Fulguleti de nov-dec 2006 (207)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Laura13 spune:

salutari mamici!
asiza cam tarziu, stiu, dar abia acum am citit. scriu, desi sper sa nu mai foloseasca la nimeni niciodata. in caz de arsura NU SE PUNE APA! este f adevarat ca iti calmeaza durerea, dar nu face bine la arsura. nu stiu sa va spun creme si produse farmaceutice, dar va spun un leac babesc de nota 20. cartof. de preferinta ras, pus intr-un tifon curat, si, desi ustura stat cu el vreo 10-15 min. tatal meu s-a ars, in tinerete, incercand o butelie (cu brigheta), a avut arsuri f grave pe fata si gat, bunica mea l-a tratat si dupa 6 zile purta cravata, nu i-a ramas nici un semn. pe mine m-a tratat tata asa cand m-am ars cu ulei ... rau de tot.
sincer ... la cat e de bun remediul l-as pune acolo pe prima pagina, la: "ce facem in caz de ..."
asiza pls fa-ti un pic de timp si spune-ne de denis, sper ca e ok
va pup

Laura lui Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel

slideshow Daniel

Mamici din Iasi

www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns saryta spune:

Asiza - sper ca micul Denis e ok ... ma rog sa fie bine .
Dbunny - eu am botezat acu 2 sapt si am cumparat asa:
- pt biserica: pt preot prosop si sapun, lumanare, crisma (eu iau de obicei o fata de masa in care se pune copilul dupa ce se scoate din apa),un prosop mai mare care il pun peste crisma ca sa nu ii fie frig puiului mic, fasa (cu care se legau bebelusii cand erau infasati - asta o leaga preotul la lumanare) si un rand de haine cu care il imbraci la biserica.
- pt acasa: alt rand de haine pt imbracat dupa ce il scoti din mir si tot ce vrei tu sa-i mai cumperi ... samponel, ulei de corp, alte hainute si cam atat imi amintesc acu. La noi se cumpara si mamei ceva: un material, o esarfa, o bluza ce vrea fiecare.
Sper sa-ti fie de folos . SA-TI FIE DE BINE!

Mariana - mamicuta de 3 - ANDRA('99), SARA('05) si ANTONIA(nov.'06)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia-stefy spune:

Salutare!

Ne-am mai linistit si noi... Am fost la o nunta mai neobisnuita, sa zic asa, ca program si... altele. A inceput seara pe la 18...Stefy nu dormise deloc la pranz si in drum spre restaurant ne-a miorlait...si am zis ca nu stam, ca nu se poate. Cand am ajuns acolo... foarte incantata ca mai erau ceva copii, cel mai mic, cu jumatate de an mai mare decat ea, apoi unul cu un an si jumatate mai mare, altul cu vreo trei.... deci cu care se putea juca. Insa dansa a ales ringul de dans de unde cu greu o puteam dezlipi, la masa. A mancat cat nu mi-as fi imaginat ca v-a manca. Aperitivul rece mi l-a dat gata cam jumatate si asta ca restul erau branza cascaval...., pe cel cald la fel... si era cu peste, trei feluti si apoi carote si ciupercute inabusite....S-au jucat cu masinutele baiatului patronilor restaurantului... ce au facut...In 2/3 din sala erau mesele si ringul de dans si in ce a ramas s-au jucat ei.
Am reusit sa plecam spre casa dupa ora 23.30. Si nu a plans, a dansat... Acasa am schimbat-o si saluti. A picat secerata.
De cand si-au revenit gingiile, cere mancare... si in special carne, ca asta n-a putut manca in zilele de dureri.

Diana, pentru o mamica curajoasa. Asteptam mesajul mai vesel...

Anca, multumim.

Teutz, ma bucur ca acum sunteti bine.

asiza, imi pare rau de Denis. Am raspuns pe mess, dar mai scriu si aici. Eu am folosit Oximed si Neopreol. Altceva nu-mi aduc aminte. Se mai poate pune miere, albus de ou... Multa sanatate si sa treaca repede. Un pentru Denis.

Ruxandra, multumim pentru schema.

Dbunny, eu cand am botezat am luat pe langa ce ai scris tu, crisma, e o bucata de material alb, cat un cearsaf, dar netivita, lumanare, bentita ai de legat cand il infesi, hainute, de imbracat de la piele, maiut chilotel, pana la hainute groase, vreo doua randuri, ca odata am imbracat-o la biserica, dupa botez si odata acasa, dupa scaldat. Daca imi mai amintesc ceva, mai scriu, sunt trei ani de atunci si stau prost cu memoria.

vacanta la mare
Poze din august-septembrie
Poze din Copou
Lacramioara (08.12.1975) mamica Stefaniei Iulia (05.12.2006)

Mergi la inceput

Dbunny, vad ca a scris saryta mai complet ce mai trebuie.

Laura, mi-am notat remediul dat de tine pentru arsuri. Doamne fereste, dar nu se stie. Multumesc.

