Mamici de Ghiocei Martie-Aprilie 2009 (53)
Raspunsuri - Pagina 16
aris26 spune:
fetelor branza am impresia ca se face prin fierberea laptelui dupa care se pune la prins. daca e asa nu e nici un pericol. pasteurizarea e tot un proces termic si nici macar nu se aduce la 100 de grade ca in cazul fierberi. periculoase sunt doar produsele din lapte nefiert, sau crud cum i se spune...dar sincer eu nu stiu care ar fi produsele alea![]()
si inca ceva, am inceput sa ma simt ca in primul trimestru
iar am gustul ala metalic in gura si ma deranjeaza mirosurile
31+
poze
AMR 9 saptamani 
PetraTudor spune:
Aris, you're a sweetheart
, ma jucam acum in "contul meu", am inteles indicatiile tale pentru ca ajunsesem la field-urile respective, sa vedem ce va iesi!
Multumesc tare, tare mult! 
alina.n spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui aris26 poftim fetelor sa va minunatzi si voihttp://fun.itbox.ro/clipuri/funny/mica-si-desteapta.html 31+![]() poze AMR 9 saptamani ![]() |
Waw mititica, nici eu nu le stiu pe toate pe unde sa le caut

27+ cu
MariaVine barza!
PetraTudor spune:
Nu va suparati, fac un test cu semnatura.
PT
32+ cu 
http://cid-90f42a6fb4ff1b42.skydrive.live.com/browse.aspx/.Public/Poze?wa=wsignin1.0&sa=486911189
Maya25 spune:
Sor3lla, bine ai venit printre noi!
Alina.n, daca ai luat produse lactate doar din supermarket si nu de la piata atunci poti fi fara grija!
Maya
32+ 
http://bd.lilypie.com/CHzwp1.png
PetraTudor spune:
Alina_n, si eu m-am gandit ca stie mai mult decat mine ... era draguta ca ii pusese si pe parinti in dificultate, ea vroia "more" iar ei nu mai stiau ce sa-i ceara
. Nu stiau nici ei de Romania
. Si inca ceva ce mi-a placut, faptul ca ea se autoaplauda, mami mai uita din cand in cand sa o felicite 
Aris, mie imi ia automat doar link-ul cu poze, sa inteleg ca partea de
... + cu
se face "de mana"? 
http://cid-90f42a6fb4ff1b42.skydrive.live.com/browse.aspx/.Public/Poze?wa=wsignin1.0&sa=486911189
inapreda spune:
Sor3lla, bine ai venit printre noi!
Gina
29+
Va rog dati-mi sugestii de nume titi pt. bebe mic
Poze
AMR
Maya25 spune:
| citat din mesajul lui Leeloo21 legat de acest subiect cu lactatele si calciul..dimineata cand am deschis tv-ul la stirile de pe pro tv..era emisiunea oanei cuzino cu ce se intampla doctore si zicea de femeile insarcinate care iau prea mult calciu si se chinuie sa bea laptic si toate alea..cik oricum nu este bine pt ca provoaca contractii in cantitati mari..oricum..a zis la sfarsit ceva foarte interesant despre femeile din nu stiu ce triburi prin africa, care nu iau nici medicamente si nici nu cauta sa isi asigure minimul de cantitate de calciu (au dat ei un procent ceva) si ca tot nasc bebei sanatosi pe care ii alapteaza pana la nu stiu ce varsta..(Deci tot au laptic).. deasta nu e bine sa ne agitam prea mult, dar nici sa inchidem ochii cand putem avea totul conform statisticilor cele mai bune! asa ca beti si papati tot ce va place si considerati ca va face bine..plus o pastiluta pe zi cu alte elemente pe care poate nu le gasim asa des in mancare uzuala..si totul e ok! Cristina cu bebe mic 31+ ![]() nasterea in apa |
Din pacate eu suplimente de calciu nu pot lua pt ca oricum am probleme cu contractiile dar lactate multe sunt obligata sa mananc sa nu ajung iarasi ca prin sapt 15-20 cu crize saptamnale de spasmofilie. Odata a fost nevoie sa-mi puna chiar perfuzie cu calciu, la urgente, cu tot riscul declansarii contractiilor, asa rau mi-o luase inima razna, ma sufocam, ce mai, a fost groaznic!
Maya
32+ 
http://bd.lilypie.com/CHzwp1.png
gigelica20 spune:
Buna tuturor si la multi ani pentru 2009. Cu rusine recunosc ca nu am mai intrat de o vesnicie, asa ca nu sunt la curent cu ce s-a mai intamplat cu voi. Sper ca sunteti bine si va doresc nastere usoara la termen si copii sanatosi.
Ce am mai facu eu? Am fost fortata de cei de la job sa intru in concediu de risc maternal,dar tot raul spre bine.
Sunt in saptamana 29 si voi avea un baietel.
Acum trebuie sa stau 2 saptamani doar in pat pentru ca vineri au inceput primele contractii...puternice.Am mers de urgenta la doctorul meu ginecolog (unul dintre cei 2, caci am pastrat legatura atat cu medicul cu care am facut FIV, cat si cu doctorul meu dintotdeauna) si mi-a zis ca e neplacut...colul era de 0.5, deci pericol de nastere prematura. Mi-a dat Ginipral si recomandare de repaus total.
Am insa emotie nu din acest motiv, ci pentru ca pe 05 februarie merg la o noua echo sa verificam daca problema bebelushului s-a remediat. Despre ce e vorba? La morfofetala din decembrie diagnosticul a fost: chiste plex coroidal bilaterale. Am citit pe toate site-urile de specialitate si mi-am facut singura curaj. Si doctorul a spus ca exista sanse ca pana la saptamana 32 sa dispara, sa fie un proces normal de formare al creierului. Mai ales ca si dublu si triplu test au iesit perfecte, fara nici un risc de anomalie.
Promit ca de azi o sa fiu mereu alaturi de voi.
Va pup pe toate.
Lucia +29
denisamada spune:
| citat din mesajul lui Ilinca_M. Si totusi, cum se manifesta lysteria aia? (ma duce cu gandul la isterie, ma si vad mancan branza si spargand obiecte prin casa |
Listerioza nu are o simptomatologie specifica... Diagnosticarea se face mai degraba prin identificare serologica. Gravidutele au risc crescut de a contacta boala (probabil din cauza scaderii fiziologice a imunitatii), dar prezinta forme usoare: listerioza se manifesta cel mai frecvent ca episoade pseudogripale autolimitate, frecvent este asimptomatica. Pericolul este cel al diseminarii infectiei la fat, cu consecinte destul de urate, in functie de perioada sarcinii in care apare infectia.
Denisa-Madalina
27+
cu Adela