Mamici de Ghiocei Martie-Aprilie 2009 (53)
Raspunsuri - Pagina 4
inapreda spune:
Plici imi place ca ai tot timpul o atitudine optimista, asa cum ii sta bine unei deschizatoare de drumuri.
Mihaela CIND dorm, ca nu prea-mi iese faza cu dormitul, dorm pe o parte; pe dreapta pt ca pe stinga mi se pare ca am palpitatii. "Lumea" zice ca va fi din ce in ce mai rau; nu-mi prea pot imagina ce inseamna asta ca deja mi se pare...dezastruos!
Ayla, la multi ani baietelului tau. Va aduca numai bucurii.
Nikoleta, bine ai venit printre noi. Felicitari pt bebe mic! O sa fii o mamica tinara si bebe va fi tare mindru de tine!
Gina 29+
Va rog dati-mi sugestii de nume titi pt. bebe mic
Poze
AMR
inapreda spune:
Pisigri, in aceeasi situatie sint si eu la capitolul SALUBRITATE
Sint si in santier pentru ca mi am comandat mobila in camera lui bebe si un dormitor nou. La bebe e deja montata si, cel tirziu vineri mi-o monteaza si-n bucatarie. Desi am pus parchet si am zugravit numai in camera lui bebe, e un dezastru in toata casa si asa va ramine pina cind reusesc sa aranjez hainele si la noi si la bebe. Apoi...smotru general. Dar cine? Sotu' nu e fan activitati casnice, "tanti" pe care o aveam nu mai poate veni pt ca s-a imbolnavit, pe mama/sora/prietene nu vreau sa le implic iar eu ma misc cu incetinitorul. In fine...cert este ca asa NU poate ramine, deci vom gasi o solutie!
Ada, eu sint Pesti si numai bleaga nu sint...au contraire!
Pisik, nu inteleg: cum face NUMAI cezariene??? N-am mai auzit asa ceva. Multe "minunatii" mi-e dat sa aud!!!
Gina 29+
Poze
AMR
inapreda spune:
Georgiana, felicitari pt bebe sanatos. In ceea ce priveste greutatea nu exista un "standard de normalitate" care sa fie...fix. Greutate normala la nastere e considerata de la 2,5 kg dar si un bebe de 4 kg e considerat tot "normal", asa ca nu te ingrijora!
Gina 29+
Poze
AMR
Leeloo21 spune:
buna fetelor!
felicitari ZORI!!! sanatate multa si recuperare cat mai rapida..bebe sa creasca i sa pape mult si bun si sa va iubiti intotdeauna! Dumnezeu sa va binecuvanteze!
La Multi Ani sarbatoritilor! sa fiti cu totii sanatosi si fericiti! fetelor..nasteri usoare si ganduri pozitive!
n-am apcat sa citesc capitolul trecut..n-am timp de stat la computer ca desenez..si sunt contra timp cu predatul proietelor..dar vreau sa va intreb daca stie cineva de Ayla...am citit acum cateva zile ca se interneaza iar in spital si ca o sa si nasca cat de curand prin cezariana si ma gandeam k poate stiti ceva..sau daca ati mai scris ceva va rog sa-mi ziceti k sa ma uit..
noi suntem bine..abia astept sa vina rezultatele de la analize si sa ma duc la control..Doamne ajuta sa fie si bebele meu intors..k sincera sa fiu nu prea mai stiu care este pozitia lui..inainte stiam unde e caputul si am oriental dupa el..dara cum..nu mai gasesc caputul..simt miscari jos de tot miscari finute (in zona pubiana) si in rest..este peste tot..am o ditamai burtica si raportez:9KG in plus..
va pupic! ma intorc la tras in tus
Cristina cu bebe mic 31+
nasterea in apa
MITITICA82 spune:
mihaelacg din pacate nu pot merge la lamaze, sunt tare puturoasa, abia astept sa ajung acasa sa stau in pat...mi-e lene tare, bine ca ai scris ca tare m-ai speriat
eu mi-am facut azi analizele pt trim.3
bagajul pt spital e gata
lui bebe i-am luat de toate, patut, carut, si hainute...
chiar stiam de salteaua de cocos ca e buna si am luat si noi tot din aia
in rest, toate bune si frumoase, sunt nerabdatoare sa treaca timpul mai repede sa tin puiutzul in brate
pozici noi ...
http://s372.photobucket.com/albums/oo167/MITITICA82/bebe%2031%20saptamani/
Claudia 31+ Cristian Andrei
http://bd.lilypie.com/MNeep3.png
PetraTudor spune:
Fetelor, fug sa pap, acum am ajuns de la control, totul OK, bebe marisor, cu 3 saptamani inainte de varsta calculata cf. DUM, e posibil sa nasc si eu prin cezariana, a spus doctorul ca nu ma lasa sa ma chinuiesc, eu fiind micuta.
Surprinzator, am iarasi valorile crescute pe arterele uterine....
Revin cu amanunte!
Ciresica5 spune:
Pupici pe burtici ,
Nikoleta, Curea, bun venit in odisee, sarcina usoara in continuare si frumosi si sanatosi!
Alexa, ce ti-a zis doctorul in legatura cu tensiunea 13/8? E buna pentru sarcina?
Novus, mie mi-a zis dr. ca ultimul set de analize (inclusiv streptococ B), il vom face in saptamana 36. Sincer mie mi se pare cam tarziu, caci oricum nu mai pot sa corectez nimic... Dar am citit pe net ca si in strainatate analiza pt. streptococ B se face la spital chiar in momentul nasterii, caci atunci este important sa nu ai infectia!
Fetelor, voua v-a dat doctorul sa faceti cultura de col? Ca mie mi-a zis ca vom face si ca-mi va face si un Papanicolau. O fi normal? Ca mie mi-e teama sa-mi umble atata la col, sa nu-l deranjeze pe bebe! Stiti daca sunt periculoase analizele astea din colul uterin? Eu stiu ca cele de secretie vaginala nu sunt periculoase. Dar astea?
AMR - 9 SAPTAMANI
31+ cu
alina.n spune:
Ohoo asa multe sunteti in zona si eu nu vad nici o graviduta cand ies din casa , Eseea,Curea,Monovas completam listuta
Curea da am primit mesajul tau merci mult,nu stiu de ce dar traiam cu impresia ca ti-am raspuns, deci sunt taree ...gravida
Monovas eu nu am luat inca patut,carut ..defapt nu am luat nimic , am doar hainutele primite cadou. Dar mai e timp pana in aprilie .
Treaba de care vorbiti cu cezariana si eu stiam ca se programeaza cumva la 2sapt inainte de DPN...sincer nu as vrea sa ma apuce nasterea inainte
27+ cu Maria
Vine barza!