Fulguleti de nov-dec 2006 (207)
Raspunsuri - Pagina 7
ank999 spune:
Raluca ati fost tare scumpe.
Madaluta, Saryta ma bucur ca sunteti bine.
Lacramioara bine ca ati scapat de febra.
Laura, Diana sa iesiti din butoi...Diana...a20-a zi...mare realizare...
Eu sunt la munac pana la 5-6, apoi trec la bucatarie, calcat, spalat, jucat...mi-or ajunge 2 zile?
Si la noi ploua firar...si nici macar la mama nu ma pot duce...ca Dadutu e tot bolnav, cu branula, explozie in pampers de la antibiotic si puroi in gat...asa ca trebuie sa o tin pe Erica acasa...
toate fetele cucuietele si bebicii frumosi
Anca cu Erica Elena Nicoleta (06.12.2006)www.flickr.com/photos/9330118@N03/sets/72157600504728447/" target="_blank">1,
dandusa spune:
dadeam Fe haussman,pt ca la ultimele analize i-a iesit o lipsa...,acum nu mai dau.de atunci mananca fata mea de n-are treaba...
am dat si noi Ca,10 zile pe luna in lunile de iarna,la sfatul med,dar fara analize...de cand am citi mesajul Diei...,nu mai dam.
facem poze cu mami nud...si prezentam
Dianarus,
,nu cred ca ai putea sa eviti cand stii ca este nevoie de tine,chiar si de-o vorba buna,de-o incurajare...asa esti tu,sufletista
Kiki,
mersi de reteta,sper s-o fac curand
MULTA SANTATE FULGULETILOR BOLNAVIORI
..................................................
Raducu(31oct2008) si Crinuta(1nov2006)
poarta-ma mami
Dbunny spune:
Citat: |
citat din mesajul lui dandusa facem poze cu mami nud...si prezentam |
Cand? cum? unde? cu cine?
Daca venii vorba de ce frumos e la munca...da Dianarus si eu m-am gandit de cateva ori sa fac ceva de-acasa, dar n-am gasit nimic care sa dea destui bani, plus sa-mi platesc singura asigurarea, plus...eu de obicei plec la ora 9 de acasa si mai ajung seara la 7...acu am noroc ca am pe mama la mine si nu fac curatenie, doar gatesc-cina...cateodata mai dau o fuga la pranz acasa sa-l vad pe Dani, dar dupa ce mananc apucam exact 10 min sa stam impreuna dupa care plange cand ma vede plecand...asa ca...
dianarus....io astept urmatorul mesaj...cel vesel...
Dbunny si Daniel
www.flickr.com/photos/dbunny/sets/" target="_blank">poze Daniel
I never said it would be easy, I only said it would be worth it...
Teutz spune:
Salutare, dragele mele minunate, si La multi ani, ca nu ne-am auzit pe anul asta!
Mi-a fost foarte, foarte dor de voi, de fulguleti, dar din pacate stau foarte prost cu timpul liber. La serviciu nu am net, iar seara ajung acasa pe la 18.30-19 si cad rupta de oboseala. Nu mai zic ca am avut si de terminat o lucrare pe care trebuie sa o predau pana la 1 februarie, iar asta mi-a mancat toate weekend-urile.
Am citit doar capitolul asta si am vazut ca Dia si Dbunny m-au strigat.
Am vazut si cateva poze si nu-mi vine sa cred cat au crescut fulguletii intr-o luna de zile... Sunt superbi toti! Doamne, cum trece timpul...
Noi suntem bine, putin mucoase amandoua, dar asta nu se pune. A avut rosu in gat, a facut un pic de febra, dar, din fericire, a trecut.
Ce sa va zic despre Alexia... Saptamana trecuta avea 13 kg si 90 cm. Mananca bine, nu face la olita, ci la wc din cand in cand, spune mai multe cuvinte pe zi ce trece, e adevarat ca le stalceste de numa, dar e mortala. E la fel de energica si vesela, parca e un titirez. E innebunita dupa Pocoyo, Pantera roz (Pitina Oz), Tom si Jerry, Donald (Dondan ii spune ea)... personajele Disney, in general. In fiecare seara se uita cam o jumatate de ora la desene animate.
