Mamici de Ghiocei Martie-Aprilie 2009 (53)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lysbeth spune:

ciresica, eu am facut analizadin col azi
Iti recolteaza o proba cu un betisor subtire, nu doare si nu se intampla nik
Mi-e greu sa cred ca poate fi ceva periculos in asta

28+ Damian Codrut Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inapreda spune:

Citat:
citat din mesajul lui pisigri

sint si eu un pic curioasa...fetele care fac cezariene, vi s-a spus de catre dr ca ar prefera sa faca cezariana dupa ce se declanseaza travaliul, in loc sa fixeze o data fixa? si care ati fixat o data anume...la cite saptamini? pe mine ma cam streseaza ca trebuie - teoretic - sa astept sa intru in travaliu...o data fixa mi-ar suride mai mult; te pregatesti fizic si psihic, stii la ce sa te astepti etc...

if you can't say something nice, then don't say it at all
http://pisigri.blogspot.com/

Si eu, daca e sa fie cezariana, imi doresc cezariana programata. Doctorul meu mi-a spus ca s-ar putea dar in anumite conditii: cind se apropie termenul, sa merg zilnic la control (pe masa) si asa, el o sa-si dea seama cind se apropie ziua Z. Dar e bine si asa. Tin neaparat sa-mi aranjez parul inainte si sa am mani+pedi proaspat facute.

Gina 29+

Va rog dati-mi sugestii de nume titi pt. bebe mic

Poze

AMR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisamada spune:

Citat:
citat din mesajul lui Monnvas
Sunt singura intarziata care inca nu a luat patut pentru bebe?

Suntem doua!

Denisa-Madalina 27+ cu Adela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pisik06 spune:

Ina, cu doctorita mea e un caz mai special. Eu am ajuns la ea din cauza probl pe care le avem, ea fiind specializata pe infertilitate. Cand s-a produs miracolul, m-am dus tot la ea, pt ca ma stia, stiam spitalul, etc. Intre timp, m-am mai dus la un alt dr de la Polizu, dar cand am avut problemele de la 20 sapt cu contractiile nu am putut sa dau de el si am ajuns sa ma internez tot la Giulesti si uite asa m-am hotarat sa nu ma mai ametesc si sa raman aici.
Doctorita mi-a spus de la bun inceput ca ea nu mai face garzi de ani de zile si nu mai vine de acasa la nasteri. Are niste probleme de sanatate si, in plus, s-a decis sa se menajeze din varii motive, avand si o varsta (vreo 53-54 cred, desi nu ii arata). Este decizia ei si avand in vedere ca am discutat aspectele astea de la inceput, nu am de ce sa ma supar nu? Trebuie doar sa ma hotarasc, sa stiu si eu cu cine nasc . Oricum, am incredere in ambii doctori, nu asta e problema, problema e nehotararea mea.

Plici, eu ma bag la herastrau clar. Pana acum vad ca suntem numai noi. Poate mai "racolam" intre timp.

Pupici pe burtici

31+ Ana Bianca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nikoleta20 spune:

la toate burticile si la ghioceii din burtici.Va multumesc pentru primirea calduroasa pe care mi-ati facut-o si pt urari.La fel va doresc si eu la toate,sarcina usoara si bb cat mai frumosi si sanatosi.\Am citit ce ati scris si voi raspunde general,pt k ink nu va cunosc prea bine si nu mai tin minte ce si cui vroiam exact sa ii raspundinsa vad k sunteti f f f active si va voi invata repede,sper numai sa ma lase neuronul de gravi k stau cam prost cu memoria.
Pt cele care intrebau de streptococul b,se ia cultura din col pentru a se stabili dk acesta este prezent,dk este,la nastere se face o injectie cu anticorpi ceva bb-lului,pt k efectelle acestui strepto se transmit l bb,asadar de aceea dr obisnuiesc sa programeze aceasta analiza cam pe la 36-37 sapt,pt k acesta poate aparea oricand...
In ceea ce priveste durerea in dreapta sus,e adevarat,este ficatul,chircit saracutul de piciorusele lui bb,momentan esti norocoasa,simti durerea numai cand stai p scaun...sa vezi cand aceasta nu va disparea nici cand stai intinsa in patinsa p masura c bb creste nu mai e asa activ,asadar ficatul va sta cumva storcit d bb,dar nu va mai primi lovituri chiar asa dureroase.
Si despre greturi...eu nu am varsat never de cand am ramas gravi...insa acum ma trezesc noaptea cu starea aceea de greata ingrozitoare...sper k organismul meu sa nu incerce sa recupereze acum cu varsaturile k...,eu totusi tind sa cred k este sucul gastric care este impins inapoi pe esofag si care imi da si acele stari de greata si ingrozitoarele arsuri care mi-au facut zilele si noptile un calvar...apropo de Rennie,intr-adevar are f mult calciu...dar eu nu pot supravietui fara el...si in plus,nu mai iau nimik altceva ca si supliment,decat naturale (lapte,iaurt,branza,fructe si legume),sper sa nu aibe efect negativ k nu pot sa renunt la el....imi pare rau si imi e dar sunt insuportabile...
Moonvas si Novus voi unde veti naste k vad k avem DPN apropiat,desi Novus are o si se poate sa ne-a ia inainte cu pupatul bbikului.
Nikoleta20 33+Mario-Andrei

