Mamici de Ghiocei Martie-Aprilie 2009 (53)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sor3lla spune:

Buna dimineata tuturor... ma bag si eu in seama desi va urmaresc de pe la 7 saptamani...sunt si eu o viitoare mamica de ghiocel .... daca doriti sa ma treceti in lista DN 04.12.1980 UM 30.05.2008 DNP 06.03.2009 , zici ca acuma cand scriu incepe sa mi se faca frica.... sa scapam sanatoase toate si sa ne tinem minunile in brate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danonique spune:

Citat:
citat din mesajul lui inapreda

Danonique, multumesc ca ma vezi frumoasa!

Beau cam 4, 5 cesti de cafea decafeinizata pe zi.

In ceea ce priveste capitolul "NUME", acesta a cam devenit un subiect tabu: nu-mi plac de nici o culoare numele propuse de sotul meu si nu intentionez sa..."las de la mine" iar el se enerveaza numai cind aude propunerile mele. Parca am fi 2 prostovani. Adulti si prostovani

La voi? Acelasi lucru? Sau nu vi se pare nici unul suficient de "titi" ca sa fie demn de bebe 3?
Ceilalti 2 sint minunati si sint convinsa ca va fericesc viata!

Gina 29+

Va rog dati-mi sugestii de nume titi pt. bebe mic

Poze

AMR
Noi avem o lista cu nume frumoase dar multe sunt deja date copiilor prietenilor sau rudelor.Imi plac mult DARIUS,ARTHUR,THOMAS,MATTEO,MARCUS,BENJAMIN,RUBEN dar parca inca nu am avut ptr niciunul impresia ca e cel care i s-ar potrivi puiutului.Pentru fetita imi placea REBECCA.

Dana mami de Vanessa(08.03.2006)si Albert (20.12.2007)si 29+ http://bd.lilypie.com/3hFFp2.png
poze albert

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns curea spune:

Alina N. nu-i nimic ca nu mi-ai raspuns pe PM important este ca ai primit mesajul meu. Referitor la consumul de produse lactate din lapte pasteurizat, iti pot spune ca si eu sunt amatoare de cas si tot numai din supermarket, insa poti verifica pe eticheta lui eu am gasit din lapte pasteurizat, era mentionat pe eticheta si mereu caut termenul de valabilitate al produsului.
Nici eu nu am cumparat patut, carucior, si alte lucruri pt bebe doar cateva hainute, la noi este o problema....nu ne-au placut ceea ce am vazut. Ma rog un singur carucior suntem super incantati si ni-l dorim dar sa vedem cum vor decurge lucrurile.....
Nikeleta multumesc pt. explicatii si adei parca nu am retinut id-ul referitoare la durerea in partea dreapta sub coaste.
Va citesc zi de zi.
Cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina.n spune:

Citat:
citat din mesajul lui sor3lla

Buna dimineata tuturor... ma bag si eu in seama desi va urmaresc de pe la 7 saptamani...sunt si eu o viitoare mamica de ghiocel .... daca doriti sa ma treceti in lista DN 04.12.1980 UM 30.05.2008 DNP 06.03.2009 , zici ca acuma cand scriu incepe sa mi se faca frica.... sa scapam sanatoase toate si sa ne tinem minunile in brate

Bun venit in odiseea ghioceilor, bebe sanatos si papacios iti doresc

Curea

27+ cu Maria
Vine barza!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui alina.n

Eu nu iau lactatele din piata de la tarani ... ci de la supermarket/sau magazine.Consider ca sunt ok din mom ce sunt anterior verificate.
Pt Toxoplasma am deja imunitate formata.

27+ cu Maria
Vine barza!
Daca lactatele sunt cumparate din supermarcheturi si mai ales daca esti imunizata impotriva toxoplasmozei nu cred ca ai de ce sa iti faci probleme.

Dana mami de Vanessa(08.03.2006)si Albert (20.12.2007)si 29+ http://bd.lilypie.com/3hFFp2.png
poze albert

Mergi la inceput

Vad ca vorbiti despre cumparaturi pentru bebelusi.Si eu stau foarte prost la capitolul asta.Noroc ca pentru maternitate nu imi trebuie nimic pentru ca furnizeaza ei totul.Despre carut vroiam sa va spun sa fiti atente la greutate si la pliere.Am o prietena care i_a cumparat printesei ei un carut superb dar care nu intra in portbagajul masinii.

poze albert

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nikoleta20 spune:

la burtici...wow fetelor azinoapte am dormit si eu de la ora 23 pana dimineata la ora 9,m-am trezit o data pt k am simtit k imi vne sa vars si de inca vre-o 4-5 ori pt intalnirea cu toaleta,dar e un record ca am reusit sa dorm si eu o noapte intreaga,tinand cont ca pana acum programul meu de somn incepea pe la 3 sau chiar 4-5 dimineata...
sor3lla,bun venit in ,sa stii k fetelele sunt foarte primitoare si foarte cumsecade.pt.ele
voua fetelor va multumesc pt explicatiile cu toxoplasmoza...oarecum sper sa am imunitate la ea,tinand cont ca am avut mereu surate cu gherute,oricum pisi e vaccinat si deparazitat,k doar il tinem in casa...stiu k era ideal sa las pe pisi si pe cutu prin casa,ai putin in camera lui bb,dar tinand cont k locuiesc doar cu sotul,voi fii singurA CU bb acasa,si probabil il voi tine prin toata casa,nu doar la el in camera...si aman2 au blanita lunga si poofoasa...probabil cand se va mai incalzi ii voi tunde din nou..ma duc sa pap ceva ca cere bb

http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=Mommy&year=2009&month=2&day=26&babycount=1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MITITICA82 spune:

fetelor, revin la un subiect mai vechi dar cum memoria m-a lasat va intreb...pt concediul prenatal...se elibereaza de medicul de familie direct sau tb sa aduc vreo scrisoare medicala de la medicul ginecolog?
luni fac 32 de saptamani si as dori sa scap de stresul de la servici, banuiesc ca am dreptul la prenatal la 32 de sapt.
pupici

http://bd.lilypie.com/MNeep3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina.n spune:

mititica prenatalul il elibereaza medicul de fam, nu iti trebuie nimic altceva, si arata este exact ca si un formular de concediu medical

27+ cu Maria
Vine barza!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyana27 spune:

SA VA FAC ZIUA MAI PLACUTA
stiu ca a mai fost postat odata pe la inceputul odiseei, dar eu am lesinat azi de ras cand l-am revazut
http://www.youtube.com/watch?v=5P6UU6m3cqk&feature=related

diana 28+ David Gabriel
poze si filmulet 4D bebe mic

Mergi la inceput