Nazdravani de oct-noi-dec 2003 (cap88)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carmen77 spune:

Lauraaaa ..... FELICITARI!!! . Sa ai o sarcina usoara si un bb sanatos .. lasa-le incolo de kilograme, ca alea se duc dupa ca esti ambitioasa ... doar te stim . Oai, inca nu imi revin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elenalove27 spune:

Draga mea LAURA credeam ca nu citesc bine mai devreme.....Sa fie intr-un ceas bun si sa ai o sarcina usoara si un bebe sanatos!
Cred ca nu mai conteaza ce vrei sa fie (fetita/baiat)ca deja ai pereche... Ma bucur pentru tine....uneori si pe mine ma bate gandul sa mai fac un bb...

Sanatate si sa auzim de bine

POZE EDIT : http://community.webshots.com/user/elenush29

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ven spune:

WOWW!! Laura draga mea, felicitari!

Sa ai o sarcina usoara si un bebe sanatos!!

Eu presimt ca e baietel de data asta

Daca cineva mi-ar garanta 100% ca al treilea va fi fetita, mai ca m-as incumeta. Dar cum nimeni in lumea asta nu-mi poate garanta asta, am decis sa raman 'soacra cu 2 nurori'

P.S. Avem si noi ceva poze noi la semnatura.

P.P.S. Isabela, cum sta treaba cu adoptia la Alexandra noastra de Spania? Are Isabel deja surioara?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciuf spune:

Wow, ce veste neasteptata, Vik! banuiai tu ceva?
Sa fie intr-un ceas bun si sa ai un bebelus sanatos si frumos ca Nadja si Aldo! Blond cu ochisori albastri .
daca as avea siguranta ca as mai face un baietel care sa semene cu Luk (trup si suflet) acum l-as concepe.
Fetelor, pe 21 mai plec acasa. Am niste emotii cat casa. Nu stiu cum ma va intampina Lucut, cat de dor o sa ii fie de mine. Ce m-o astepta si cu Mamzel pe avion ... dar pana atunci stau concentrata la examenul ce il am miercurea viitoare.

Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
Camera lui Luca/Finding Nemo si Camera Evei-Gradina cu flori vesele
www.onetruemedia.com/my_shared?z=15dde712e107702b2ad340&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Binecuvantarea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula2003 spune:

Laura, felicitari, sarcina usoara si copil sanatos.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vikinga spune:

Multumesc pentru felicitari chiar am nevoie de ceva incurajari, sincer! Stiti cum e, iti doresti asa intr-o doara inca un bebe, iti zici "ei cind o fi o fi, timp mai e destul" si cind se intimpla te simti atit de luat prin surprindere de parca ar fi prima oara.Aldo bineinteles ca isi doreste un fratior:) iar noi chiar suntem foarte relaxati pe tema asta, ne dorim in aceeasi masura ori fetita ori baietel, sunt experiente diferite dar exact la fel de frumoase.DPN-ul calculat aici pe DC ar trebui s afie 10 ianuarie, ma rog din cauza menstruatiei mele ciudate poate fi plus minus o saptamina. O sa merg la dr pe 3 iunie ca acum e in concediu si nu am vrut sa merg la altul. oricum nici nu e nevoie. Mi-am luat singura acid folic si gata. Din ce in ce se simplifica treburile cu a treia sarcina, sper ca in toate sa fie mai usor. Tre sa fie si natura asta ingaduitoare cu noi femeile ca doar nu mai putem orice la maxima intensitate ca in tinerete.Ven asa e, chiar nu exista vreo reteta:). Viata merge inainte cu intensitate maxima si noi abia ce reusim sa o planificam cit de cit ca in rest mare lucru nu putem influenta. Suntem mici in fata acestui miracol:) Sorry cred ca hormonii isi fac deja aparitia de ma iau aerele de poeta p'aci.Vikinga cu cei mai frumosi vikingi: Nadja si Aldo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liliana csaki spune:

Wow Vik, asta da surpriza! FELICITARI!!!! sa fiti sanatosi cu totii si sa va bucurati unii de ceilalti. Bravo, ca faceti copii tare frumosi.
Fetelor, ceva pariuri, baiat vs. fetita?
Ven, daca nu incerci nu stii! si cel mai "rau" lucru e ca poti deveni soacra cu trei nurori
Drum bun Carmen si Ciuf!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ven spune:

Liliana, - poi asta imi doresti tu? Nu mai stii cum a sfarsit soacra cu 3 nurori din poveste???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula2003 spune:

Si Alexandra ma baraie sa-i mai fac un bb, dar nu mai pot. Plus si financiar nu mi-as dori sa duca lipsa de ceva.

FELICITARI!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yael spune:

FELICITARI! Usor n-o sa fie, insa vei fi (esti) cea mai fericita, implinita mamica din lume! E superb cu 3x.

I,J ,N & E
--------------------------------------------------
"One who knows languages feels home everywhere."
(Dutch saying)

Mergi la inceput