Mamici de Ghiocei Martie-Aprilie 2009 (53)
Raspunsuri - Pagina 13
sor3lla spune:
Multumesc frumos fetelor de primire... Nikoleta20 stiu.... le urmaresc de la inceputul sarcinii... numai ca mi'a placut sa stau in umbra... :)
sor3lla 34+ Antonio Gabriel
Leeloo21 spune:
niko am citit din mesajele tale de mai sus..si eu aveam pe la 11 12 saptamani placenta un pic mai jos decat era normal..si mi-a zis ca sa o las mai moale cu..si am stat asa "cumintei" cam o luna..voi fetelor..va zic sincer ca nu stiu cum rezistati mult timp fara eu am simtit de parca m-a dezvirginat a doua oara (ca na..prima oara tot el a facut-o)... oricum de atunci..cam la 3 zile se intampla minunea pt mine..pt el..mai des..k e barbat..si nici mie nu-mi displace..oricum niko..cred ca atata timp cat "o faceti" pe o parte..si tu n-ai nicio durere..este totul ok!
avem o regula noi...nu facem nimic daca bebe se misca..cand doarme..o facem in liniste si banuiesc ca starea de bine i se transmite si lu' bebe mic! daca mami e feri..si bebe e feri, nu?
citesc in continuare (sunt la pag 9)
Cristina cu bebe mic 31+
nasterea in apa
bebe_shtrumf spune:
Hola!
Burtici noi azi am primti kit-ul de recoltare celule stem...yoooooooooooooooohuuuuuuuuuuuuu!
acum stam linistiti, deja bebelina are 2500 g, e ok. mami se chinuie, doarme pe apukate si se msika in reluare.
de n-ar fi si maselele astea..of...mai am un pas.lucram la bagajel; desi am o tragere de inima sa ma vad intre peretii aia
e greu si din ce in ce mai greu. acum inteleg si eu elefantii!
va poop!
ciao!
Ariana Maria +34 sapt
Ciresica5 spune:
Salutare dragi burtici,
Mititica, concediul prenatal il iei de la medicul de familie, fara sa mai ai nevoie de vreo alta scrisoare medicala de la medicul ginecolog.
Stii ca avem aceeasi DPN? Wow, chiar sunt curioasa care dintre noi va naste prima ... Tu crezi ca vom naste fix pe 23 martie, tinand cont ca pe 2 martie implinim deja 37 de saptamani?
Nikoleta, cu ce medic vei naste la Filantropia?
Cat despre salteluta pentru patut, noi am cumparat tot din nuca de cocos (140/70) si a costat 190 Ron.
31+ cu
Gaza22 spune:
Salut fetele! cum sunt burtiile azi?
dyana 27, super filmuletul, chiar mi-ai inveselit ziua
Alina.n nu-ti face griji cu branzica. E adevarat ca acum in multe locuri scrie sa nu mananci produse din lapte nepasteurizat, dar crezi ca mamicile noastre pe vremea lor aveau pretentii de genul asta. Si uite ce sanatoase si frumoase suntem. Adevarat ca e bine sa ne ferim da nici sa exageram. Mie dr mi-a spus ca principala recomandare e sa nu le cumperi din piata de la tarani, de la supermarket e ok.
27+
Leeloo21 spune:
sor3lla bine ca ne-ai scris si noua! ca zici ca de citit ai mai citit:P..sarcina usoara si bebit frumos!
miruna22 la multi ani! sa fiti sanatosi si frumosi cu totii!
Cristina cu bebe mic 31+
nasterea in apa
Gaza22 spune:
aa si fetelor am si eu nevoie de un sfat, de fapt de doua:
1. cum pot sa imi vad si eu primele mesaje postate, fara sa pierd o gramada de timp sa le caut? Am vazut ca in contul meu la mesajele mele sunt afisate doar cele nearhivate, restul?
2. supun si eu spre dezbatere un nume. Ce parere aveti de numele Katherina ? eu si tati am cam ramas fixati pe el si desi gasim si alte variante, pe acesta nu-l putem scoate din minte. Am tot incercat sa vad ce i s-ar potrivi gazei mele dar nu vrea sa ma ajute deloc. Off e asa de greu... Poate ma ajutati si pe mine cu un sfat, o sugestie.
27+
PetraTudor spune:
Cristina, iti multumesc si tie pentru ca mi-ai raspuns referitor la salteluta!
Mititica, da, cu siguranta poti lua concediu prenatal incepand cu saptamana 32, ti-l va elibera medicul de familie, nu este nevoie de scrisoare de la ginecolog, eu am dus doar o copie a ultimei ecografii pe care scria in cate saptamani de sarcina sunt. Si o adeverinta de la serviciu cum ca sunt angajata si ca imi platesc contributia la CAS.