Speram ca Denisucu e mai bine.

vacanta la mare
Poze din Copou

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kikineata spune:

Poze din weekend. http://picasaweb.google.com/kikineata/2AniSi3Luni#

KIKINEATA mami de SARA MARIA (16 noiembrie 2006)

Mergi la inceput

Si acum m-am invrednicit sa pun Poze noi

vacanta la mare
Poze din Copou

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanica2006 spune:

Buna seara, fetele dragutzele!
Pe-aici si noi, bine, sanatosi, ocupati...
Problemele vechi inca-s nerezolvate, dar momentan le ignor, nu stiu de-i bine au ba.
David e absolut fenomenal, a avut asa un salt enorm, a crescut mult de tot, a invatat f.f. multe cuvinte noi, vorbeste aproape tot, e intelept, afectuos, mereu exagerat de vesel, fiecare dimineata e o bucurie nespusa pentru el, am multe de invatat de la micutul meu.
Cu slujba parca m-am mai acomodat, dar nu pot sa ma declar multumita, nimic, dar absolut nimic nu se compara cu perioada de maternitate. In schimb m-am autosugestionat sa-mi fac viata suportabila, incerc sa ma motivez, sa caut satisfactii si-n viata profesionala, pentru ca altfel fiecare zi e un chin si deja devenisem o fiinta mereu trista si insuportabila. Si asta simtea David, el era cel mai afectat, ii transmiteam starea mea si era atat de agitat, de plangacios...De indata ce mi-am facut putina ordine in viata, totul s-a rezolvat, fenomenal cum cordonul ala ombilical continua sa ne lege toata viata. Cel putin la noi asa e ...David e oglinda fidela a starilor mele si nu-mi permit sa fiu trista si enervanta, ca e vai de capul si urechile noastre!!!

Am citit de Denis, sper ca esti bine, micutzule si nu te-ai ars tare. Asiza, asteptam un semn !
felicitari din tot sufletul si o sarcina usoara, curajoaselor mamici cu bb2 in burtica! Doamne ajuta!
Danita, cum e mami tau??

Ma gandesc la voi, va citesc de cate ori am timp, mi-e dor de vremurile noastre bune, va tzuc si va doresc numai bine !!!

ROXANA si DAVID MIHAI (20.11.2006)

David al meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianocica spune:

Minunatili, va pup cu drag pe toate, imi e tare dor de voi. Va citesc cat de des dar nu am mai reusit de mult sa scriu.

D e un dulce, cum il stiti, perfect, minunat, iubitor, extraordinar de istetz , vesnic doritor de nou, sa afle ceva, sa descopere, sa aprofundeze, avid dupa explicatii, dupa povestiri, innebunit dupa poze cu mine mica, cu ai mei tineri... Parca nu mai pot sa vorbesc despre el ca despre un copilas, e baietel in toata regula .

Afacerea mea cu slingurile merge mult mai bine decat ma asteptam (noh, modesta ca intotdeauna ), am bagat cateva drumuri la Slatina extra (acolo e atelierul momentan) ca sa fac fatza. Gratie unui tatic celebru caruia i-a placut mult slingul lui, marti dimineata voi fi la razvan&dani in emisiune, sper sa nu se vada cat de lesinata de emotie sunt :))).

Gata updateul, poze daca reusesc sa mai pun si m am scos ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madaluta spune:

Dbunny,: sa-ti fie de bine nasica, sa ai o finutza sanatoasa si frumoasa!Pe lanaga ce ti-au spus fetele k trebuie neaparat sa iei, eu am mai luat si o iconita din argint pentru camera copilului). apoi ai putea sa le mai faci un cadou mai consistent cum ar fi caruciorul, patutul sau scoica..depinde si de bugat, bineinteles...
cum a fost la Disco??? doamne de cand n-am mai fost intr-un club sau intr-o discoteca, nici nu mai tin minte... sa ne povestesti cum a fost..

raluca: felicitari pentru sarcina!! acum am vazut noua ta semnatura. Sa ai o sarcina usoara si frumoasa si un bb sanatos!

am adimrat-o pe frumoasa Sara cu minunata ei hainuta..( e mortala, de unde ai luat-o ?) dar si d-ra doctor-inginer iulia..doamne ce au crescut..adevarate domnisoare..

Roxanica: ce bine k ai gasit cat de cat solutii k sa te simti si tu mai bine dar bineinteles si cei din jurul tau

asiza: sper k nu e o arsura grava...pupam si noi poate trece mai repede

Si daca tot veni vorba de botezat, ma bag si eu in vorba sa va spun k pe 6 iunie cununam...Marea mea dilema e ce cadou le fac finilor... As vrea sa fie ceva deosebit, care sa-i impresioneze,sau macar sa le placa mult. Nu as vrea sa le fac cadou farfurii tacamuri sau alte chestii pe care oricum si le-ar lua la nevoie sau le-ar primi de la parinti... as vrea ceva deosebit... Aveti idei?
daca mi-as fi permis, le-as fi facut cadou o saptamana de miere undeva intr-un loc de neuitat ..dar ...

Madalina+Darius Cristian (14.12.2006)+
Briana Amelia (08.05.2008)

Bran 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianocica spune:

a, sa nu uit de bratara de copii. Citeam acum ceva timp pe un forum de o tipa al carei copil de vreun an s a curentat si ea nici macar nu si a dat seama, ca i a intrat atarnatoarea de la bratara in priza asa ca daca puneti/faceti cadou, macar sa fie fara atarnatori de nici un fel.

asizu sper ca e bine denis.
chinico cred ca d-aia n am mai scris eu, doua zile consecutiv..m ai bulversat :)))
doniaaaaa am vorbit de vreo 5 ori cu doamna aia draguta (de la vodafone, cum ii zice d) care-mi tot zice ca nu suntem acasa momentan. ma enerveaza de mor

Mergi la inceput