Mamici de Ghiocei Martie-Aprilie 2009 (53)
Raspunsuri - Pagina 17
mababei spune:
Petra, tot la optiuni profil si semnatura scrii cuvantul gravi in paranteze patrate, fara spatii, respectiv cuvantul baietel in acelasi tip de paranteze [ ] si salvezi de la trimite datele. Nr. de saptamani il schimbi saptamanal. Sper ca m-am facut inteleasa!
mihaela
31+ 
Fii alaturi de noi si in saptamanile ramase!
Maya25 spune:
Gina 2008, mai ai putin si vine bebe! Mai ai de rezistat ceva la serviciu pana in 2 februarie mai ales ca de acum te simti, normal, tot mai greoaie in fiecare zi. Te admir ca reusesti sa suporti.
Florinela
multumesc de felicitari. Nu mai e praevia e doar jos inserata. Dar e ceva ciudat ce mi s-a spus la eco: cum ca as avea placenta mare si ca s-ar fi intins din posterioara cum era si catre in fata. Atata sper sa fie deasupra zonei de cezariana sa nu fie nevoie ca si data trecuta sa taie placenta ca sa ajunga la bebe ca s-a facut atunci o hemoragie... Doamne fereste!
Oare de ce am placenta mare, mai mare decat alte mamici? Nu prea inteleg si nici medicul nu mi-a explicat. Cred ca data viitoare o sa-l stresez mai mult sa-mi dea o explicatie.
Maya
32+ 
http://bd.lilypie.com/CHzwp1.png
gigelica20 spune:
Ha, am gresit la semnatura...am pus deja un baietel nascut si nu asa cum trebuia
. Si mi-am scris si numele
. Sunt indragostita de burtica mea!!!
Rectific:
Lucia alias Gigelica
+29
Adee spune:
Sor3lla bine ai venit

Calciu nu iau nici eu, incerc sa mananc in fiecare seara ori lapte, cacao cu lapte, gris cu lapte, taietei cu lapte, iaurt simplu cu banane pisate ( ca tot zicea si PetraTudor ca mananaca de parca ar fi un bebelus
) iar dimineata beau un pahar de gref sau portocale stoarse impreuna cu pastila de fier (singurul supliment care il iau ), mar cu biscuiti, fructe...
32
Ariana
poze
denisamada spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui aris26 fetelor branza am impresia ca se face prin fierberea laptelui dupa care se pune la prins. daca e asa nu e nici un pericol. pasteurizarea e tot un proces termic si nici macar nu se aduce la 100 de grade ca in cazul fierberi. periculoase sunt doar produsele din lapte nefiert, sau crud cum i se spune...dar sincer eu nu stiu care ar fi produsele alea |
Nici eu nu ma pricep la procesul de fabricare a branzei...
A! Si ca sa fim "rigurosi", ar fi de precizat ca nici toxoplasma, nici listeria nu sunt virusi.. Una este parazit, cealalta bacterie.

Denisa-Madalina
27+
cu Adela
denisamada spune:
| citat din mesajul lui PetraTudor Aris, mie imi ia automat doar link-ul cu poze, sa inteleg ca partea de ... + cu se face "de mana"? ![]() |
Yup! Succes!

Denisa-Madalina
27+
cu Adela
Maya25 spune:
Gigelica20
sa se rezolve problemuta cu bebe. Pana atunci repaos total la pat si sa respecti intocmai indicatiile medicului. Intr-adevar colul e scurt pt varsta ta de sarcina dar cred ca daca vei fi cumintica va fi totul bine. Pt orice eventualitate, sa fii aproape de o maternitate care are sectie ultra dotata pt nou nascutii prematur, just in case... Doamne feeste. Ti s-au facut injectii pt maturizarea plamanilor lui bebe? Daca nu, neaparat sa-ti intrebi medicul despre ele.
Maya
32+ 
http://bd.lilypie.com/CHzwp1.png
mababei spune:
Eu iau calciu, sub varianta Calcivid citrat de 300 mg, de vreo 2 luni si pana acum, multumesc lui Dumnezeu, nu am simtit nici o contractie! Chiar ma gandeam ca eu nu simt nici contractiile BH, dar am citit ca unele gravidute pur si simplu nu le simt! Ar fi culmea acum sa ma plang ca eu nu simt contractii!

mihaela
31+ 
Fii alaturi de noi si in saptamanile ramase!
Timi07 spune:
| citat din mesajul lui inapreda Holaaaaaaaaaaaaaaa fetelor! Bem o cafea??? Sau ceai? Sau un fresh de citrice??? Eu beau cafea fara cofeina zilnic (muuuuuuuulta!) SIti cumva daca si la asta avem restrictie??? ![]() Gina 29+ Va rog dati-mi sugestii de nume titi pt. bebe mic Poze AMR |
Eu stiu ca e mai nesanatoasa cafeaua fara cofeina. Nu mai stiu unde citisem... Eu beau normal si daca vreau si o a doua cafa beau fara cofeina
si cand o alaptam pe Sophie a doua (daca-mi mai trebuia) o faceam fara cofeina.Timi, mama Mariei Sophie(05.08.2007)
Iepurasul ne aduce un bebe
Nikoleta20 spune:
| citat din mesajul lui Leeloo21 niko am citit din mesajele tale de mai sus..si eu aveam pe la 11 12 saptamani placenta un pic mai jos decat era normal..si mi-a zis ca sa o las mai moale cu ..si am stat asa "cumintei" cam o luna..voi fetelor..va zic sincer ca nu stiu cum rezistati mult timp fara )... oricum de atunci..cam la 3 zile se intampla minunea pt mine..pt el..mai des..k e barbat..si nici mie nu-mi displace..oricum niko..cred ca atata timp cat "o faceti" pe o parte..si tu n-ai nicio durere..este totul ok!avem o regula noi...nu facem nimic daca bebe se misca..cand doarme..o facem in liniste citesc in continuare (sunt la pag 9) ![]() Cristina cu bebe mic 31+ ![]() nasterea in apa |
wow leeloo esti tare norocoasa...noi nimik nimik de atunci...am mai incercat o data kand ne-am cam lasat dusi de val...dar ne-am adus rpd aminte de ce a zis dr atunci...
si cand ma gandesc ca inainte de asta,tinerei fiind o faceam si de 3 ori p zii
...macar ma consolez cu ideea ca nu numai eu sufar,k deh...si e e cuminte...k l-as ucide...http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=Mommy&year=2009&month=2&day=26&babycount=1

..si am stat asa "cumintei" cam o luna..voi fetelor..va zic sincer ca nu stiu cum rezistati mult timp fara