Vrea sa faca ea singura totul: imbracat, dezbracat, mancat, spalat etc. Imi tot spune ca e fata mare acum si se descurca singura. De o luna nu mai doarme in patut, ci in patul de o persoana de la ea din camera. Seara stau eu cu ea pana adoarme, dar de cele mai multe ori, din cauza oboselii, adorm si eu bustean si ma trezesc pe la 2-3 dimineata, doar ca sa schimb dormitorul. Cu mama se intelege foarte bine, nici nu intreaba de noi cat suntem la serviciu.
Am vazut ca se vorbea de Ca si Fe, nu-i dau nimic fara sa-i fac analize. Deocamdata isi ia tot ce-i trebuie din mancarica.
Nu stiu ce sa mai zic...
Donia, Laura, hopa sus! Lasati-l incolo de butoi!
Raluca, e delicioasa Adina!!!
Sanatate multa copilasilor bolnaviori!
Voi incerca sa intru macar o data pe saptamana... Va pup tare, tare pe fiecare in parte si va asigur ca nu trece o zi fara sa ma gandesc la voi!
Editez, pentru ca am uitat sa urez LA MULTI ANI! tuturor sarbatoritilor din luna ianuarie pe care i-am ratat!
Teutz de Alexia Iarina (10.12.2006)
asiza spune:
imi poate spune repede cineva ce sa folosesc pe piele pt. arsuri???? Denis s-a ars destul de urat la fierul de calcat
ruxandra_sb spune:
Asiza, am scris ceva pe mssg.
azi, orele 13 - pentru pretioasa Emma
de M (7) si G (2)
mami_n-d_06 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui asiza imi poate spune repede cineva ce sa folosesc pe piele pt. arsuri???? Denis s-a ars destul de urat la fierul de calcat Oana cu www.youngnutrition.net/member/tickers/64637/ticker1.png" target="_blank"> Denis 2+ Slideshow Life is short...buy pink shoes! |
noi am folosit creme "actovegin" si "dermazin",of saracutul trimitem multi sa treaca repede
bamboletta spune:
eu eram mami
Asiza-daca e ars tare mergeti le medic,cu apa rece se calmeaza din durere,multa sanatate
Bamboletta si Antonia-Gabriela(1 nov 2006)
ruxandra_sb spune:
http://pediatru.pulsmedia.ro/article--x-Referat-Programul_national_de_imunizari_din_Romania--6468.html
Apropo de noua schema de vaccinare din Romania.. vedeti "Calendarul de vaccinare valabil de la 1 ianuarie 2009".
azi, orele 13 - pentru pretioasa Emma
de M (7) si G (2)
Dbunny spune:
Asiza imi pare rau pt arsura suferita...e doar rosu sau a facut si besica?
Teutz pup printesa mare
Intrebari cu iz de tema:
1. La cresa au copiii vostrii periuta de dinti?
2. off topic: M-a sunat fratele meu din Valencia si vrea sa-i fiu nasa fetitei lui care se va naste in februarie, asa ca HELP!!!! ce datorii are o nasa?
Pana acum am pe lista sa-i cumpar cerceii si bratara(aici e la moda sa primesaca bebe o bratara tipic de bebe cu numele si data nasterii)...in rest? fetita va fi botezata la biserica ortodoxa din valencia dupa obiceiuri ortodoxe...ce mai tre sa iau? perinita pt scos din spital? rochita pt botez?
Noi planuim s-o tulim la disco la noapte...daca Dani binevoieste la adoarma pe la 11..
Ieri dupa 2 ani pauza am reusit sa-mi organizez sertatere cu ciorapi/chiloti/sutiene
Azi am facut niste rulouri cu nuca si caise uscate in foietaj de-ti vine sa-ti bati copiii
Dandusa ce-ai facut bun weekendu asta?
Dbunny si Daniel
www.flickr.com/photos/dbunny/sets/" target="_blank">poze Daniel
I never said it would be easy, I only said it would be worth it...