexandra

www.flickr.com/photos/31088780@N05/?saved=1" target="_blank">Eram 2,vom fi 3

Mergi la inceput

[quote]citat din mesajul lui Adee

Am fost azi sa imi fac vaccinul antitetanos, si ma doare mana ingrozitor de tare Fetelor care ati mai facut vaccinul, va durea mana ?

Da, si pe mine m-a durut mana vreo 2 zile dupa vaccin si mi-au iesit si niste bubite pe mana unde a fost facut dar au trecut rapid

33+ cu Alexandra

Mergi la inceput

[quote]citat din mesajul lui m_monique
dupa ce a binevoit si zmeul meu sa iasa (pe la 9:40 dimineata), in timp ce ma cosea dr, eu il sunam pe sot sa vina cu banii si mancare ca eram lesinat de foame, dupa o noapte de travaliu. convorbirea a sunat cam asa: "barbate, ti-am facut un baiat de 4,2 kg. adu-mi mancare ca nu mai pot de foame".

esti mortala !!! cred ca la mine tot asa o sa fie, decat sa-l vad lesinat pe holuri mai bine acasa!!!

33+ cu Alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nikoleta20 spune:

dap novus dupa c am sarit cu intrebarea am vazut k esti din deva.
Pisoiul il am de aproape 1 an pe acesta,dar mereu am avut cel putin un pisoi,la mama de ex am si acum vreo 6,dar de cand cu bb,am cam evitat contactul cu ei,nu de teama toxoplasmozei,caci nu stiam de ea,ci de teama parului,de strans fecale nu se pune problema,tati e responsabil cu litiera.Stiu ca parul de pisi e ericulos pt bb,de aceea inca de acu vre-o 2 luni i-am mutat pe soldateiBeny-persanul,si Donna-o bichonita dulce intr-o camera separata,pt k scapi cam greu e parul lor,si nu mai sunt in stare acum sa m apuc de spalat covoare si mutat mobila pt aspirarea si ultimului fir de par...am facut aceasta operatiune acu 1luna,iar soldateii nu au mai avut acces decat in camera lor si in curte...i-am cam marginalizat,nu??dar e bb ....

http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=Mommy&year=2009&month=2&day=26&babycount=1

Mergi la inceput