http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=Mommy&year=2009&month=2&day=26&babycount=1

Mergi la inceput

Pisikutzo la herastrau sar si eu...k e destul de aproape

Nikoleta20 33+cu Mario-Andrei

http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=Mommy&year=2009&month=2&day=26&babycount=1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina.n spune:

Citat:
citat din mesajul lui denisamada

Citat:
citat din mesajul lui Monnvas
Sunt singura intarziata care inca nu a luat patut pentru bebe?

Suntem doua!

Denisa-Madalina 27+ cu Adela

Ehee ba mai multe

27+ cu Maria
Vine barza!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ADA1974 spune:

Gina, vezi cu manichiura; cand am nascut prima data dr m-a pus sa-mi tai unghiile f. scurte, si mi-a zis ca altfel o sa faca figuri asistentele de la copii (sub unghii se strang f. multe bacterii), nu stiu de oja, dar eu am evitat sa o folosesc pe perioada sarcinii. Poate stiai astea si le aveai in vedere, but just in case ti le-am spus si eu.

Alina, parca spuneai de Trapezului? Eu o duc (uneori- cand nu mi-e lene si at. vine mama sa o duca) dimineata pe fiica mea la gradi 211 (din spatele pietii), pe la 8.10 - 8.25.

ada 30+ Maria - Sophia si ana-gabriela 3ani + 11 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leeloo21 spune:

oho..vad ca ati vorbit de zonele in care stati...cineva din Aviatiei?

si noi tot in herastrau o sa mergem cu bebe mic..k este cel mai apropae..si in zona tei o sa ma mai invart (parcul circului)..acolo stau parintii si probabil o sa stau si pe la mama..

deci Plici, Pisik, Nikoleta..ma adaug si eu listei voastre cu parcul herastrau!

Niko ce tinerica esti..credeam ca sunt singura asa micuta si cu bebe in buica..eu am 21 impliniti..tu vad ca ai 20? multi inainte!

(am o fata destul de tinerica la mine in bloc, mutata de curand, care este graviduta..n-am apucat sa vorbesc cu ea pe scara blocului..si parca nici la usa nu-mi vine sa bat doar ca sa dezbatem sub. bebii din burtica..asa ca sunt curioasa daca este aici pe forum..esti? ..bloc pe B-dul Lacul Tei)eu am un Cocker spaniol negru

Cristina cu bebe mic 31+

nasterea in apa

Mergi la inceput

fetelor treaba cu oja e f importanta...in sensul k nu trebuie sa existe nici la maini ,nici l picioare...deoarece dk ar aparea,Doamne fereste complicatii la mamik...unghiile ar trebui sa se vada daca s-ar putea invinetii cumnva...sa speram ca nu este cazulnumanui...insa dr vor sa monitorizeze clar orice aspect...de aici treaba cu oja...o stiu de la sora mea care avea unghiile rosii cand a nascut...ca deh...era si ea l nuntadar le-a sters in sala de travaliu...oricum mai bn sa fie curate d akasa,si asa sunt asistentele ciufute,nu vrem sa le mai enervam si noi

Mergi la inceput