Mamici de Ghiocei Martie-Aprilie 2009 (53)
Raspunsuri - Pagina 15
inapreda spune:
Danonique, Thomas e unul din preferatele mele. In plus, suna f. bine in franceza. Am locuit un an in Franta si mi-am facut un prieten minunant, un om deosebit. Purta numele asta.
Gina
29+
Va rog dati-mi sugestii de nume titi pt. bebe mic
Poze
AMR
Ilinca_M. spune:
Hello, tufete!
Eu oricum nu-s mare fan lactate, ma chinui sa beau o cana de lapte pe saptamana (cu cacao
) dar azi mancat clatite cu branza "de veci" de la tzarani, desi citisem si eu avertismentul sa mancam numai pasteurizate. Si totusi, cum se manifesta lysteria aia? (ma duce cu gandul la isterie, ma si vad mancan branza si spargand obiecte prin casa
). Are ceva simptome recognoscibile sau trebuie sa faci o analiza speciala s-o depistezi?!
Leeloo, cum adica tu "ai bucurii" o data la 3 zile da' sotzul mai des, ca e barbat?...Ca asa se intelege din mesajul tau. Scuze pentru indiscretie, dar mi s-a parut ciudat!
Nikoleta20, cum sa tunzi persana si bichonul?! Saracutii, nici nu-mi imaginez cum ar arata. Si parul lung si parul scurt tot asa cade, nu e nicio diferenta, iti spun eu, ca al meu are par scurt si tot lasa cate-un covor de blana cateodata!
Mititica, fugi dupa concediu, ce mai stai? Ai tot dreptul. Auzi, sa-ti faca shicane shefa...
27
http://community.webshots.com/user/Ilinca_M
inapreda spune:
Gaza, eu cred ca Katherina e un nume f. "titi". Imi plac la fel de mult si...variatiunile pe aceeasi tema: Catarina, Ecaterina.
Gina
29+
Va rog dati-mi sugestii de nume titi pt. bebe mic
Poze
AMR
florinela79 spune:
Gaza22tare mult imi place Katerina, este un nume frumos (cu origini grecesti).
Maya, ai scapat de previa, bravo o sa fie bine, Doamne ajuta!
Mititica,Mababei, Ciresica, Mihaela, Floric, noi ar trebui sa scoatem ghiocei in aceiasi perioada 
, acum vom vedea care sunt mai grabiti care mai puturosi.
La mine a fost prima data DNP 27.03.2009, apoi la 24.03.2009, acum mi-a zis ca pe 20.03.2009. Ideea este urmatoarea ca mai avem 4 saptamani si cateva zile pana intram in [b]36, si trebuie sa ne asteptam oricand la bebei, va dati seama ce putin mai este?!

31+
fbruma
mababei spune:

Miruna, La multi ani!

Sor3lla, bine ai venit!
mihaela
31+ 
Fii alaturi de noi si in saptamanile ramase!
ADA1974 spune:
Ilinca, listeria nu se manifesta, este un virus care il ai in sange, la fel ca la toxoplasmoza.
ada
30+ Maria - Sophia si
ana-gabriela 3ani + 11 luni
PetraTudor spune:
Am o baniuala, de fapt am certitudinea
ca sunt singura fata care nu stie sa-si editeze semnatura astfel incat sa fie luata automat atunci cand postez un mesaj...
Va rog frumos, ma ajuta si pe mine cineva? 
mababei spune:
Florinela, cred ca eu sparg "gasca" enumerata, caci bebe-ul meu era mai mare cu aproape 3 saptamani la ultima echo din sapt.29 si mi s-a dat nou termen de livrare ghiocel pe 05.03.2009
. Iar daca Praslea meu isi continua ritmul sustinut de crestere, ma trezesc cu ghiocel "varsator" desi abia ma obisnuisem cu pestii, cand eu inca suspinam dupa berbec, cum trebuia sa fie "a la carte".
Astept ecografia din sapt. 33, vedem atunci!
mihaela
31+ 
Fii alaturi de noi si in saptamanile ramase!
aris26 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui PetraTudor Am o baniuala, de fapt am certitudinea Va rog frumos, ma ajuta si pe mine cineva? ![]() |
la profil personal, oprtiuni profil, acolo unde ai semnatura vezi sa fie bifata casutza cu: introduceti automat semnatura(sau cam asa ceva)dupa care vezi ca in fereastra in care scrii measajul imediat sub text trebuie sa fie mereu bifata:"selecteaza pentru a va introduce si semnatura"
sper ca ai inteles ceva din explicatiile mele alambicate
31+
poze
AMR 9 saptamani